Rullaluistimet & skateboard

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 8
147 Osumia "Rullaluistimet & skateboard"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 8
Rullaluistimet & skateboard

Potkulautojen ja rullalaudan osto - siistejä temppuja ja nopeita maisemanvaihdoksia

Toiset käyttävät niitä stunttitemppujen tekoon, kun taas toiset liikkuvat niillä mukavasti kaupungin halki: potkulaudat ja rullalaudat osoittautuvat poikkeuksellisiksi urheiluvälineiksi laajoilla käyttömahdollisuuksillaan. Kiinnostaako sinua tehdä sporttisia temppuja ja stuntteja? Aikuisten potkulaudat tekevät siitä mahdollista. Löydä potkulautojen ja rullalautojen maailma verkkokaupastamme. Tarjoamme sinulle houkuttelevan valikoiman potkulautoja ja rullalautoja aikuisille. Lisäksi löydät meiltä myös malleja lapsille. Tutustu täällä, mitä pitää huomioida oston yhteydessä.

Temppupotkulaudat ja -rullalaudat käytettäviksi maastossa ja skeittipuistossa

Rakastatko toimintaa ja haluat tehdä kehosi koordinaatiosta täydellistä? Suorita temput temppupotkulautojen ja -rullalautojen avustuksella. Rullalaudoilla voit paitsi rullailla skeittipuiston ramppeja ylös ja alas, mutta myös pitkin katuja ja jalkakäytäviä tasaisilla reiteillä. Temppupotkulaudoilla täytyy pysytellä skeittipuiston ulkopuolisilla alueilla. Sillä molemmissa urheilulajeissa koko kehosi on käytössä, ja mitä erilaisimmat lihasryhmät rasittuvat yhtäaikaisesti. Temppupotkulaudoilla ja -rullalaudoilla saat itsellesi sen vuoksi erinomaista koko kehon treeniä, joka on kaiken lisäksi vieläpä todella hauskaa.

Rullalaudan ja potkulaudan osto - erilaisia malleja

Potkulaudoille, joilla voit liikkua runsaastikin, on tunnusomaista suoralinjainen tangon muotoilu. Hyvin liikkuvat kuulalaakerit huolehtivat siitä, että rullailet mukavasti. Stunttiversio on varustettu dynaamisesti muotoillulla tangolla, joka helpottaa temppujen suorittamista merkittävästi. Siinä on lisäksi pitoteippiä, joka tarjoaa sinulle parempaa pitoa. Lisäksi voit ostaa taitettavan tai kiinteän mallin. Rullalautoja saat samalla tavalla klassisina versioina ja niin sanottuna temppulautoina. Näistä jälkimmäiset on varustettu suuremmilla renkailla, ja niissä on elävämpi siluetti. Lisäksi ne on valmistettu muovista, kun taas klassiset lautaversiot on valmistettu laadukkaasta puusta.

Aikuisten potkulaudat, lasten potkulaudat ja rullalaudat - näin löydät oikean vaihtoehdon

Haluatko aloittelijana harjoitella temppuja mieluummin varovaisesti? Temppupotkulaudan käyttö antaa sinulle mahdollisuuden pitää käsillä kiinni tangosta. Mikäli olet jo hieman kokeneempi, voit valita rullalaudan. Ne ovat myös silloin oikea valinta, kun haluat liikkua kaupungin halki sujuvasti. Business-potkulaudat ovat rakastettu muoto hauskaan työmatkustukseen toimistolle. Toivot eleganttia mallia? Valitse puulauta. Vähäisessä säilytystilassa on sopivaa valita taitettava ratkaisu. Lapsille, jotka toivovat toimintaa, tarjoamme malleja lapsille sopivalla muotoilulla.

FAQ

Mitä temppuja voi tehdä temppupotkulaudalla?

Rakastetuimpiin temppuihin kuuluvat Heel Whip, Bunny Hop, Barspin ja Half-Cab. Harjaantuneet voivat kokeilla myös 360 asteen kierrosta.

Mitä pitää ottaa huomioon temppupotkulaudan koossa?

Niiden ei pitäisi olla liian korkeita, vaan maanläheisiä. Siten jalka voi antaa optimaalista vauhtia.

Miten vaativaa rullalautailu on?

Kun on päässyt perille rullalautailusta, se on uskomattoman hauskaa. Suurehkoista urheilullisista vaatimuksista huolimatta tästä on muodostunut trendiurheilulaji.

Minkä ikäisestä alkaen lapset voivat ajaa potkulaudalla?

3-vuotiaat lapset voivat aloittaa ensimmäiset potkulaudalla ajoyrityksensä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.