14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Vatsalihaslaite terveelliseen ja tehokkaaseen vatsalihasten harjoittamiseen

Litteästä, hyvin treenatusta vatsasta unelmoi varmasti jokainen urheilija ja ei-urheilija. Kaupassamme tarjolla olevalla vatsalihaslaitteella tästä unelmasta voi tulla todellisuutta ja tehokas vatsalihasharjoittelu saapuu vihdoinkin kotiin neljän seinän sisälle.

Kauppamme tarjoaa ammattimaisiin tarpeisiin vastaavia vatsalihaslaitteita, jotka sopivat hyvin myös jokaiselle kotisalille. Tarjoamme ammattimaisen laadun ja joustavien laitteiden yhdistelmän vahvaa keskivartaloa varten.

Vatsalihaslaitteella sixpack - vahvat vatsalihakset ja muuta

Vatsalihakset ovat luonnollisen rakenteensa ansiosta lihaksia, jotka tulevat erityisen selkeästi näkyviksi hyvällä harjoittelulla. Sixpackin (tai jopa kahdeksan selkeästi erillisen lihaksen) edellytykset ovat sekä lihasharjoittelu että kehon alhainen rasvaprosentti. Vatsalihasharjoittelu huolehtii tässä ennen kaikkea lihaksiston voimakkaasta muotoutumisesta ja selkeästi erottuvista lihaksista. Se on kuitenkin tärkeää muutoinkin kuin kosmeettisesti, nimittäin vatsalihaksisto ja keskivartalo tekevät oman osansa kehomme tasapainoisuuteen ja ryhtiimme.

Vastaavasti yhtä tärkeää on kuitenkin myös se, että vatsalihaksia harjoitellessa tekee kaikki liikkeet puhtaasti ja oikeaoppisesti. Liikerata kärsii aloittelijoilla ja edistyneillä usein samalla tavalla, ja väärin suoritetut rutistukset tai jalannostot johtavat paitsi vähemmän tehokkaaseen harjoitteluun, myös loukkaantumispotentiaaliin. Alempien vatsalihasten supistuminen rasittaa myös selkärangan alaosaa ja voi edesauttaa vahinkoja, kuten välilevyn pullistumia.

Vatsalihaslaitteen avulla loukkaantumisvaara pienenee ja samalla harjoittelun intensiteetti kasvaa. Näistä viimeinen on sekä tärkeää tehokkaassa lihasmassan rakentamisessa että aineenvaihdunnan edistämisessä ja siten rasvaprosentin alentamisessa - molemmat ovat tärkeitä puoleensa vetävän sixpackin rakentamisessa.

Osta nyt vatsalihaslaite - voimakas keskivartalo ja hyvin muodostuneet lihakset

Kaupastamme löydät sekä vatsalihaslaitteet aloittelijoille että ammattimaiset laitteet kuntostudioihin tai hotellien kuntoilutiloihin. Vatsalihastreenistä tulee aloittelijoille lastenleikkiä tukityynyn avulla, sillä siten vatsaa voi treenata terveellisesti ja tehokkaasti rasittamatta samalla alaselkää. Se on ratkaisevan tärkeää erityisesti aloittelijoille, joiden täytyy ensin oppia oikea tekniikka.

Edistyneet sen sijaan voivat hyödyntää vatsalihaslaitetta ja penkkiä samassa. Sitä voi käyttää myös selälle, vinoille vatsalihaksille tai (jumppakuminauhojen ansiosta) jopa käsille. Se mahdollistaa kodin vatsalihaslaitteen joustavan käytön ja on ihanteellinen harjoittelukokonaisuus juuri kotioloissa. Tehokkuusskaalan yläpäässä ihanteellisia ovat yhdistetyt vatsa- ja selkälaitteet, jotka tarjoavat paljon harjoitteluvaihtoehtoja leveän jalan ja joustavien pehmusteiden ansiosta, minkä lisäksi lisäpainoilla suoritettava harjoittelu ei tuota mitään ongelmia. Se vie enemmän tilaa, mutta on oikea valinta kuntoiluhuoneisiin ja saleille.

Treenasitpa sitten ylempiä vatsalihaksia, vinoja vatsalihaksia tai alavatsaa - kauppamme laadukkaat laitteet auttavat treenaajia suorittamaan toivomansa harjoitukset aina oikeaoppisesti.

Vatsalihasharjoittelua aloittelijoille ja edistyneille

Vatsalihaslaite on todellinen tehokkuusihme. Vipua tai kulmaa pidentämällä voi kasvattaa intensiteettiä tai harjoittaa alueita, joita on hankala treenata ilman laitetta, kuten ylä- tai alavatsan lihaksistoa. Samalla aloittelijat voivat helpottaa vatsalihasharjoitusten läpivientiä vatsalihaslaitteen avulla ja treenata siten merkittävästi vaikuttavammin.

Ylös