Sisäpuutarhat

Valitse
Järjestä
 • Sivu 1 / 2
25 Osumia "Sisäpuutarhat"
Suodatin ja lajitella
 • Sivu 1 / 2
Sisäpuutarhat

Osta sisäpuutarha edullisesti verkosta

Tuoreet yrtit ja idut ovat terveellisiä ja tarjoavat sinulle välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Sisäpuutarhan avulla niiden viljely on lasten leikkiä, sillä et tarvitse siihen puutarhaa tai parveketta. Kasveja kasvatetaan erilaisissa laitteissa, jotka toimivat suurimmaksi osaksi sähköllä. Sisäpuutarhat on varustettu vedellä tai mullalla sekä halogeeni- tai LED-valolla. Me selitämme erot.

Sisäpuutarha - sopiva malli

Sisäpuutarhaa voi kuvailla arkikielellä asunnon sisällä olevaksi yrttipenkiksi. Tekniikan avulla ikkunalaudalle sijoitetusta kukkaruukusta tulee kuitenkin pieni puutarha, jonka hoitoa voi ohjata automaattisesti. Ennen kuin ostat sisäpuutarhan, sinun pitäisi tutustua erilaisiin malleihin, jotta löydät mieltymyksiisi sopivan. Kaikissa sisäpuutarhoissa kasvit kasvavat keinovalon alla, mutta rakenteet ja kasvien hoito kuitenkin vaihtelevat.

Jo supermarketista ostettu yrttilaatikko voidaan laskea sisäpuutarhaksi. Älypuutarha sen sijaan huolehtii automaattisesti oikeasta kastelusta ja optimaalisesta valoisan ajan kestosta, jotta kasvisi saavat aina täydelliset kasvuolosuhteet. Lisäksi älypuutarha muistuttaa sinua, milloin veden määrä pitää tarkistaa tai ravinneaineita lisätä.

Jaottelu - älypuutarha

1. Aktiivinen pumppausjärjestelmä - Vesi sisältää välttämättömiä ravinneaineita, ja pumppu nostaa sitä aktiivisesti juurille.

2. Altakastelujärjestelmä - Kasvien juuret ylettyvät veteen ja siihen lisättyihin ravinneaineisiin.

3. Pellettijärjestelmä - Pellettijärjestelmässä käytetään turvepellettejä ravinneaineilla sekä vesijohtovettä.

Erot: ensimmäisen ja toisen kategorian sisäpuutarhat tekevät juuret veteen, pellettijärjestelmässä taas kasvit hyödyntävät maa-ainesta.

 • 1. AeroGarden: Tässä laitteessa voi kasvattaa samanaikaisesti seitsemää kasvia. Ne juurtuvat pieniin vesisäiliöihin. Tarvittava vesiraja ja ravinneaineiden määrä määritetään automaattisesti laitteessa.

 • 2. Sun Garden: Tämä minipuutarha on korkeussäädettävä. Siemenet istutetaan multaan, ja LED-järjestelmän avulla taimet saavat riittävästi valoa kasvuun. Mullan alla on vesisäiliö. Vesi pääsee kasvien juurille puuvillalapuista, jotka löytyvät multasäiliön sisältä ja yltävät vesisäiliöön asti. Se säästää pumppausjärjestelmän olemassaololta ja tuo kasveille täsmälleen niiden tarvitseman vesimäärän.

 • 3. Smart Herb Garden: Kaikki kasvit kasvavat mullassa, joka säätelee nanoteknologian avulla alustan happipitoisuutta. Multaan lisätään juuri se määrä ravinneaineita, joita kasvit tarvitsevat kasvaakseen. Laite on varustettu LED-teknologialla, jotta lamppuja tarvitsee vaihtaa vain harvoin ja jotta energiankulutus pysyy erittäin alhaisena.

 • Miksi ostaa sisäpuutarha tai älypuutarha?

  Aloittelijoille sopivat pellettijärjestelmät, joiden käsittely on erittäin yksinkertaista. Asetat pelletit laitteeseen, täytät veden, työnnät pistokkeen pistorasiaan ja projektisi älykkään sisäpuutarhan parissa on valmis alkamaan. Molempiin järjestelmiin tarvitset lisävarusteita.

  Sisäpuutarhat tuovat sinulle suuremman valikoiman yrttejä kuin mitä supermarketit tarjoavat. Lisäksi nämä itsestään kasvavat kasvit ovat taatusti lannoitteettomia ja torjunta-aineettomia.

  Sisäpuutarhoista usein kysyttyjä kysymyksiä

  Mikä sisäpuutarha on yksinkertaisin käyttää?

  Pellettijärjestelmää on helppo käsitellä ravinnepellettien ansiosta, minkä lisäksi ne ovat edullisia.

  Sopivatko sisäpuutarhat mansikoille?

  Mallit, joiden korkeutta voi säätää, jotta lampun ja mullan välille syntyy enemmän tilaa, soveltuvat myös korkeammille kasveille.

  Tarvitsevatko sisäpuutarhat päivänvaloa?

  Jokainen älypuutarha, jota käytetään sisätiloissa, on varustettu sähköisellä valonlähteellä ja huolehtii siksi optimaalisesta kasvien kasvusta myös huoneissa, joihin pääsee hyvin vähän luonnonvaloa.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.