14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Keittolevyt


Keittolevyn ostaminen verkosta - laadukkaita, integroitavia ratkaisuja ja retkilaitteita edulliseen hintaan

Lämpimän aterian valmistuksesta ei voi puuttua keittolevy. Saat sen joko integroitavana levynä tai liikkuvana ratkaisuna, kun haluat varustuksen retkeilylomalle matkailuautossa. Electronic Starilta voit ostaa liesisetin tai omavaraisen keittolevyn. Keittolevyjen valikoima on suuri. Valinta ei ole helppo. Jotta löydät siitä huolimatta sopivan mallin, esittelemme sinulle tässä oston kannalta tärkeitä kriteereitä.

Tehokkaan keittolevyn monipuoliset käyttötarkoitukset

Voit ostaa keittolevyn, kun edellinen on naarmuuntunut ja sen toiminta ei enää täytä koko toimintokirjoa. Jotta patojen ja pannujen lämmittämisestä ei mene hukkaan arvokasta energiaa, vioittuneen keittolevyn kohdalla on järkevää suorittaa vaihto uuteen yksilöön. Lisäksi voit ostaa keittolevyn, kun toivot matkailuautoon tai puutarhaan mahdollisuutta ruoan valmistamiseen. Mikäli omistat gastronomisen yrityksen, voit saavuttaa pienellä keittotasolla toivotun menestyksen tehokkaassa ruoanvalmistuksessa.

Suurta mallivalikoimaa - jokaiseen tarkoitukseen parhaiten sopiva keittotaso

Keittolevyt eroavat toisistaan merkittävästi niiden käyttötyypin mukaan. Sähkölieteen sopivien keraamisten keittolevyjen lisäksi on saatavilla induktiokeittolevyjä sekä keittolevyjä, jotka toimivat kaasulla. Jos toivot klassista sähköliettä, saat verkkokaupastamme integroitavan liesisetin - koostuen sähköliedestä sekä siihen sopivista keittolevyistä. Lisäksi voit ostaa keittolevyn, jossa on tilaa kahdelle tai neljälle padalle ja pannulle. Vaihtoehtoisesti on saatavilla yksiliekkisiä keittolevyjä. Valmistaja on varustanut innovatiiviset mallit automaattisella sammutuksella. Erityisen kätevä on sellainen malli, jossa on ylikuumenemissuoja. Siinä missä perinteiset keittolevyt on varustettu pyöritettävillä säätimillä, modernit ratkaisut sisältävät kauniisti muotoillun kosketuspaneelin. Valitse lisäksi neutraalin väripaletin väri, kuten musta, valkoinen tai hopea. Valikoituja malleja on saatavilla myös huomiota herättävissä väreissä, kuten punaisessa.

Keittolevyn osto - pieni osto-opas

Jos olet etsimässä retkeilymallia, tuplalevy on sopiva valinta. Jos käytät jo valmiiksi sähköliettä, keraaminen levy on sopiva malli. Jos hankit kokonaan uutta laitetta asuntoosi, suosittelemme sinulle liesisettiä. Integroitavassa liesisetissä on se etu, että kaikki tarvittavat komponentit ovat optimaalisessa harmoniassa keskenään. Toivotko show-kokkailuun tyylikästä ratkaisua? Seuraa retro-trendiä ja valitse itsellesi yksilö kirkuvassa punaisessa. Sellainen poikkeuksellinen malli vetää taatusti huomiota puoleensa.

Selaile nyt Electronic Starin keittolevyvalikoimaa ja tilaa toivomasi keittolevy - yksittäin tai settinä!

Usein kysytyt kysymykset

Voiko keittolevyä käyttää myös grillaamiseen?

Se riippuu täysin siitä, millainen malli on kyseessä. Innovatiiviset merkkivalmistajat, kuten Klarstein, tarjoavat keittolevyjä grillitoiminnolla. Löydät ne kaupastamme.

Mitkä keittolevyt sopivat työssäkäyville?

Mikäli illalla on liian rajallisesti aikaa aterian pitkälliseen valmistamiseen, voit valita itsellesi induktiokeittolevyn. Se pitää huolen siitä, että vesi kiehuu muutamassa minuutissa ja ruoat kypsyvät nopeammin.

Mitä keittolevyt maksavat?

Mallista riippuen saat Electronic Starin keittolevyjä jo kaksinumeroisessa hintaluokassa. Luksusmallit liikkuvat kolminumeroisen alueen yläpäässä.

Ylös