14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Lämmittimet ja ulkotulet


Lämmittimet ja ulkotulet: nauti ulkotiloistasi vuoden ympäri

Puutarhasi on hyvinvoinnin keidas, joka tarjoaa rentoutusta ja virkistystä. Tyylikkäiden huonekalujen ja koriste-esineiden lisäksi tarjoamme sähkölämmittimiä ulkokäyttöön, ulkotakkoja ja tulimaljoja, jotta voit ottaa kaiken irti ulkotiloistasi vuoden ympäri. Nämä tuotteet ovat täydellinen lisä puutarhaasi, patiollesi tai terassillesi, ja ne antavat sinun luoda ihanaa tunnelmaa, luovat mukavaa lämpöä ja tarjoavat lisäsilauksen tunnelmallisuutta.

Suuri ulkolämmitinten valikoimamme sisältää sähkölämmittimiä, kattolämmittimiä, valurautaisia ulkotakkoja ja tulimaljoja: löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva ulkolämmitin ja hyödynnä tarjouksemme. Hyödyt paitsi tarjoushinnoistamme, myös asiakaslähtöisestä palvelustamme ja joustavasta palautuspolitiikastamme. Vertaile tulisijojen pääominaisuuksia ja löydä ihanteellinen vaihtoehto. Blumfeldtin tehokkaiden lämmitinten ja ulkotulten ansiosta sinulla ei ole mitään syytä lopettaa puutarhan tai terassin käyttöä kylmienkään vuodenaikojen lähestyessä.

Ulkotakat ja tulimaljat eri muodoissa

Tulimaljat toimivat keskipisteinä ja tarjoavat romanttista tunnelmaa sijoituspaikassaan. Tarjolla on erilaisia malleja riippuen siitä, mitä etsit: tuotevalikoimamme sisältää esimerkiksi pyramidin mallisia lämmittimiä ja hiilipannuja eri halkaisijoilla ja korkeuksilla, ja eroavaisuuksia löytyy myös lisäominaisuuksista, kuten käytännöllisestä kipinäsuojasta. Poltettavaksi materiaaliksi voit valita puun tai hiilen. Toinen myymiemme ulkotakkojen hyvä puoli on niiden tukeva rakenne, mikä varmistaa maksimaalisen vakauden, puhumattakaan siitä, että niitä on upea katsella: todellinen katseenvangitsija puutarhajuhliisi tai rattoisiin hetkiin perheen ja ystävien parissa.

Kaikki blumfeldtilta saatavat ulkotakat ja tulimaljat yhdistävät mukavan lämmön ja koristeellisen muotoilun. Käytämme tuotteisiimme sellaisia materiaaleja kuin valurauta tai ruostumaton teräs, mikä takaa maksimaalisen lämmönkestävyyden ja korkean laadun. Turvallisuus on toinen merkittävä ominaisuus ulkotakkojemme kohdalla: kaikki tulisijat on muotoiltu tukeviksi ja kaatumattomiksi. Ulkotakoissamme on suojaverkko, joka tarjoaa näkymän tuleen ja mahdollistaa lämmöstä nauttimisen kaikille vieraille. Polttopuut lepäävät tuhka-arinan päällä, mikä varmistaa, että palanut materiaali kerääntyy alapuolella olevaan tuhka-astiaan puhtaan palamisen takaamiseksi.

Infrapunalämmittimet terassille ja kattoon

Etsitkö tilaa säästävää vaihtoehtoa puutarhan lämmittämiseen? Tarvitsetko paviljongin lämmitintä tehdäksesi vieraidesi olon mukavaksi vilpoisina iltoina? Kattavaa ulkolämmitinratkaisujemme valikoimaa täydentävät käytännölliset infrapunalämmittimet. Nämä laitteet soveltuvat ihanteellisesti liikkuvaan käyttöön ja joustavaan sijoitteluun, sillä niiden pitkänomainen muoto mahdollistaa niiden kiinnittämisen helposti katoksen tai paviljongin tukirakenteeseen arvokasta lattiatilaa viemättä. Kaukosäädin tarjoaa maksimaalista mukavuutta käyttäjälle, ja säädettävät asetukset tarkoittavat, että voit luoda lämpöä täysin omien tarpeidesi mukaan.

Infrapunalämmitin hyödyntää säteilyn periaatetta. Tämä tarkoittaa lämmönsiirtoa sähkömagneettisia aaltoja hyödyntäen. Lämmitysjärjestelmä lämmittää suoraan seinien ja esineiden pintoja, kuten pöytiä ja muita huonekaluja. Lämmitin tekee sen luovuttamatta lämpöä ilmaan, ja siksi infrapunasäteily tunnetaan myös lämpösäteilynä. Jokaisen paneelin säteilemä infrapuna toimii useiden metrien säteellä, mikä takaa välittömän lämmön tunteen iholla samalla tavoin kuin auringon säteiden vaikutuksesta.

Osta lämmitin tai ulkotuli erikoishinnoillamme

Korota puutarhasi tasoa laajalla tulimaljojen, ulkotakkojen ja infrapunalämmitinten valikoimallamme. Ulkolämmittimemme antavat sinun viettää rentouttavia tunteja ja nauttia mukavista lämpötiloista. Jos ostat lämmittimen, ulkotakan tai tulimaljan verkkokaupastamme, hyödyt myös nopeasta toimituksesta ilman toimituskuluja. Onko sinulla kysymyksiä erityisiä tuoteominaisuuksia tai tilausprosessia koskien? Tarjoamme sinulle mielellämme henkilökohtaisia ja asiantuntevia neuvoja. Palvelutiimimme on saavutettavissa sähköpostitse tai puhelimitse tueksesi.

Ylös