Puutarhakeinut

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
33 Osumia "Puutarhakeinut"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Puutarhakeinut

Puutarhakeinut – nauti vapaa-ajastasi

Nauttimista ja unelmointia yksin, kaksin tai ystävien kanssa: puutarhakeinu tuottaa aivan erityisen vapaa-ajan elämyksen. Tuskin mikään muu puutarhakaluste yhdistää nostalgian, modernin designin, mukavuuden ja rentoutumisen yhtä täydellisesti kuin puutarhakeinu. Mallien monipuolinen valikoima ei jätä mitään toivomisen varaan. Valitse malli, joka sopii sinulle parhaiten.

Yksinkertaisesta ylelliseen – puutarhakeinut

Henkilökohtaiset mieltymyksesi ratkaisevat, minkä mallin valitset. Yksinkertainen putkirakenne ja pingote on mahdollista realisoida myös pienellä budjetilla. Jos rakastat keinua omaan tahtiin, valitse 2-paikkainen puutarhakeinu. Paksut pehmusteet ja irtotyynyt kuuluvat ylellisten mallien ehdottomaan varustukseen. Näissä puutarhakeinuissa rungot ovat usein syväkyllästettyä puuta. Ylemmässä hintaluokassa on tarjolla jopa suurikehyksinen malli, jossa on katos ja sivusuojus. Suljet vain verhot ja olet omassa rauhassasi. Mikään ei häiritse sinua.

Enemmän kuin lautakeinu – puutarhakeinu

Jopa yksinkertaisimmissa malleissa on puutarhakeinuille tyypillinen ominaisuus: aurinkokatos. Se ei suojaa ainoastaan sääolosuhteilta ylhäältä käsin, vaan luo myös miellyttävän tunnelman. Jos haluat nauttia ajastasi sekä istuen että maaten, makuuasentoon asetettava puutarhakeinu on sopiva vaihtoehto sinulle. Siinä selkänojan voi kaataa, jolloin sinulla on käytössäsi keinuvuode. Joissain malleissa voit säätää selkänojan eri asentoihin itselle sopivaksi. Kaikki keinumme ovat itsekoottavia. Ne voidaan koota helposti ja purkaa taas syksyn tullen.

Puutarhakeinun ostaminen – sinun valintasi

Valikoimastamme löytyy joka budjetille sopiva malli. Ostopäätökseen vaikuttavat käytössä oleva tila ja henkilökohtaiset mieltymykset. Haluaisitko markiisin, aurinkokatoksen tai kenties mallin, jossa ei ole kumpaakaan? Tulisiko istuinosan olla vain pingotettu vai ovatko paksut pehmusteet sinulle tärkeät? Jos valitset kaksipaikkaisen puutarhakeinun, käyttäjien lukumäärä on rajallinen. Jatkuva penkki tarjoaa tilaa useammalle ihmiselle. Myös tyyli vaikuttaa päätökseesi: yksinkertaiset teräsrungot ovat yhtä ajattoman kauniita kuin puiset puutarhakeinutkin. Mikä sopii paremmin sinulle, puutarhaasi ja muihin puutarhakalusteisiisi, selviää helposti.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko keinu olla aina ulkona?

Korkealaatuinen puutarhakeinu on säänkestävä. Päälliset ja pingotteet kestävät auringonpaistetta. Sateensuojana toimii suojus, joka peittää keinun kokonaan tai suojaa pehmusteet luotettavasti. Talvella keinu on parempi purkaa ja viedä säilytykseen suojaisaan ja kuivaan paikkaan.

Tarvitseeko keinu erityisen alustan?

Tasainen maa on eduksi. Kivilaatat, joilta vesi voi valua pois, suojaavat keinun jalkoja jatkuvalta altistumiselta kosteudelle. Kiinnitä huomiota siihen, että kaikki jalat ovat maassa, jotta kuormitus jakautuu tasaisesti ja keinu on mahdollisimman vakaa.

Miten puutarhakeinu puhdistetaan?

Tuotteesi mukana tulee tarkat hoito-ohjeet juuri sinun valitsemallesi mallille. Kiinteät istuinpingotteet puhdistetaan pehmeällä sienellä ja miedolla puhdistusaineella. Metalliputket kiittävät myös ajoittaisesta puhdistuksesta. Kyllästetty puu on hyvä käsitellä uudelleen pidemmän käyttöajan jälkeen, jotta se pysyy säänkestävänä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.