Konvektiolämmittimet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 5
95 Osumia "Konvektiolämmittimet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 5
Konvektiolämmittimet

Osta konvektiolämmitin verkosta ja lämmitä huoneet nopeasti ja tehokkaasti

Jos klassinen lämmitys, kuten kaasulämmitys, öljylämmitys tai kivihiililämmitys ei ole jostain syystä käytettävissä, nopea apu on tarpeen. Jotta voit välittömästi turvautua hätäratkaisuun, on järkevää ostaa konvektiolämmitin. Saat verkkokaupastamme erilaisia konvektiolämmittimiä ja infrapunalämmittimiä edulliseen hintaan.

Sähkökäyttöisen konvektiolämmittimen periaate

Konvektiolämmitin lämmittää huoneet suoraan sähkövirran avulla. Se käyttää konvektioperiaatetta. Konvektiossa ilmamassat liikkuvat vertikaalisesti. Liikkeen aikana ilmamassat kuljettavat lämpöä mukanaan. Lämmitysvastus lämpenee ilmavirtojen vaikutuksesta ja lämpö vapautuu suoraan huoneeseen. Perinteiseen lämpöpatteriin verrattuna lämpö vapautuu paljon nopeammin. Jos haluat saada huoneesi lämpimäksi lyhyessä ajassa, kannattaa ostaa konvektiolämmitin. Voit myös iloita tasaisesti jakautuvasta lämmöstä. Myös tässä suhteessa sähköinen konvektiolämmitin eroaa perinteisestä lämpöpatterista.

Erilaiset konvektiolämmittimet

Konvektiolämmittimet eroavat toisistaan pääasiallisesti asennuksen suhteen. On olemassa vapaana seisovia lämmittimiä ja seinään asennettavia lämmittimiä. Vaihtoehtoisesti voit valita myös siirrettävän mallin. Laitteet eroavat toisistaan myös suorituskyvyn osalta. Mitä nopeammin ja voimakkaammin konvektiolämmittimen tulee tuottaa lämpöä, sitä enemmän siinä tulee olla watteja.

Konvektiolämmittimen ostaminen – mitä kannattaa ottaa huomioon valinnassa

Seinäasennuksessa on se etu, että lämmitin ei vie tilaa huoneen lattialla. Seinään asentaminen on järkevä vaihtoehto etenkin pienissä huoneissa. Jos et halua porata reikiä seiniin, vapaana seisova konvektiolämmitin on hyvä valinta. Siirrettävää mallia voidaan käyttää eri huoneissa, ja se tuottaa lämpöä juuri siellä, missä lämpöä sillä hetkellä tarvitaan. Se on ihanteellinen valinta silloin, jos haluat käyttää tätä lämmitysvaihtoehtoa vain osittain. Ota laitteen tehoa valitessasi huomioon myös se, kuinka hyvin rakennus on eristetty. Erinomaisesti eristetyssä rakennuksessa 1000–1500 wattia riittää hyvin. Jos rakennuksen energiatehokkuuden suhteen on vielä optimoitavaa, suosittelemme mallia, jonka teho on noin 2000–2500 wattia. Lähtökohtaisesti pätee myös: mitä useammin sähkölämmitintä käytetään ja mitä suurempi huone on, sitä tehokkaampi laitteen tulee olla. Löydä nyt itsellesi sopiva malli!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon konvektiolämmitin kuluttaa energiaa?

Konvektiolämmittimen virrankulutus riippuu laitteen suorituskyvystä. Pitkällä aikavälillä voi siksi olla halvempaa investoida hyvään eristykseen ja käyttää pienempitehoista konvektiolämmitintä.

Miten konvektiolämmitin ja infrapunalämmitin eroavat toisistaan?

Sähköllä toimiva konvektiolämmitin lämmittää huoneilman. Infrapunalämmitin lämmittää esineet – ja siten epäsuorasti myös ympäröivän ilman.

Kenen kannattaa hankkia sähkökäyttöinen konvektiolämmitin?

Se sopii erityisen hyvin täydentäväksi ratkaisuksi tilapäiseen käyttöön, kun klassisen lämmitysjärjestelmä ei toimi. Se sopii jokaiseen talouteen, sillä se toimii sähkövirralla.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.