14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Infrapunalämmitin


Käytännöllinen infrapunalämmitin: lämpöä tarpeen mukaan

Infrapunalämmittimet kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Sillä infrapunalämmittimissä on se hyvä puoli, että ne eivät lämmitä ilmaa, vaan pinnat ja ihmiset. Jos haluat ostaa infrapunalämmittimen, voit valita nykyisin monista erilaisista ratkaisuista. Se tekee tästä lämmitysmuodosta todella joustavan.

Erilaiset infrapunalämmittimet ja lämmittimet

Infrapunalämmittimien suuri etu on niiden kompakti koko ja pieni tilantarve. Jos suunnittelet asuntoa tai taloa, jossa ei ole häiritseviä lämpöpattereita, voit toteuttaa sen helposti infrapunateknologialla. Voit asentaa infrapunalämmittimen esimerkiksi kattoon, niin että huone ja sen asukkaat lämpenevät ylhäältä käsin. Asuintiloissa hyvä ratkaisu voi olla myös seinään asennettava infrapunalämmitin. Jos infrapunalämmitin integroidaan tauluun, vieraat ja asukkaat eivät edes huomaa sitä. Vain miellyttävä lämpö on huomattavissa. Jos haluat olla erityisen joustava, valitse vapaana seisova infrapunalämmitin. Se voidaan asettaa aina sinne, missä lämpöä juuri tarvitaan. Katsotaanpa siis tarkemmin erilaisia infrapunalämmitinjärjestelmien käyttötarkoituksia.

Infrapunalämmittimen käyttötarkoitukset

Yllä mainitut, vapaana seisovat infrapunalämmittimet ovat erittäin joustavia. Halusitpa sitten lämpöä puutarhajuhliin tai optimoida työolosuhteita työmaalla, vapaana seisova infrapunalämmitin tarjoaa hetkessä täydellistä lämpöä. Seinään asennettava infrapunalämmitin voidaan asentaa eri huoneisiin ja ympäristöihin. Modernit järjestelmät tunnistavat jopa avoimen ikkunan ja säätävät lämmitystehon sen mukaisesti pienemmäksi. Jos infrapunalämmitin on integroitu tauluun, lämmitintä ei ensisilmäyksellä edes tunnista sellaiseksi. Kattoon asennettavan infrapunalämmityksen kohdalla voit myös harkita, asennatko paneelin vai valitsetko integroidulla lämpöteholla varustetun lampun. Infrapunalämmittimien mahdollisuudet ovat todella monipuoliset. Koska kaikki infrapunalämmittimet lämmittävät ilman sijasta vain pintoja ja kehoja, ne tarjoavat myös allergikoille valtavan edun. Sillä tavanomaisen lämmitysilman lennättämä pöly eliminoituu näin lähes kokonaan. Siten seinään asennettava infrapunalämmitin voi helpottaa allergikkojen talvikautta huomattavasti.

Nämä infrapunalämmittimet ovat sinulle paras valinta

Nopea lämmöntuotanto, alhainen kulutus ja ennen kaikkea helppo ohjaus kaukosäätimellä tekevät infrapunalämmittimistä optimaalisen ratkaisun moniin tarkoituksiin. Varsinkin jos olet allerginen, voit nauttia lämmöstä huoletta, sillä infrapunalämmitin ei lennätä pölyä toisin kuin tavanomaiset lämmittimet. Helppo ja tilaa säästävä asentaa ja täydellisesti kaikkiin tilanteisiin mukautuva infrapunalämmitys tarjoaa valtavan potentiaalin moniin asuintiloihin. Valitse infrapunalämmitin, joka sopii täydellisesti asuinympäristöösi ja oleskelutiloihisi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko tällaisen lämmittimen käyttö kovin kallista?

Infrapunateknologia on hyvin tehokas käytössä ja tarjoaa paljon lämpöä pienellä energiankulutuksella.

Voinko käyttää infrapunalämmitintä myös ulkona?

Monet valikoiman lämmittimistä sopivat ulkokäyttöön. Suojausluokka on kerrottu jokaisen laitteen kohdalla.

Kuinka nopeasti tällainen lämmitin lämpenee?

Laitteen säteilemän lämmön voi tuntea jo muutamien minuuttien kuluttua.

Ylös