14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kattoliesituulettimet


Osta kattoliesituuletin edullisesti verkosta - tilaa säästävä liesituuletin hillityssä muotoilussa

Jos toiveissa on käytettävissä olevan tilan optimaalinen käyttö keittiössä, tilaa säästävä liesituuletin on mielekäs valinta. Se pätee sitäkin enemmän, mitä pienempi keittiö on. Kattoliesituuletin, joka työskentelee kiertoilma- tai ilmanpoistoperiaatteella, on tähän tarkoitukseen hyvä valinta. Electronic Starilta voit tilata edullisesti kompaktin kattoliesituulettimen 60 cm:n leveydellä sekä muissa formaateissa. Seuraava osto-opas esittelee sinulle, mitä kriteerejä sinun on hyvä ottaa huomioon, kun haluat ostaa laadukkaan kattoliesituulettimen.

Kattoliesituulettimen konsepti

Tämä liesituulettimen erityinen muoto asennetaan sen yläpuolella sijaitsevaan kaappiin. Valinnaisesti sen voi kiinnittää myös suoraan seinälle. Sen yläpuolella olevan kaappitilan voi hyödyntää optimaalisesti keittiövälineiden säilyttämiseen. Kuten kaikki muutkin liesituulettimet, kattoliesituuletin poistaa keittiöstä kokkauksen ja paistamisen höyryt, joissa on korkea ilmankosteus, ruoan käryjä ja rasvaisia aerosoleja.

Kattoliesituulettimia saatavilla monissa variaatioissa

Varmasti tärkein ero tason alle asennettavassa liesituulettimessa on rakenne. Muutamat kattoliesituulettimet toimivat kiertoilmalla - toiset ilmanpoistolla. Lisäksi kattoliesituulettimissa on erilaisia leveyksiä. Electronic Starin verkkokaupasta voit ostaa todellisen klassikon, eli kattoliesituulettimen, joka on 60 cm leveä. Pienemmät mallit ovat 52 cm leveitä - suuremmissa taas on 72 cm:n leveys. Suurin osa tilattavista malleista on varustettu LED-valaistuksella liesitason valaisemiseen. Mallit, jotka on varustettu kosketuspaneelilla, ovat erityisen helppokäyttöisiä. Muutamissa liesituulettimissa on integroitu ajastin, toisissa taas peräti kaukosäädin. Lisäksi voit tehdä valinnan eriväristen kattoliesituuletinten välillä.

Osta kattoliesituuletin - näin teet oikean päätöksen

Käytettävissä oleva säilytystila yläkaapissa vaikuttaa pitkälti siihen, sopiiko tilaan paremmin kiertoilmalla vai ilmanpoistolla toimiva liesituuletin. Ilmanpoistolla toimivan liesituulettimen kohdalla kaapin syvyys pienenee takana olevan ilmanpoistoputken vuoksi, mutta kaappi soveltuu siitä huolimatta pienten tavaroiden, kuten mausteiden, säilyttämiseen. Kiertoilmalla toimiva liesituuletin, joka asennetaan tason alle, on siitä käytännöllinen, että siitä ei tarvitse johtaa putkea ulos. Koska tässä tapauksessa seinään ei tarvitse puhkaista reikää, kiertoilmalla toimiva kattoliesituuletin vakuuttaa ennen kaikkea mutkattomalla asennuksellaan. Kiertoilmalla toimiva kattoliesituuletin on erinomainen valinta myös vuokra-asuntoihin. Kun tilaat Electronic Starilta kattoliesituulettimen 60 cm:n leveydellä, hyödyt standardimitoista, jotka sopivat erinomaisesti yhteen keittiön kaappien kanssa, joissa on samat standardoidut mitat. Suositeltavaa on myös korkea energiatehokkuusluokka ja ajaton design. Tilaa kattoliesituuletin 60 cm:n leveydellä tai jokin muu toivomasi malli nyt verkkokaupastamme!

Usein kysytyt kysymykset

Miten tehokas kattoliesituuletin on?

Pääpiirteissään kattoliesituulettimessa on hieman vähemmän tehoa kuin klassisessa mallissa. Moderneissa malleissa on kuitenkin moottori, jossa on korkea wattiteho.

Kumpi on parempi: kattoliesituuletin kiertoilmalla vai ilmanpoistolla?

Jos olet asunnon omistaja, ilmanpoistojärjestelmä on suositeltava. Vuokra-asunnossa seinän puhkaiseminen ei ole noin vain mahdollista ilman vuokranantajan lupaa. Kiertoilma sopii sellaisissa tapauksissa paremmin.

Ovatko kattoliesituulettimet ulos vedettäviä?

Lukemattomia malleja voi vetää mukavasti ulospäin, ja sitten ne taas katoavat, kun niitä ei käytetä - optisesti houkuttelevaa keittiöestetiikkaa varten.

Ylös