Humidori

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
24 Osumia "Humidori"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Humidori

Laadukkaat humidorit sikarien ystäville

Humidori on laadukkaiden sikarien ystävälle aina hyvä hankinta. Siinä voi säilyttää laadukkaita ja aromikkaita tupakkatuotteita optimaalisessa lämpötilassa ja ilmankosteudessa. On tärkeää, että valitset sellaisen humidorin, joka sopii tarpeisiisi ja vaatimuksiisi. Näytämme sinulle, mitä mahdollisuuksia sinulla on.

Humidoreja erilaisissa toteutuksissa

Valikoimastamme löydät humidoreja erilaisissa kokovaihtoehdoissa ja toteutuksissa. Kaikille kaapeille yhteistä on yksinkertainen ja selkeä lämpötilansäätö ja ilmankosteuden säätely tarkan kosteusmittarin ansiosta. Erilaisten hyllyjen ja kokojen ansiosta kaapissa voi säilyttää pientä ja suurta sikarikokoelmaa turvallisesti ja parhaassa varastointiympäristössä. Tarjoamme lisäksi myös humidoreja viinikaappiin yhdistettynä. Nimittäin sekä sikarit että viinit pitäisi säilyttää optimaalisissa lämpötiloissa. Siten voit kattaa molemmat osaset vain yhdellä laitteella ja optimoida sitä kautta niin tilankäytön kuin energiankulutuksenkin. Sopiva humidori tarjoaa lisäksi integroidun valaistuksen, jotta voit silmäillä kokoelmaasi myös ilman oven avausta. Tämä voi helpottaa sopivan sikarin valintaa kaapista itsellesi.

Humidorin käyttökohteet

Erikoisliikkeissä tapahtuvan ammattimaisen käytön lisäksi humidoreille löytyy käyttöä myös yksityisistä ympäristöistä. Sillä jos olet kiinnostunut sikareista, et halua ostaa niitä aina pienissä erissä erikoisliikkeestä, vaan varastoit niitä mielelläsi kotona neljän seinän sisällä. Koska sikarit kuitenkin menettävät nopeasti makuaan epäammattimaisessa säilytyksessä, ne täytyy suojata kunnolla. Humidorissa sikarit säilytetään optimaalisessa lämpötilassa ja ilmankosteudessa, ja siten ne voivat säilyttää ja avata täyden arominsa. Jos siis haluat säilyttää kotona isompiakin määriä lempilajikettasi, sinun kannattaa vakavasti harkita humidorin hankintaa.

Näiden humidorien hankinta on järkevää

Jos itse juot mielelläsi pullon viiniä silloin ja toisen tällöin etkä kieltäydy hyvästä sikarista, sinun kannattaa valita humidori, joka tarjoaa oman viinikaapin. Siten lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja voit saada erityistä etua optimaalisista lämpötiloista. Jos kuitekin poltat erityisesti sikareita ja haluaisit huolehtia korkeasta laadusta rajallisissa tiloissa, kannattaa ostaa pelkkä humidori. Ne tarjoavat optimaaliset lämpötilansäädöt ja kontrolloidun ilmankosteuden koko sisätilassa.

Usein kysyttyä

Miksi humidorien laatikot ovat aina setripuusta?

Setripuuta käytetään perinteisesti humidoreissa. Se imee hyvin kosteutta ja huolehtii siten tasaisesta jakautumisesta. Lisäksi puun aromi ajaa tupakkatuholaiset pois ja vaikuttaa positiivisesti sikarien makuun.

Onko järkevää hankkia humidorin ja viinikaapin yhdistelmä?

Humidori yhdessä viinikaapin kanssa on yhä suositumpi vaihtoehto. Se riippuu esimerkiksi siitä, että sekä sikarien että viinien kohdalla hyvä ja ammattimainen säilytys vaikuttavat erittäin positiivisesti aromiin. Jos juot mielelläsi viiniä ja poltat sikareita, tällainen yhdistelmä on äärimmäisen järkevä.

Voinko säilyttää humidorissa sikareita pitkäkestoisesti?

Nyrkkisääntönä pätee, että humidorissa voi säilyttää sikareja jopa viisi vuotta ennen kuin ne menettävät aromejaan.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.