14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Lisää elämänlaatua: selkäpenkit vähentävät kipua ja lisäävät hyvinvointia

Selkäongelmat ovat yksi yleisimmistä työkyvyttömyyden syistä. Lähes joka kolmas aikuinen kärsii usein tai jopa jatkuvasti selkäkivuista. Yksipuolinen fyysinen rasitus työtehtävissä ja kokonaisvaltaisesti pikemminkin vähän liikuntaa sisältävä elämäntyyli edistävät selkäkipujen syntymistä.

Säännöllinen vierailu kuntosalilla voi ennaltaehkäistä selkäongelmien syntymistä tai helpottaa jo alkaneita kipuja. Puuttuuko sinulta aika ja motivaatio? Selkäpenkki kotona auttaa sinua treenaamaan yksityisissä oloissa. Olet aikojen suhteen riippumaton ja säästät reissun kuntosalille.

Monia erilaisia malleja: mikä selkäpenkki valita?

Mikä selkäpenkki on juuri sopiva laite sinulle? Niin kutsutut monitoimipenkit mahdollistavat paitsi fysiologisen venyttelyn selkäkipissä, mikä on erityisen hyödyllistä selkäongelmien kohdalla. Sillä voit suorittaa kipin lisäksi tehokasta vartalotreeniä monien lihasryhmien vahvistamiseksi.

Puhtaat kippipenkit sen sijaan palvelevat vain selkärangan ja välilevyjen rasituksen helpottamiseen sekä verenkierron edistämiseen. Mukavasti varustetut kääntöpenkit on lisäksi varustettu selkähieronta- ja lämmitystoiminnoilla. Vaikka sinulla olisi vain muutama minuutti aikaa päivässä ylösalaisin kääntymiseen, huomaat sen hyvää tekevän vaikutuksen hyvin nopeasti merkittävästi helpottavien kipujen myötä.

Ei vain kipuihin: kuntolaitteena selkäpenkki

Oikean kuntolaitteen valintaan vaikuttaa ratkaisevasti sen suunniteltu käyttötarkoitus. Pitäisikö sen palvella yksinomaan selän terveyden edistäjänä vai toivotaanko siltä muita toimintoja? Jos selkäpenkki on taitettava, se vie varastointivaiheessa vain vähän tilaa. Muutamat laitteet mahdollistavat laajasti säädettävän kallistuskulman ja vastaavat siten yksilöllisiin mieltymyksiin. Mikäli vartalosi koko ei poikkea merkittävästi keskimääräisestä, sinulle soveltuu lähes jokainen treenilaite. Pienikokoiset tai erityisen suuret henkilöt kaipaavat kuntolaitteelta vastaavasti runsaasti säätömahdollisuuksia.

Mitä ottaa huomioon? Selkäpenkin osto on tehty helpoksi

Tavoitteletko selän hyvinvoinnin lisäksi tehokasta treeniä monille lihasryhmille? Siinä tapauksessa monitoimilaite on oikea valinta. Mikäli tavoitteena on sen sijaan pelkkä selkätreeni, sinun kannattaa hankkia kippipenkki, koska se on suunniteltu erityisesti siihen tarkoitukseen. Arvostatko erityisesti mukavuutta? Kippipenkit integroidulla selkähieronnalla ja lämmitystoiminnolla vastaavat toiveisiisi. Tässä tapauksessa sinun on syytä ottaa huomioon, että näitä toimintoja voi suorittaa joka asennossa mukavasti yhdellä kädellä. Vartalon kokosi ei saa sen enempää alittaa kuin ylittääkään kyseessä olevan kuntolaitteen määriteltyjä rajoja. Erityisen kestäviksi valmistetut laitteet eivät jää voimattomiksi 150 kilogrammankaan vartalon painossa. Taitettavat kuntolaitteet eivät vaadi paljoa tilaa silloin, kun niitä ei käytetä, ja ne on helppo varastoida ahtaissakin asuinolosuhteissa.

FAQ

Ovatko kuntolaitteet universaalisti käytettävissä?

Puhtaat selkäpenkit palvelevat ainoastaan selän hyvinvoinnin edistämisessä. Monitoimilaitteet sen sijaan tarjoavat muitakin toimintoja monien lihasryhmien tehokkaaseen treenaamiseen.

Onko kuntolaitteiden käyttö yksinkertaista ja turvallista?

Selkäpenkit käyvät läpi kattavia turvallisuustestejä ennen kuin ne päätyvät kauppoihin. Treenaaja pystyy käyttämään laitteita täysin yksin ja niissä on palautusmekanismi.

Onko kuntolaite helppo koota?

Runsaasti kuvitettu asennusohje helpottaa kokoamista. Vaikka sinulla olisi vain kohtalaiset kädentaidot, suoriudut tehtävästä noin 30 minuutissa. Tarvittavat kokoamistyökalut sisältyvät toimitukseen.

Tarvitsenko kuntolaitteelleni virransyötön?

Mikäli laitteessa on hieronta- ja lämmitystoiminto, verkkovirtaliittymä on välttämätön. Muut laitteet toimivat puhtaasti mekaanisesti.

Ylös