Treenihanskat

Valitse
Järjestä
2 Osumia "Treenihanskat"
Suodatin ja lajitella
Treenihanskat

Treenihanskojen osto - jokaiseen urheilulajiin sopivat hanskat

Intohimoisena urheilijana tiedät varmasti, miten tärkeitä hyvät varusteet ovat. Miesten ja naisten treenihanskat kuuluvat monissa urheilulajeissa perusvarustukseen. Ulkourheilulajeissa, kuten juoksussa tai jalkapallotreeneissä, ne lämmittävät käsiä talvella. Monissa urheilulajeissa ne palvelevat ennen kaikkea turvallisuutta.

Yleiskäyttöisiä urheiluhanskoja ei ole olemassa, sillä jokaisessa urheilulajissa on erilaisia vaatimuksia. Tästä saat yleisnäkymän erilaisista hanskatyypeistä.

Fitness-hanskat

Fitness-hanskat suojaavat käsiäsi ja kämmenen niveliä painoja nostaessa tai muissa urheilulajeissa kuntosalilla. Niiden sisäpuolella on pehmuste, joka suojaa ihoasi painaumilta. Tärkeä näkökulma on myös lisäpito. Fitness-hanskojen avulla painavat käsipainot eivät luiskahda kovin helposti käsistäsi. Ne lisäävät siten turvallisuuttasi.

Hanskat erilaisiin urheilulajeihin, kuten pyöräilyyn tai hiihtoon

Treenihanskavalikoimaan kuuluu myös erityisiä hanskoja tiettyihin urheilulajeihin, kuten maastopyöräilyyn, hiihtoon tai golfiin. Sellaiset hanskat ovat omimmillaan juuri tiettyjen urheilulajien erityisvaatimusten kohdalla. Monissa tapauksissa ne lisäävät turvallisuutta. Maastopyöräilyssä ne esimerkiksi takaavat paremman otteen sekä suojaavat käsiä ja käsien niveliä.

Hanskat kylmänsuojaksi ulkourheilulajeihin

Jos käyt talvella juoksemassa tai jalkapalloharjoituksissa, tiedät, että kädet voivat mennä hyvinkin kylmiksi. Keho jäähtyy raajojen kautta. Ulkourheilulajeihin tarkoitetut hanskat suojaavat ennen kaikkea kylmyydeltä. Muutamat tarjoavat kuitenkin lisäksi myös parempaa pitoa.

Treenihanskojen osto - mihin minun kannattaa kiinnittää huomiota?

Ostossa on syytä huomioida erilaisia näkökulmia. Sinun kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, että hanskat sopivat sinun urheilulajiisi. Tässä ovat tärkeimmät näkökohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota ostopäätöksessäsi.

  • Pito: Tarvitsetko parempaa pitoa urheilussa? Siinä tapauksessa valitse itsellesi hanskat ominaisuudella "pito". Niissä on fiksut kuminystyrät tai muutoin käsitelty pinta sisäpuolella.

  • Pehmuste: Pehmustetut hanskat suojaavat käsiäsi painaumilta ja loukkaantumiselta. Tarvitset niitä esimerkiksi fitness-harjoittelussa raskaiden painojen kanssa tai pyöräilyssä.

  • Kynsikkäät: Urheillessa hikoilemme välillä paljonkin, ja siksi sisäurheilulajeihin ja lämpimälle säälle on tarjolla kynsikkäitä. Ne suojaavat käsiäsi ja tarjoavat pitoa, mutta sormesi ovat vapaat, minkä ansiosta tuntoaistiasi ei häiritse mikään.

  • Materiaali: Urheilulajista riippuen suositaan erilaisia materiaaleja. Kehonrakennushanskoja ja pyöräilyhanskoja on olemassa esimerkiksi nahkaisina. Nahka on erityisen kestävää ja hengittävää. Synteettiset kankaat ovat kevyempiä ja pehmeämpiä, ja ne kuivuvat nopeasti ja ovat helppohoitoisia. Ne ovat kuitenkin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vähemmän kestäviä.

Yhteenveto: treenihanskoja on tarjolla moniin urheilulajeihin erilaisilla muunnelmilla. Valitse sellaiset hanskat, jotka on tehty sinun urheilulajiasi varten. Jos treenaat pääasiassa hyvällä säällä tai sisällä, tarvitset vain kynsikkäät. Kylmänsuojana toimivat hyvin vuoratut hanskat, joissa on myös sormiosat.

Treenihanskat Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hanskat tuovat treeniin?

Hanskat tuovat treeniisi lisää turvaa, ja ne voivat suojata käsiäsi loukkaantumisilta ja kylmyydeltä.

Voiko treenihanskoja pestä?

Suurinta osaa hanskoista voi pestä ongelmattomasti. Ota vain huomioon valmistajan pesuohjeet.

Eroavatko naisten ja miesten treenihanskat toisistaan?

Miesten ja naisten treenihanskat eroavat toisistaan koon ja muodon osalta.

Ovatko nivelsuojalla varustetut hanskat paremmat?

Nivelsuojalla varustetut mallit vakauttavat ranneniveltä ja voivat suojata sitä ylirasittumiselta. Vastakkaisena mielipiteenä on, että nivelet ja jänteet saavat liikaa suojaa eivätkä sen vuoksi saa lainkaan harjoitusta.

Parhaat treenihanskat kuntoiluusi löydät kaupastamme. Löydä nyt ammattimaiset miesten ja naisten treenihanskat lempiurheilulajiisi erilaisilla muunnoksilla ja kuoseissa.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.