14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kaasukeittotasot


Kaasukeittotasojen osto - houkuttelevaa mallien monipuolisuutta kotoisiin ja liikkuviin käyttötilanteisiin

Siinä missä moniin kotitalouksiin on jo hankittu sähköhella, toisissa talouksissa toivotaan edelleen laittaa ruokaa kaasun avulla. Electronic Starin kaupasta sinulla on mahdollisuus hankkia laadukas kaasuliesitaso tai erillinen keittotaso käytettäväksi kaasulla sekä kaasukeittotaso propaaninestekaasulle. Jotta voit suorittaa oikean valinnan ostopäätöstä tehdessäsi, esitämme sinulle yleissilmäyksen tärkeistä ostoon vaikuttavista tekijöistä.

Nämä edut saat kaasukeittotasolla

Ruoanlaitto sähköllä ei välttämättä ole ykkösvaihtoehto kohonneiden energian hintojen vuoksi. Ruoanlaittoon tarvittavasta sähkö- ja kaasuresurssien määrästä riippuen kaasukeittotason käyttö voi olla edullisempaa. Kun kytket keittotason pois päältä ja sammutat kaasusta muodostuneen liekin, kaasuliesi jäähtyy erittäin nopeasti. Siten palovammojen riski pienenee keraamisiin levyihin verrattuna. Mikäli taloudessasi on lapsia, etkä halua valita induktioliettä, 4-liekkinen kaasuliesi on sopiva ratkaisu. Lisäksi kaasuliesi lämmittää kahdella tai neljällä liekillä ruokia erittäin nopeasti ja on siksi hyvä valinta kaikille, joilla on vain vähän aikaa ruoanlaittoon. Kaiken lisäksi voit käyttää kaasukeittotasoa myös reissussa tai puutarhassasi. Silloinkin, kun sinulla ei ole kodin liettä käytössäsi, sinun ei tarvitse luopua lämpimästä ateriasta kannettavan version ansiosta. Kaasukeittotaso on erittäin kätevä, ja sitä voi käyttää todella joustavasti missä ikinä toivotkin.

Kaasukeittotasot erilaisissa toteutuksissa

Verkkokaupastamme on saatavilla kaasukeittotasoja erilaisilla määrillä levyjä. Klassiset kaasuliedet on varustettu neljällä liekillä. Mikäli tarvitset vielä yhden liekin, tarjoamme sinulle 5-liekkisellä mallilla ratkaisun siihenkin tarpeeseen. Lisäksi kaasukeittotasomme eroavat toisistaan materiaalinsa puolesta. Alumiini, ruostumaton teräs ja yhdistelmät lasikeramiikalla täyttävät laitteen moninaiset vaatimukset. Lisäksi saatavilla on erilaisia malleja ja värejä.

Kaasukeittotason osto - osto-ohjeita valintaasi

Toivotko ainoastaan puutarhaan mahdollisuutta valmistaa ruokaa suoraan pihalla ilman, että sinun täytyisi turvautua kotisi lieteen? Tässä tapauksessa 2-liekkinen kaasuliesi riittää pääsääntöisesti. Jos toivot propaanilla toimivaa kaasuliettä, löydät arvostetun valmistajan, Klarsteinin, mallin verkkokaupastamme. Lisäksi voit ottaa huomioon kaasulieden yhdistämisessä jo olemassa olevaan lieteen, että niiden värit sointuvat yhteen. Jos valitset tarkoituksella jonkin muun värin keittotasollesi, saavutat koristeellisen design-kontrastin. Yhtenäinen väritys mahdollistaa harmonisen keittiötyylin.

Tee valintasi ja tilaa laadukas kaasukeittotaso edullisesti Electronic Starin verkkokaupasta!

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti aterian valmistus onnistuu kaasukeittotason avulla?

Kaasukeittotasoa voi säädellä hyvin täsmällisesti. Liekin takana piilee kaiken lisäksi runsaasti voimaa. Siksi kypsennettävän ruoan lämmitys onnistuu ripeästi kaasukeittotasolla.

Miten hintatietoista ruoanlaitto kaasukeittotasolla on?

Ruoanlaitto kaasukeittotasolla on yleisesti ottaen edullisempaa kuin sähköllä. Asiantuntijat arvioivat säästön olevan kaksi kolmasosaa.

Miten monta liekkiä kaasukeittotasossa tulisi ihanteellisessa tapauksessa olla?

Liikuteltavassa mallissa riittää useimmiten kaksi liekkiä. Kaasuliesi taas on varustettu ihanteellisessa tapauksessa neljällä liekillä.

Ylös