PA-laitteet & PA-setit

PA-laitteet & PA-setit Electronic-Star.fi:stä

Tilaisuudet ja juhlat ovat aina erilaisia. Electronic-Starilta löydät tarpeitasi vastaavat äänentoistolaitteet. Olemme koonneet sinulle hiukan ohjeita ja vinkkejä helpottaaksemme valintojesi tekemistä nettikaupassamme PA-laitteisiin liittyen. Meillä on lisäksi tarjolla kaikkiin tapahtumiin sopivia valmiiksi koottuja PA-settejä.

Mitä ovat PA-laitteet?

Lyhenne PA tulee sanoista Public Address eli suomennettuna ”yleisön äänentoisto”. PA-laitteistoja käytetään ensisijaisesti suurehkojen tapahtumien äänentoistoon. Samalla kun kalliit tapahtumajärjestäjät vuokraavat PA-laitteitaan kymmenesosalla Electronic-Starin uusien laitteiden hinnasta, me olemme asettaneet omaksi tavoitteeksemme PA-laitteistojen tarjoamisen mahdollisimman hyvällä hinta-laatu -suhteella. Sekä aloittelevat että kokeeneet tapahtumanjärjestäjät löytävät meiltä juuri sopivat äänentoistojärjestelmät ja PA-setit.

Miksi ostaisin äänentoistolaitteet Electronic-Starilta?

Oikea soundi oikeaan aikaan oikeasta PA-laitteesta. Toteutus vaan ei olekaan ihan niin helppoa. Tarvitaan vain hiukan tietoa ja teknistä ymmärrystä musiikkilaitteista ja ilman suurempaakin äänitekniikan taitamusta voi järjestää onnistuneen tapahtuman sopivilla PA-laitteilla. Jotta kaikki sujuisi hyvin, olemme liittäneet PA-settien mukaan kaikki tarvittavat elementit. Luonnollisesti voit myös tilata yksittäisiä osia erikseen tai koota PA-laitteistosi erillisistä elementeistä.

Mitä ovat aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet?

Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin. Niitä on helpompi käsitellä ja niitä voi säätää yksilöllisesti. Lisäksi ne vähentävät kaapeloinnin tarvetta PA-laitteistossasi. Toisaalta laite tarvitsee oman sähkönsyötön ja jos yksi osa laitteesta hajoaa, koko laite pitää vaihtaa. Passiivikaiuttimet puolestaan koostuvat vain kaiuttimesta, jossa ei ole vahvistinta, joten sen kanssa tarvitaan ulkoinen vahvistin. Omaa sähkönsyöttöä ei passiivikaiuttimissa tarvita, sillä ne saavat virtansa äänentoistojärjestelmän vahvistimesta. Äänentoistolaitteena passiivikaiuttimet toimivat suurella alueella paremmin - silloin äänentoisto on halvempaa ja yksinkertaisempaa, sillä PA-vahvistimesta äänentoisto säädetään yhdenmukaiseksi.
Verkkokaupastamme löytyy PA-settejä, joissa on kaiuttimia molemmista luokista.

Mitä PA-setin oston yhteydessä pitäisi huomioida?

Meiltä löydät kaiken kokoisia PA-laitteistoja ja äänentoistolaitteita. Ostopäätöksesi riippuu täysin sinusta, ja siitä miten suuria tapahtumia suunnittelet. Pienehköihin tapahtumiin löydät sopivat laitteet alempien tehojen kategorioista. Jos tarvitset jotain hiukan suurempaa, suosittelemme tutkimaan osastoja, joista löytyy kovemman tehon laitteet. Lisäksi Electronic-Star tarjoaa äänentoistojärjestelmiä Blue Star-, Rack Star-, ja White Star -sarjoista. PA-laitteiden top-seller, Blue Star -sarja tekee vaikutuksen lyömättömällä hinta-laatu -suhteellaan ja miellyttävällä designillaan, jolle White Star -sarja on joutunut luovuttamaan kruununsa. Tuleehan PA-laitteiden ja samalla koko juhlien näyttää hyvältä! Jos kuitenkin haluat kuljetukseen sopivat PA-laitteet, löydät sopivimmat tuotteet Rack Star -sarjastamme. Ne sopivat hyvin musikkilaitteksi esimerkiksi tanssikouluihin ja yhdistysten tapahtumiin. Tuttua laatua totuttuun alhaiseen hintaan ja PA-laitteesi on helppo kuljettaa mukana kaikkiin tapahtumiin.
Meidän PA-settimme ja äänentoistojärjestelmämme on huolellisesti koottu ja pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Kun tilaat meiltä äänentoistolaitteet, saat mukana luonnollisesti myös sopivat kaapelit. Niiden avulla voit heti ryhtyä toimeen. Lähes kaikissa musiikkielektroniikkaseteissä on mukana kaiutin, joka mahdollistaa ammattitasoisen äänen. Myös sopivat mikrofonit toimitetaan joidenkin PA-laitteiden mukana.
Muista myös miettiä, minkälaiseen käyttöön laitteesi haluat. Jos esimerkiksi suunnittelet luentojen pitämistä klassisen musiikin säestämänä, voit vältellä tehokkaita subwoofereita. Jos taas kyse on elektronisesta musiikista, täytyy laitteesta löytyä tarpeeksi tehoja. Käyttökohteesta riippumatta, tulet varmasti löytämään meiltä tarvitsemasi.

Löydä oma tiesi Electronic-Starin PA-laitteiden kanssa

Löydät Electronic-Star.fi:stä edullisen valikoiman PA-laitteita. Mikäli järjestät tapahtumia, jotka ovat pienempiä kuin festarit, tulet varmasti löytämään sopivat äänentoistolaitteet Electronic-Starilta. Valitsemme kaikki äänentoistojärjestelmien komponentit ja PA-laitteet huolella, joten tuskin löydät muualta parempaa hinta-laatu -suhdetta.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.