14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tulimaljat


Tulimaljat - koristeellinen, funktionaalinen lisä puutarhaasi

Kodin puutarha kutsuu sinut viipyilemään ja rentoutumaan. Laadukkaalla tulimaljalla voit parantaa kalustustasi kokonaisvaltaisesti ja hyötyä sen monista eduista. Valmistamme tuotteemme tarjotaksemme mukavaa toimivuutta joka tilanteeseen, ja myynnissämme olevan, suuren tulimaljavalikoiman ansiosta blumfeldtilta jokainen voi löytää optimaalisen ratkaisun ruoanlaittoon ja lämpimänä pysymiseen puutarhassa kylminäkin kuukausina. Laajan vaihtelevuuden lisäksi valikoimaamme luonnehtii 60 päivän palautusoikeus ja vapaus toimituskuluista. Lopputuloksena voit tilata meiltä lämmittimen tai ulkotulen puutarhaasi epäröimättä ja riskittömästi. Selaa monipuolista valikoimaamme, joka sisältää ulkotakkoja, infrapunalämmittimiä sekä tulimaljagrillejä ja vertaile eri malleja mukavasti verkossa.

Ulko- ja puutarhatulimaljat: käyttö, tarkoitus ja edut

Ulkotulimaljalla on monia eri käyttötarkoituksia, ja se on hyödyllinen kaikkina vuodenaikoina. Keväällä, kesällä ja syksyn ensiviikkoina voit käyttää sitä ruoanlaittoon ulkona grillin tapaan, kun taas talvella on mahdollista lämmittää ulkoaluetta tai tehdä tilasta mukavampi erityisesti silloin, kun siellä ei ole saatavilla lämmitysjärjestelmää. Silloinkin, kun tulimaljaa käytetään tulen polttamiseen, se voi palvella moniin eri tarkoituksiin: esimerkiksi talvella sitä voi käyttää säiliönä ja säilytyspaikkana puille, joita haluat polttaa kodin tulisijassa. Toisaalta jos kesällä siirrät kannettavan tulimaljasi ulos, voit täyttää sen jäällä ja käyttää sitä omaperäisenä pihajääkaappina piknikillä ja muissa kokoontumisissa.

Kiistattoman monipuolisuutensa lisäksi hyvän tulimaljan suurin etu grilliin verrattuna on epäilemättä sen hinta. Nämä kaksi tuotetyyppiä kykenevät suorittamaan saman toiminnon sillä erolla, että tulimalja voi maksaa murto-osan grillin hinnasta, koska se on yksinkertaisempi kokonaisuus. Tulimaljat inspiroivat toiminnallisten etujen ja visuaalisen lisäarvon täydellisellä vuorovaikutuksella. Esimerkiksi tulimaljaan yhdistetty grilli on ihanteellinen maukkaiden pihvien, makkaroiden ja vihannesten valmistukseen. Hiilten käyttö takaa optimaalisen makukokemuksen. Lisäksi tällainen tulisija toimii katseenvangitsijana puutarhassa kuin puutarhassa. Jos haluat luoda romanttista ja luonnollista tunnelmaa, tulimalja on juuri oikea valinta. Lisäetuna toimii sen miellyttävä lämmön muodostus, jonka ansiosta tulimalja mahdollistaa rakastetun puutarhan ympärivuotisen käytön.

Miten valita täydellinen tulimalja puutarhaasi

Jos haluat valita ihanteellisen tulimaljan itse, joudut kohtaamaan laajan valikoiman. Onneksi olemassa on vain muutama ominaisuus, joiden avulla voit heti ymmärtää, mikä tuote on paras puutarhaasi tai terassillesi: materiaalit, irrotettavat jalat sekä maljan muoto ja mitat. Tarkastellaan näitä piirteitä hieman tarkemmin:

  • Materiaalit: materiaali on tärkein näkökulma, joka erottaa yhden tulimaljan toisesta. Esimerkiksi metallinen tulimalja valuraudasta varastoi lämpöä tehokkaammin ja luovuttaa sitä vielä tuntien ajan tulen sammumisen jälkeen. Toisaalta sitä on raskaampi kuljettaa kuin teräksistä tulimaljaa, minkä lisäksi sen viileneminen kestää kauemmin ennen purkamista. Toisaalta teräksiset tulimaljat ovat kevyempiä kuin valurautaiset tulimaljat, ja niitä on tarjolla mitä erilaisimmissa muodoissa. Viimeiseksi keinokivinen tulimalja näyttää hyvältä ja luo mukavaa, rustiikkista tunnelmaa, miellyttävää lämpöä ja suurta visuaalista vaikutusta.

  • Jalat: tulimaljassa voi olla kiinteät, irrotettavat tai taittuvat jalat. Kiinteillä jaloilla varustettuja malleja on vaikeampi kuljettaa, mutta ne ovat tukevampia, kun taas irrotettavilla jaloilla seisovia tulimaljoja voi käyttää helpommin jääsäiliöinä. Taittuvilla jaloilla varustetut yksilöt ovat käytännöllisimpiä niille, jotka haluavat kuljettaa tulimaljaa usein yhdestä paikasta toiseen, mutta ne voivat olla epävakaita. Toisaalta irrotettavat tai taittuvat jalat mahdollistavat tulimaljan käytön pöydällä

  • Muoto: nelikulmainen, ovaalinmallinen tai pyöreä tulimalja? Muodon valitseminen on suureksi osaksi makukysymys, mutta ei täysin. Korin malliseen tulimaljaan mahtuu enemmän tai vähemmän puuta sen syvyydestä riippuen, joten tuli voi palaa siinä pitkiä tai lyhyitä ajanjaksoja. Toisaalta maljan muotoinen tulimalja voi olla helpompi kuljettaa tai helpompi käyttää ilman jalkoja sillä ehdolla, että pohja on tasainen ja että tulimaljan pystyy asettamaan suoraan maahan.

  • Mitat: erityisesti tulimaljan ja grillin yhdistelmistä puhuttaessa koko on hyvä indikaattori siitä, paljonko voit grillata ruokaa sen päällä, miten paljon siihen mahtuu puuta ja miten paljon jäätä sen sisällä voi säilyttää. Voit arvioida ensimmäistä näkökulmaa ottamalla huomioon halkaisijan tai sivujen koon; kokonaiskapasiteettia varten laskelmaan on lisättävä tulimaljan syvyys ja pyöreiden mallien kohdalla myös muoto. Jos grillaus ei sisälly suunnitelmiisi, pientä tulimaljaa on helpompi siirrellä, mutta se pystyy silti tuottamaan tarvitsemasi lämpömäärän.

Laadukkaat tulimaljat eri ominaisuuksilla

Asiakastyytyväisyys on keskeisessä osassa kaikessa tekemisessämme. Siksi tarjoamme tulimaljoja monissa eri muodoissa. Tärkeimpiin kriteereihin sisältyy halkaisija ja vastaavasti korkeus. Lisäksi tulimaljat eroavat lisäominaisuuksien ja mukana toimitettavien lisävarusteiden suhteen. Esimerkiksi joihinkin tulimaljoihin sisältyy grilli ja hyödyllinen hiilihanko. Lisäksi tulimajamme saavat pisteitä korkealla turvallisuusstandardilla.

Sellaiset lisävarusteet kuin kipinäsuoja estävät hiiliä tai vaarallisia kipinöitä lentämästä. Huolimatta siitä, minkä nimenomaisen mallin valitset, kaikki mallit tarjoavat suurta tukevuutta: tukeva rakenne takaa maksimaalisen vakauden ja kestävyyden. Tuotantoprosessissa käytämme kuumuutta kestäviä materiaaleja, kuten valurautaa tai terästä, mikä korostaa erinomaista käsityötä. Leiskuvat liekit luovat tunnelmallista atmosfääriä ja tekevät niin kotoisista illoista kuin juhlistakin unohtumattomia kokemuksia.

Tilaa tulimaljasi erikoishintaan

Kaiken kaikkiaan tulimaljat antavat kallisarvoisen panoksen puutarhan kalustukseen. Ihanteellinen lämmöntuotto ja mukava grillaus tekevät näistä malleista täydellisiä tulisijoja hienostuneisiin tarpeisiin. Erikoistuneena jälleenmyyjänä keskitymme yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjoamme laajan tuotevalikoiman. Tarjoamme laajan valikoiman malleja koristeellisista tulikoreista moderneihin, ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tulimaljoihin aina edulliseen hintaan. Palveluamme täydentävät asiantuntevat neuvot pätevältä palvelutiimiltämme. Tuemme sinua joko puhelimitse tai sähköpostitse hyödyllisillä vinkeillä tulimaljan ostoon liittyen. Heti, kun olet valinnut tulimaljan kipinäsuojalla tai jonkin toisen mallin, voit viimeistellä tilausprosessin nopeasti ja turvallisesti joustavilla maksutavoillamme.

Ylös