14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Edulliset autovahvistimet Electronic-Star.fi:stä, takuulla edullisesta elektroniikan verkkokaupasta!

Auto-vahvistin on osa hifi-järjestelmää. Ne ovat vahvistimia sen laajassa merkityksessä. Nimitys, jota välillä kuulee, ”päätevahvistin” tulee siitä, että vahvistimessa signaalia muokataan viimeiseksi ennen kuin se toistetaan auton kaiuttimista tai subwooferista. Englanninkielinen nimitys näille laitteille on Car Amplifier. Miksi sitten tarvitaan vahvistin autoon? Autovahvistinta tarvitaan vahvistamaan lähteestä tulevaa ääntä niin, että autokaiutin ja autosubwoofer voivat hyödyntää kaiken tehonsa.

Kukapa ei haluaisi kokea täydellistä äänentoistoa menopelissään. Se on mahdollista elektroniikan verkkokaupassamme tarjolla olevien edullisten auto-vahvistimien avulla! Suuresta valikoimastamme löydät yksityiskohtaisten tuotekuvauksien avulla varmasti sopivan laitteen. Erilaisten muotoilujen lisäksi jokaisessa autovahvistimessa on erityisiä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat optimaalisen äänen jokaiselle tyylilajille ja mieltymykselle. Auto-vahvistin toimii lisäksi liitäntämahdollisuutena kaikille käyttämillesi autohifisarjan osille, oli sitten kyseessä subwoofer, kaiutin tai kenties valoefektit. Se toimii ikään kuin komentokeskuksena liitetyille hifilaitteille. Useat autokaiuttimet eivät toimi ollenkaan ilman autovahvistinta.

Hankkiessasi vahvistimen autoon meiltä, hankit samalla todellisen katseenvangitsijan. Harkitsemme tarkkaan, että valikoimastamme löytyy vain hienoja laitteita, jotka tarjoavat yhtälailla hienot tehot. Mottomme on: Enemmän watteja, enemmän bassoa, enemmän iloa! Electronic-Starin auto-päätevahvistimissa on sisäänrakennettuja efektejä, kuten bassoboosteri sekä yli- ja alipäästösuotimet, joten bassot todella jytisevät ja melodia pääsee paremmin oikeuksiinsa. Valmiin taajuuskorjaimen toiminnoilla saat enemmän irti musiikista kuin musiikista.

Auto-vahvistimien mukana toimitetaan varasulake, asennusmateriaali ja kaikki tarvittavat kaapelit, jotta asennus sujuu helposti. Varo silti, ettet ajon aikana käännä laitetta liian kovalle, vaikka se olisikin hyvin houkuttelevaa. Täysille käännetyn 4000 W autovahvistimen ja sopivien kaiutinten alta et enää pystyisi kovin hyvin havaitsemaan hälytysajoneuvon sireeniä. Sen sijaan suosittelemme käyttämään autoasi liikkuvana diskona, sillä auto-vahvistimen tehot muistuttavat klubien vastaavia. Tule tunnetuksi spontaaneista juhlista mehevillä bassoilla – Electronic Starin autovahvistimella. Jos sinulla ei ole vielä sopivaa autohifikalustoa, tutustu autohifisettien kategoriaamme ja osta heti kaikki mitä tarvitset vaivattomasti täydellisenä sarjana.

Auto-vahvistin uskomattoman edullisesti – näytä mihin autosi pystyy!

Jokainen autovahvistin valitaan huolellisesti. Jos jotain tapahtuu vastoin odotuksia etkä enää tiedä miten edetä, meidän ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään eteenpäin. Tai voit tarvittaessa vaihtaa auto-vahvistimesi.

Ylös