Kalusteryhmät

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
27 Osumia "Kalusteryhmät"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Kalusteryhmät

Puutarhakalusteet ja kalusteryhmät: istu alas ja nauti elämästä

Kesä, aurinko ja elämänilo ulkona! Jos haluat nauttia niistä tyylillä ja mukavasti, meillä on erinomainen valikoima korkealaatuisia kalusteryhmiä. Jos sinulla on usein vieraita, haluaisit olla täydellinen emäntä tai isäntä tai haluaisit vain töiden jälkeen nostaa jalat ylös ja rentoutua, löydät tästä kategoriasta erittäin mukavia vaihtoehtoja. Kalusteryhmän etu on siinä, että kaikki osat sopivat ulkonäöltään yhteen, ja kalusteryhmä toimitetaan suoraan kotiisi edulliseen pakettihintaan. Sinun pitää vain pystyttää uusi kalusteryhmäsi, ja voit alkaa nauttia ulkoilmakaudesta.

Kalusteryhmä: tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin

Meiltä löydät nopeasti joka makuun, kaiken kokoisille terasseille tai parvekkeille sekä jokaiseen budjettiin sopivan, modernin kalusteryhmän puutarhaasi. Löydät kokonaisia ryhmiä, jotka sisältävät pöydän, jakkarat ja miellyttävät pehmusteet, jotka tuovat huomattavaa lisämukavuutta. Paviljongilliset lounge-ryhmät tarjoavat kaikkiaan onnistuneen ja mukavan ratkaisun aurinko- ja valosuojalla. Rottinkinen lounge-sohva on toivottaessa myös jatkettava, niin että saat penkistä mukavan makuupaikan.

Pienille parvekkeille on kokoontaitettavia ryhmiä. Kalusteryhmän lisäksi löydät meiltä myös penkkejä ja lepotuoleja, joilla saat tehtyä pihastasi joka suhteessa rentouttavan lepopaikan. Jos et pidä niin rustiikkisesta, voit tehdä hintatietoisen valinnan oluttelttakalusteilla. Lapsiperheissä piknikpöytä on oiva lisä kalusteryhmälle: pienet vieraat löytävät sen äärestä paikkansa syntymäpäiväjuhlilla!

Osta kalusteryhmä puutarhaasi ja nauti kesästä

Haluatko modernin kalusteryhmän puutarhaasi? Löydät meiltä ylellisestä rottinki-imitaatista valmistettuja korkealaatuisia kalusteita, joita kelpaa näytellä. Jos haluat, että puutarhasi kalusteryhmä on säänkestävä, kiinnitä huomiota tuotekuvausten tietoihin. Tällaisen kalusteryhmän teräsrunko on jauhemaalattu ja täysin galvanoitu, mikä estää ruosteen muodostumisen. Polyrottinkiset pinnat ovat erittäin kestäviä ja UV-säteilyn kestäviä. Päälliset ovat vedenkestäviä ja ne voidaan tarvittaessa puhdistaa, niin että kalusteryhmäsi näyttää pitkänkin ajan kuluttua vielä uuden veroiselta.

Jotkin valikoimamme ulkokäyttöön tarkoitetuista kalusteryhmistä vakuuttavat joustavalla toiminnallisuudella: jakkaroista saadaan muutamalla kädenkäänteellä laskutilaa, mikä mahdollistaa tarpeenmukaisen käytön. Etenkin lounge-sohvat ovat todellisia muuntautumisihmeitä, sillä niitä voi käyttää ja muuntaa erittäin joustavasti. Monet ryhmät on saatavilla useissa eri väreissä, joten näkymässä oleva tuotekuva antaa vain ensivaikutelman! Katso kaikki suosikkipuutarhakalusteesi vaihtoehdot ja punnitse eri värisävyjä.

Ostoneuvonta johtopäätöksenä: millainen kalusteryhmä sopii minulle?

Ensisijaisesti puutarhakalusteryhmäsi tulisi vastata makuasi ja sopia muuhun sisustukseen, vaikka ulkotiloissa voikin rauhassa käyttää myös muita, esimerkiksi Välimeren alueelta inspiraationsa saaneita tyylisuuntia. Designin ja säänkestävien materiaalien lisäksi sinun tulisi mitata tarkkaan olemassa oleva tila, ja selvittää kuinka suuri uusi kalusteryhmäsi saa olla. Kulmaryhmä voi olla todellinen tilaihme, jolle mahtuu mukavasti useampikin ihminen. Kiinnitä huomiota sinulle mukavaan istumakorkeuteen ja miellyttävään pehmusteeseen, joka on kokemuksemme perusteella monille tärkeä kriteeri. Sen suhteen meillä onkin hyviä uutisia, sillä ryhmiin sisältyy paksut istuintyynyt tai pehmusteet.

Vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin – puutarhan kalusteryhmät

Millaiset puutarhakalusteet kestävät pisimpään?

Puutarhakalusteet, joissa on pinnoitettu ja galvanoitu metallirunko, ovat erittäin pitkäikäisiä ja säänkestäviä. Sama pätee myös polyrottinkisiin pintoihin. Myös puu on pitkäikäinen materiaali, jos se on käsitelty säänkestävästi ja sitä hoidetaan säännöllisesti.

Millainen kalusteryhmä minun tulisi ostaa?

Löydät meiltä kiehtovan ja monipuolisen valikoiman moderneja puutarhakalusteita. Ostovinkit kertovat, mihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Mikä on polyrottingin ja rottingin ero?

Molemmat materiaalit ovat ulkonäöltään samankaltaisia, mutta ne eroavat toisistaan perustavasti säänkestävyyden osalta. Luonnollinen rottinki on erittäin herkkä kosteudelle, kun taas synteettinen polyrottinki on erittäin säänkestävä ja pitkäikäinen. Pinnoitettuun metallirunkoon yhdistettynä tällaiset puutarhakalusteet voivat olla ulkona myös talvella.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.