Oluthanat ja oluen valmistustarvikkeet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
40 Osumia "Oluthanat ja oluen valmistustarvikkeet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Oluthanat ja oluen valmistustarvikkeet

Oluthana ohrapirtelön nauttimiseen lempipaikassasi

Oluentuntijat tietävät, että vasta laskettu olut maistuu monin kerroin paremmalle, kuin pullo- tai tölkkiolut. Se ei kuitenkaan ole vain subjektiivinen käsitys, vaan sillä on hyvin erityinen (tekninen) syy. Oluessa, joka lasketaan suoraan tynnyristä, on noin 5 % enemmän hiilihappoa kuin tavanomaisissa oluissa. Oluthanasta laskettu olut maistuu huomattavasti raikkaammalle, se helmeilee kauniisti ja sitä koristaa kaunis vaahtokruunu.

Eikö sinua kuitenkaan huvita lähteä hanaoluen takia baariin tai ravintolaan? Ei sinun tarvitsekaan, sillä voit ostaa oman oluthanan Electronic Starilta. Älä tee kompromisseja oluen maun suhteen, vaan tutustu kotikäyttöön tarkoitettujen oluthanojen valikoimaamme.

Modernia tekniikkaa: oluthana jäähdytystoiminnolla

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen käyttääksesi oluthanaa. Oikealla perustietämyksellä sinusta voi tulla hetkessä oluen laskun mestari.

Oluthanan tärkein osa on karbonaattori. Se sisältää pullon, joka rikastuttaa oluen hiilidioksidilla. Se varmistaa jäähdytyksellisessä oluthanassa, että kurkusta alas valuva tippa on virkistävä, ja se on yhteydessä liitoksiin, jotka yhdistävät annostelupään olutvarastoon. Tynnyriin kohdistuvan, nousuputken kautta annostelupäähän kuljetetun paineen avulla voit laskea herkullisen oluen milloin tahansa kotikäyttöön tarkoitetulla laitteella.

Jokaiseen tarpeeseen sopiva malli: oluthanan ostaminen

Karbonaattorin koko vaihtelee hanasta riippuen. Varmistaaksesi, että jäähdytysteho riittää yksilöllisiin tarpeisiisi, suosittelemme, että määrittelet käytön intensiivisyyden ennen, kuin valitset sopivan laitteen.

Hankitko laitteen ainoastaan yhden ihmisen käyttöön vai haluatko tarjota vasta laskettua olutta koko seurueelle seuraavissa juhlissasi? Oma oluthana on erinomainen varustus myös silloin, jos tiedossa on häät tai syntymäpäiväjuhlat.

Jos haluat nauttia herkullista olutta vieraidesi kanssa mukavan grilli-illan puitteissa, voit valita 5 litran tynnyrin oluthanan. Se jäähdyttää noin 4 tuntia miellyttävän raikkaaseen juomalämpötilaan. Suuriin yksityisjuhliin tai tilaisuuksiin voit valita oluttynnyrijääkaapin kahdella oluthanalla. Siinä on se etu, että voit laskea kaksi olutta samanaikaisesti. Mitä useampi ihminen haluaa nauttia viileästä oluesta, sitä parempi valinta kaksoislaite on.

Oluen paneminen itse mäskikattilan avulla

Aiotko hankkia kotiisi oluthanan lisäksi muitakin elämyksiä? Electronic Star -verkkokaupasta löydät siihen tarkoitukseen sopivia mäskikattiloita, joilla voit panna itse omat oluesi. Siinä maltaan sisältämä tärkkelys käsitellään entsyymeillä ja muunnetaan sokeriksi.

Osta oluthanat ja oluenvalmistustarvikkeet Electronic Star -verkkokaupasta

Oluthanojen ja mäskikattiloiden lisäksi löydät Electronic Star -verkkokaupasta muitakin tarvikkeita, kuten erillisiä hanasuuttimia. Hemmottele itseäsi nyt omalla oluenlaskuelämyksellä!

Myös mielenkiintoista:

Koti & Keittiö, Puutarha & Retkeily, Sound & Light, HiFi & TV, Kuntoilu & terveys, Kodinkoneet

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.