auna

MD-180 - autostereot

alkaen 13 Asiakkaat
56,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • USB-portti ja SD-korttipaikka mahdollistavat mm. MP3-tiedostojen toiston suoraan MP3-soittimelta, muistitikulta tai SD-muistikortilta
  • AUX-ulostulo ulkoiselle audiolähteelle, kuten MP3- tai CD-soittimelle
  • Ulostuloliitin 2- tai 4-kanavaiselle vahvistimelle
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
MD-180 - autostereot
56,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

MD-180 Autoradio USB SD MP3 AUX

Auna MD-180 on ensiluokkainen autoradio, joka on ajan hermolla ja joka voidaan liittää kätevästi erilaisiin kannettaviin audiolaitteisiin.

Modernin autoradion etupaneelissa on kolme liitintä – näppärästi aina käden ulottuvilla. USB-portti ja SD-korttipaikka mahdollistavat MP3-tiedostojen toiston kätevästi suoraan massamedialaitteilta, kuten SD-muistikorteilta, USB-MP3-soittimilta ja USB-muistitikuilta. Kaikki muut audiolähteet – aina CD-soittimista kannettaviin tietokoneisiin ja tabletteihin – voi liittää autoradioon AUX-jakkisisääntulon välityksellä.

Auna-autoradion digitaalisia toimintoja täydentää FM-radiovastaanotin, jossa on tallennuspaikka jopa 18 kanavalle. Auna MD-180 -autoradion RDS-toiminto sisältää muun muassa TA- (Traffic Announcement/liikennetiedotteet) ja EON-toiminnon (Enhanced Other Networks/vastaanotin vaihtaa automaattisesti toiselle kanavalle, josta tulee uutisia tai tietoa liikenteestä).

Autoradiosta on tarkoituksella jätetty pois CD-soitin sekä kasettinauhuri, joiden manuaaliset mekanismit ja käyttö vähentävät laitteen kestoa. Autoradion vahvuuksiin lukeutuu myös mitä mainioin hinta-laatusuhde, joka saa asiakkaan takuuvarmasti tyytyväiseksi.

4 x 75 W:n teholla Auna MD-180 päihittää kilpailevat mallit mennen tullen ja asettaa riman korkealle myös selvästi korkeamman hintaluokan malleille. Linjaulostulon ansiosta autoradioon voi liittää 2- tai 4-kanavaisen vahvistimen, jolloin autoradion suorituskyky nousee vieläkin korkeammalle.

Autoradiossa on huipputyylikäs, retrohenkinen etupaneeli, jonka kaksi pyöreää näyttöä viimeistelevät trendikkään ulkonäön.Näytön väriksi voi valita punaisen, sinisen tai violetin aina kulloisenkin tunnelman ja kuskin mielialan mukaan.

Huom! Autoradiossa ei ole CD-soitinta.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • USB-portti ja SD-korttipaikka mahdollistavat mm. MP3-tiedostojen toiston suoraan MP3-soittimelta, muistitikulta tai SD-muistikortilta

  • AUX-ulostulo ulkoiselle audiolähteelle, kuten MP3- tai CD-soittimelle

  • Ulostuloliitin 2- tai 4-kanavaiselle vahvistimelle

  • FM-radio, jossa PLL-viritin, 18 tallennuspaikkaa ja RDS-toiminto

  • Helppo ja mukava käyttää kaukosäätimellä ja etupaneelin painikkeilla

  • MOSFET-vahvistin, jossa 4 x 75 W:n ulostuloteho

  • Osittain valaistut design-painikkeet, joiden väriksi voi valita punaisen, sinisen tai violetin

  • Irrotettava etupaneeli – suojaa varkailta

Ominaisuudet:
  • Liitännät: 1 x USB-portti, 1 x SD-korttipaikka, 1 x 3,5 mm AUX-sisääntulo (jakki), 2 x RCA-stereolinjaulostulo, 1 x ISO-liitin (teho-osio/kaiutinosio), 1 x antennisisääntulo
  • Toistaa formaatit: MP3, WMA
  • USB-/SD-liitin tukee järjestelmiä: FAT16/FAT32
  • USB-/SD-muistilaitteiden tuettu koko: maks. 32 GB, SD- ja SDHC-muistikortit
  • Automaattinen ja manuaalinen kanavanvaihto
  • RDS-toiminto: TA, AF, PTY, EON, CT
  • Helppokäyttöinen MP3-naviointivalikko
  • Näyttää ID3-tunnisteet (kappaleiden ja esiintyjien nimet jne.)
  • Täysin digitaalinen taajuuskorjain, jossa erilaisia esiasetuksia
  • 2-alueinen taajuuskorjain – basson ja diskantin säätö
  • Säädettävä balanssi
  • Säädettävät häivyttimet
  • Puskurimuisti
  • Satunnaissoittotoiminto
  • Toistotoiminto
  • Intro-toiminto (kappaleiden esikatselu)
  • Integroitu kello
  • Mykistys
  • Integroitu kello, jossa päivämäärän ja kellonajan näyttö
  • Loudness-toiminto
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x autoradio
  • 1 x kaukosäädin
  • 1 x ISO-kaapelit
  • 1 x kiinnityskehikko
  • Käyttöohje englanniksi ja saksaksi
Mitat:
  • ISO-standardin mukainen puolta pienempi asennussyvyys (14 cm)
  • Paino: n. 600 g
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 13 Asiakkaat
12
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Karola arvosteltu 28.04.2016
Verified tarkastelu

Ich habe das Auna MD-180 digitales Autoradio kostenlos im Rahmen eines Produkttests erhalten. Im Paket enthalten waren 1 Autoradio in schwarz mit abnehmbaren Frontteil und Etui dazu, Einbauteile, 1 Fernbedienung und 1 Anleitung. Das Radio selber ist recht leicht und hat ungefähr die Maße 5, x 18 x 11 cm ohne Frontteil. Optisch sieht es ganz ansprechend aus. Das schwarz ist in Klavierlackoptik. Der Einbau ist genau in der Betriebsanleitung mit einer Zeichnung beschrieben. Es ist ein modernes Autoradio mit allem, was man sich so wünschen kann und das zu einem wirklich sehr guten Preis. Man sollte nicht vergessen, es ist kein sehr hoch qualitatives Radio. Für den Preis allerdings hat es vieles zu bieten und ist von der Verarbeitung her in Ordnung. Das Frontteil ist aus Plastik. Was ich besonders gut finde, man hat eine Fernbedienung mit dabei. Was fehlt, aber was viele nicht mehr nutzen ist ein CD-Player. Allerdings hat das Radio die Möglichkeit mit einem USB-Stick bedient zu werden für MP3 und einer SD-Karte. Diese allerdings mit einem Adapter da eine Micro-SD nicht reinpassen würde. Über ein normales Radio verfügt das Autoradio natürlich. Das Radio ist eine wirklich gute Alternative zu den alten Autoradios. Das Display ist teils beleuchtet mit bis zu 3 Farben und sieht mit der schwarzen Verkleidung wirklich gut aus. Das Radio hat einiges zu bieten und eine wirklich moderne Ausstattung. Über Bluetooth verfügt es allerdings nicht. Die Einstellungen stehen auf deutsch in der Bedienungsanleitung. Diese hier auszuführen würde zu lange dauern. Zur Sicherheit kann das Frontteil mit den Bedienelementen abgenommen werden. Dazu drückt man oben links den Knopf und kann es dann abnehmen und in das schwarze Etui legen. Dieses dient zum Schutz des Frontteils, damit es nicht kaputt geht oder der Lack beschädigt wird. Umgekehrt steckt man das Frontteil einfach in das Radio und muss aber aufpassen, dass das Stecksystem ineinander geht. Ich kann das Autoradio sehr gern weiterempfehlen und gebe dafür auch gern volle Punktzahl. Ich konnte nichts Negatives finden und es ist alles so wie vom Anbieter beschrieben.

Sain Auna MD-180 digitaalisen autoradion veloituksetta osana tuotetestiä. Pakettiin kuului 1 musta autoradio irrotettavalla etupaneelilla ja kotelolla, asennusosat, 1 kaukosäädin ja 1 käyttöohje. Radio itsessään on melko kevyt ja sen mitat ovat noin 5. x 18 x 11 cm ilman etuosaa. Visuaalisesti se näyttää varsin houkuttelevalta. Mustassa on pianolakkamainen ilme. Asennus on kuvattu yksityiskohtaisesti käyttöohjeessa piirroksella. Se on moderni autoradio, jossa on kaikki mitä haluat ja todella hyvällä hinnalla. Älä unohda, että se ei ole kovin korkealaatuinen radio. Hintaan nähden sillä on kuitenkin paljon tarjottavaa ja työn laatu on kunnossa. Etuosa on valmistettu muovista. Minusta erityisen hyvä on, että sen mukana tulee kaukosäädin. Se, mikä puuttuu, mutta jota monet eivät enää käytä, on CD-soitin. Radiota voidaan kuitenkin käyttää USB-tikulla MP3:lle ja SD-kortille. Tämän mukana tulee kuitenkin sovitin, koska micro SD ei mahdu siihen. Tietysti autoradiossa on tavallinen radio. Radio on todella hyvä vaihtoehto vanhoille autoradioille. Näyttö on osittain valaistu jopa 3 värillä ja näyttää todella hyvältä mustalla kotelolla. Radiossa on paljon tarjottavaa ja todella moderneja ominaisuuksia. Siinä ei kuitenkaan ole Bluetoothia. Asetukset ovat saksaksi käyttöohjeessa. Tämän tekeminen täällä kestäisi liian kauan. Turvallisuuden vuoksi etuosa säätimillä voidaan irrottaa. Voit tehdä tämän painamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta, jonka jälkeen voit poistaa sen ja laittaa sen mustaan koteloon. Tämä suojaa etuosaa, jotta se ei murtu tai maali vaurioidu. Sitä vastoin kytket vain etuosan radioon ja sinun on oltava varovainen, että pistokejärjestelmä sopii yhteen. Voin lämpimästi suositella autoradiota ja annan sille mielelläni täydet pisteet. En löytänyt mitään negatiivista ja kaikki oli palveluntarjoajan kuvauksen mukaista.

alkaen Tamás arvosteltu 18.05.2014
Verified tarkastelu

Igazán szép,mutatós kis darab.szó mi szó,mivel nincs mechanika (CD)rendkívül kis helyet foglal.Hangzásra is szép letisztult,de erőteljes.Kezelése viszonylag egyszerű bár gyakorlatlan kezeknek gondot okozhat,mivel a kiválasztott funkció állítása közben 3 mp után kiugrik a menüből ha nem nyomunk semmit,és lépkedhetünk vissza. Bekötése roppant egyszerű,kényelmesen megoldott az eu csatlakozó segítségével.Csak ajánlani tudom! 

Todella hieno, räikeä pikkupala mitä sanoa, koska ei ole mekanismia (CD), se vie myös erittäin mukavalta ja puhtaalta, mutta se on suhteellisen yksinkertainen käyttää, vaikka se voi aiheuttaa ongelmia kokemattomat kädet, sillä valittu toiminto hyppää ulos 3 sekunnin kuluttua valikosta, jos emme paina mitään ja voimme palata takaisin. Sen liitäntä on erittäin yksinkertainen, kätevästi ratkaistu eu-liittimen avulla, voin vain suositella!

alkaen "Trstiansky " arvosteltu 11.04.2014
Verified tarkastelu

Výborné autorádio za vynikajúcu cenu . Trošku som sa popasoval s nastavovaním , ale nakoniec som na to prišiel ...Veď k čomu je ovládanie :-)  S ním si poľahky nastavíte podsvietenie , basy, výšky, fader, repro predné a zadné + ich zvýraznenie/stlmenie . Jediná nevýhoda je slabší ekvalizér - myslím defaultné hodnoty. preto ho mám vypnutý a nastavujem si manuálne.

Erinomainen autoradio edulliseen hintaan. Painiskelin hieman asetusten kanssa, mutta vihdoin tajusin... Loppujen lopuksi, mihin se säädin kuuluu :-) Sillä saa helposti säätämään taustavaloa, bassoa, diskanttia, faderia, etu- ja takakaiuttimet + niiden korostukset /mykistys. Ainoa haittapuoli on heikompi taajuuskorjain - tarkoitan oletusarvoja. Siksi olen sammuttanut sen ja asettanut sen manuaalisesti.

alkaen Alessangaspare arvosteltu 19.03.2014
Verified tarkastelu

Ottimo prodotto...ottimo rapporto qualità prezzo...complimenti a electronic star....

Erinomainen tuote...erinomainen vastine rahalle...onnittelut electronic starille....

alkaen Heiko arvosteltu 10.05.2013
Verified tarkastelu

Das Radio ist (für mich zumindest) perfekt. Es bietet alle Funktionen und EQ die man braucht und ist mit 4 Chinchausgängen ausgestattet was es perfekt für Endstufen bis 4 Kanäle macht. Die Ausgangsleistung von 4x 75w ist auch ausreichend stark für gute Boxen. Mit dem gewissen Steampunk Design, finde ich, hebt sich das Radio von anderen ab und passt als einziges zu der McHammer Endstufe die ich verbaut habe. Von der Bedienung ist es etwas Komplizierter als ""normale"" Radios, aber den Dreh hat man schnell raus. Einzigster Mangel ist die Fernbedienung, sie funktioniert wie sie soll allerdings ist die Reichweite nicht sooo der Hammer und man muss mit ihr auch genau auf das Radio zielen, was mir aber nicht viel ausmacht da ich sie relativ selten benutze. Das Radio an sich hat volle Kaufempfehlung von mir.

Radio on täydellinen (ainakin minulle). Siinä on kaikki tarvitsemasi toiminnot ja taajuuskorjain, ja siinä on 4 RCA-lähtöä, joten se sopii täydellisesti jopa 4-kanavaisille tehovahvistimille. Lähtöteho 4x 75w on myös tarpeeksi vahva hyviin kaiuttimiin. Tietyn steampunk-suunnittelun ansiosta radio erottuu mielestäni muista ja on ainoa, joka sopii asentamaani McHammer-tehovahvistimeen. Toiminnan suhteen se on hieman monimutkaisempi kuin "normaalit" radiot, mutta siihen pääsee nopeasti käsiksi. Ainoa vika on kaukosäätimessä, toimii niinkuin pitääkin, mutta kantama ei ole niin suuri ja pitää suunnata tarkasti radioon, jolla ei ole minulle paljoa väliä, koska käytän sitä suhteellisen harvoin. Itse radiossa on minulta täydellinen ostosuositus.

alkaen Matúš arvosteltu 28.04.2013
Verified tarkastelu

Krasna hudba ,vynikajuci design, a super zmena podsvietenia

Kaunis musiikki, erinomainen muotoilu ja upea taustavalon vaihto

alkaen Maik arvosteltu 15.04.2013
Verified tarkastelu

Auf der Suche nach einem neuen Autoradio habe ich das Auna MD-180 entdeckt. Da ich von der Marke Auna vorher noch nie gehört hatte, war ich relativ unsicher, was die ganze Sache anging. Der Preis und der Leistungsumfang haben mich dann aber schon neugierig gemacht. Ich hab das Auna-Radio jetzt seit einigen Monaten und bin äußerst zufrieden damit.Die 4x75 Watt halten auf jeden Fall, was sie versprechen. Der Sound kommt bei meinem guten alten Golf 3 auf jeden Fall mit ordentlicher Kraft aus den Boxen. Meine Lautsprecher sind ein paar etwas ältere Blaupunkt-Boxen. Kombiniert mit dem neuen Auna-Autoradio kommt jetzt wieder richtig Freude beim Fahren auf.Besonders stylisch fnde ich die Front des Auna MD-180, die man in verschiedenen Farben erstrahlen lassen kann. AD-AUX-USB Anschlüse sind auch vorhanden – das darf ja heutzutage nicht mehr fehlen. Ich höre jedenfalls fast ausschließlich Musik von der SD-Karte. Überraschend ist, dass auch meine 64GB-Karte erkannt wird, obwohl nur 32GB versprochen wurden.Fazit: Klasse Autoradio mit gutem Sound.

Etsiessäni uutta autoradiota löysin Auna MD-180:n. Koska en ollut koskaan ennen kuullut Auna-brändistä, olin suhteellisen epävarma koko asiasta. Hinta ja palveluiden laajuus sai minut uteliaaksi. Minulla on ollut Auna-radio muutaman kuukauden ja olen siihen erittäin tyytyväinen. 4x75 wattia tekee sen mitä lupaavat. Vanhassa hyvässä Golf 3:ssani ääni tulee ehdottomasti kaiuttimista suurella teholla. Kaiuttimeni ovat muutamia hieman vanhempia Blaupunkt-kaiuttimia. Yhdessä uuden Auna-autoradion kanssa voit nyt todella nauttia ajamisesta. Minusta Auna MD-180:n etuosa on erityisen tyylikäs, joka voidaan saada loistamaan eri väreissä. Saatavilla on myös AD-AUX-USB-portteja – sitä ei pitäisi puuttua nykyään. Joka tapauksessa kuuntelen melkein yksinomaan musiikkia SD-kortilta. Yllättävää on, että myös 64 Gt:n korttini tunnistetaan, vaikka luvattiin vain 32 Gt Johtopäätös: Hieno autoradio hyvällä äänellä.

alkaen Gabriel arvosteltu 07.04.2013
Verified tarkastelu

Chcem už dlhšiu dobu kúpiť autorádio a pred nedávnom som videl práve tento typ u môjho kamaráta v aute. Okamžite ma zaujal dising rádia, po zapnutí som sa okamžite rozhodol že si zaobstarám presne tento typ. Už len počkať do výplaty a okamžite si ho objednávam u Vás. Máte najlepšiu cenu. Ďakujem

Olen pitkään halunnut ostaa autoradion ja äskettäin näin tämän tyypin ystäväni autossa. Kiinnostuin heti radion disingistä, päälle kytkemisen jälkeen päätin heti hankkia juuri tämän tyypin. Minun täytyy vain odottaa, kunnes saan maksun ja tilaan sen teiltä heti. Sinulla on paras hinta. No kiitos

alkaen Sandra arvosteltu 23.02.2013
Verified tarkastelu

Das Radio hat einen super sound..leichte bedingung....

Radiossa on hyvä ääni..valokunnossa....

alkaen Paul McKenna arvosteltu 02.02.2013
Verified tarkastelu

Just installed today. Fitted well into my Mondeo with no problems. No moving parts, less to go wrong. I had a 7 inch flip DVD/GPS/TV etc stereo before with loads of problems. This is simple, AND IT LOOKS FANTASTIC.....

Asennettu juuri tänään. Sopisi hyvin Mondeoon ilman ongelmia. Ei liikkuvia osia, vähemmän vikoja. Minulla oli aiemmin 7 tuuman käännettävä DVD/GPS/TV jne. stereo, jossa oli paljon ongelmia. Tämä on yksinkertaista, JA NÄYTETÄÄN FANTASTILTA.....

alkaen Ludovic arvosteltu 23.01.2013
Verified tarkastelu

Je viens de l'installer, il fonctionne très bien, bon son, le seul petit soucis pour le moment c'est la notice en allemand/anglais. Après faut voir comment il va vieillir...

Asensin sen juuri, toimii erittäin hyvin, hyvä ääni, ainoa pieni ongelma tällä hetkellä on saksan/englanninkieliset ohjeet. Sitten pitää katsoa miten se vanhenee...

alkaen Ludovic arvosteltu 23.01.2013
Verified tarkastelu

je viens d'installer mon autoradio, je suis très satisfait de mon achat, à voir dans le temps.

Olen juuri asentanut autoradioni, olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, se nähdään ajan myötä.

alkaen Luis arvosteltu 17.12.2012
Verified tarkastelu

Llama la atencion por su diseño lo cual es bueno si ademas le añadimos todas las funciones que tiene

Se kiinnittää huomiota sen suunnitteluun, mikä on hyvä, jos lisäämme myös kaikki sen toiminnot.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
MD-180 - autostereot
  • USB-portti ja SD-korttipaikka mahdollistavat mm. MP3-tiedostojen toiston suoraan MP3-soittimelta, muistitikulta tai SD-muistikortilta
  • AUX-ulostulo ulkoiselle audiolähteelle, kuten MP3- tai CD-soittimelle
  • Ulostuloliitin 2- tai 4-kanavaiselle vahvistimelle
56,99 €
sis. alv

Lisävarusteet

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.