Valvontakamerat

Valitse
Järjestä
2 Osumia "Valvontakamerat"
Suodatin ja lajitella
Valvontakamerat

Osta paras mahdollinen valvontakamera

Valvontakameralla voi olla monenlaisia tehtäviä. Se havaitsee luvattomat tunkeilijat ja eläimet tai muut tapahtumat, jotka osuvat sen linssien laajaan näkökenttään. Näillä ominaisuuksilla valvontakamerat voivat tehokkaasti tallentaa kaikenlaista aina laittomasta jätteiden hävittämisestä julkisten tilojen varkauksiin. Löydät valikoimastamme laajan valikoiman tehokkaita valvontakameroita. Suurin osa niistä sopii mainiosti niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Ulkovalvontakamera

Ulkokäyttöön tarkoitetussa valvontakamerassa on tukeva, säänkestävä kotelo. Se täyttää suojausluokat IPX5 tai IP54. Malleissa on maastokuviointi ja ne ovat hyvin suojattuja. Perusulkovalvontakameroissa on 5,0 megapikselin HD CMOS -anturi, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun. Huippulaitteissa on mahtavat 12 megapikseliä ja ne tuottavat Full HD -laatuisia videoita. Infrapunasalamoita, joissakin malleissa myös mustia LEDejä, käytetään myös. Ne ovat huomaamattomia, koska ne välkkyvät vain hiukan punaisena ja mahdollistavat erinomaiset kuvat jopa täydessä pimeydessä. Laitteesta riippuen, PIR-liiketunnistimet mahdollistavat yksittäisten kuvien, valokuvien tai videoleikkeiden miltei välittömän, automaattisen tallentamisen. Anturien herkkyyttä voidaan usein säätää pienempien eläinten tai suurten esineiden, kuten ihmisten, havaitsemiseksi.

Olipa mielessäsi ulkokamera tai minivalvontakamera: älä unohda muistilaitetta kameraa ostaessasi!

Tallennuskameran tallennusvälineiksi on saatavilla erityisiä micro SD -kortteja. Yleensä kameroissa tuetaan jopa 32 Gt kortteja. Lisäksi kameroissa on usein integroitu mustavalkoinen tai värillinen nestekidenäyttö. Näyttökoot ovat yleisesti 2,4''. Pienessä turvakamerassa ne voivat olla pohjassa. Voit myös ostaa valvontakameran, jossa on mikrofoni ja kaiuttimet.

Pitäisikö valvontakameraa käyttää langattomasti vai aurinkoenergialla?

Virtalähteen suhteen on usein valinnanmahdollisuus: Voit käyttää valvontakameraasi usein langattomasti sopivilla akuilla. Jotkut mallit tarjoavat myös DC- tai USB-liitännän. Kameraa on mahdollista käyttää myös aurinkopaneelin voimalla. Voit valita esimerkiksi valvontakameran settinä, joka sisältää aurinkopaneelin asennussarjoineen, aurinkokennokaapelin ja monia muita esineitä.

WiFi-kamera mahdollistaa seurannan tien päällä

Internet tarjoaa uusia mahdollisuuksia kameravalvontaan. WiFi-kamera voidaan integroida kotiverkkoosi. Voit päästä siihen mistä tahansa kytketystä laitteesta, sekä maailmanlaajuisesti älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kautta. Tämä tekee siitä sopivan käytettäväksi vauvamonitorina, kodin seurantaan tai kotona jätetyn kissanpennun tarkkailuun.

Tietoja nykyisistä määräyksistä rakennuksen videovalvonnasta

Lain vaatimukset on huomioitava rakennuksen videovalvonnassa. Lainsäätäjä on erittäin selkeästi säätänyt, mihin kameranäkymä voidaan suunnata ja mitä se voi kuulla, miten tallennuksia hallitaan ja mikä on kaikissa olosuhteissa kielletty. On tärkeää, että tarkistat nämä seikat ennen valvontakamerasarjan asentamista.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.