14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Jääkaappi-pakastimet


Säilytä elintarvikkeet ammattimaisesti – jääkaappi-pakastimen avulla

Jääkaappi-pakastin on jääkaapin ja pakastearkun yhdistelmä. Yksi laite säästää tilaa, mikä on eduksi etenkin pienissä keittiöissä. Saatavilla on sekä vapaasti seisovia jääkaappi-pakastimia että integroitavia laitteita, joista voi valita keittiön tyyliin ja pohjaratkaisuun sopivan mallin. Toiminnalliset jaottelut ja hienostuneet jäähdytysalueet varmistavat, että ruoka pysyy tuoreena pitkään. Korkealaatuinen jääkaappi-pakastin kuluttaa vähän sähköä, on helppo puhdistaa ja on erittäin hiljainen käytössä.

Erilaiset jääkaappi-pakastimet

Jokainen keittiö on erilainen. Tyylistä ja tilan suuruudesta riippuen jääkaappi-pakastimien jaottelussa ja asennuksessa on eroja.

Vapaana seisovat jääkappi-pakastimet: Vapaana seisovat laitteet voidaan sijoittaa huoneeseen vapaasti, ne on tarvittaessa nopeasti siirrettävissä ja helppo huoltaa. Niiden huonona puolena voidaan pitää sitä, että ne eivät sulaudu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi keittiökalusteiden kanssa.

Integroitava jääkaappi-pakastin: Integroitava laite muodostaa optisesti harmonisen kokonaisuuden keittiökalusteiden kanssa. Integroitavan laitteen etupinta ostetaan keittiövalmistajalta.

Side-by-side-jääkaappi-pakastin: Tällaiset laitteet vievät paljon lattiatilaa ja tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Niissä on tyypillisesti kaksi erillistä ovea.

Jääkaappi-pakastimien monipuoliset käyttömahdollisuudet

Jääkaappi-pakastimet ovat monikäyttöisiä. Jääkaappi hidastaa elintarvikkeiden pilaantumista, ja pakastin mahdollistaa elintarvikkeiden pitkäaikaisen pakastimen. Kukin laite on avattavissa erikseen, mikä säästää energiaa. Vapaasti seisova, elegantti laite toimii lisäksi keittiön katseenvangitsijana. Pastellisävyiset, värikkäät ja retrotyyliset laitteet ovat muodissa. Lisävarusteisiin kuuluvat jääpalakoneet ja vesiautomaatit sekä jäämurskatoiminnot. Tärkeää: jotta voit käyttää näitä toimintoja, laite tulee yleensä liittää vesijohtoon.

Ihanteellisen jääkaappi-pakastimen ostaminen

Odotukset jääkaappipakastimille ovat korkeat. Joustavasti sijoitettavat sisäosat ja hyllyt mahdollistavat yksilöllisen jaon ja korkeidenkin esineiden – kuten kakkulautasten – sijoittamisen. Energian säästämiseksi on tärkeää, että jääkaappi-pakastin jäähdyttää hyvin, pitää lämpötilan tasaisena ja jäädyttää elintarvikkeet mahdollisimman nopeasti. Alhainen virrankulutus on hyväksi sekä pankkitilille että ympäristölle. Tärkeitä ostokriteerejä ovat myös hiljainen käyttöääni, helppo puhdistus ja tärinätön käyttö. Hyvä valaistus helpottaa elintarvikkeiden löytämistä.

Itselle sopivimman jääkaappi-pakastimen ostamiseksi on tärkeää tarkastella tarkasti yksittäisiä kriteerejä ja ostaa laite, joka vastaa parhaiten omia tarpeita, haluttua kapasiteettia ja käytettävissä olevaa budjettia.

Usein kysytyt kysymykset

Kumpi on parempi – jääkaappi-pakastin vai yksittäiset laitteet?

Jääkaappi-pakastin vie vähemmän tilaa ja on yleensä edullisempi ostaa. Kaikki elintarvikkeet – joko jäähdytetyt tai jäädytetyt – ovat käden ulottuvilla, kun taas erilliset pakastimet sijaitsevat yleensä erillisessä huoneessa, kuten kellarissa. Jos tarvitset paljon säilytystilaa ja valmistat mielelläsi ruokaa varastoon, yhdistelmälaitteen kapasiteetti ei ehkä riitä sinulle. Kumpi on siis parempi valinta, riippuu olennaisesti yksilöllisistä vaatimuksistasi.

Kuinka kallis jääkaappi-pakastin on?

Jääkaappi-pakastimien hinnat alkavat noin 400 eurosta. Koon, paremman energiatehokkuuden ja laajemman palveluvalikoiman myötä myös hinta nousee. Kattavat mallit voivat maksaa yli 1000 euroa.

Voiko oven avautumissuunnan päättää itse?

Valmistajasta ja mallista riippuen tulee jääkaappi-pakastinta tilattaessa huomioida avautuuko ovi vasemmalle vai oikealle. Joissain jääkaappi-pakastimissa saranoiden puolta voi tarvittaessa vaihtaa.

Ylös