Juhla- & valotekniikka

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 11
202 Osumia "Juhla- & valotekniikka"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 11
Juhla- & valotekniikka

Tapahtuma- ja valotekniikkaa Electronic-Starilla

Tältä sivustolta löydät edullista tapahtuma- ja valotekniikkaa. Valikoimamme sisältää DMX -valo-ohjaimia, LED-valotehosteita, strobovaloja DMX-ohjauksella ja ilman, ja paljon muuta. Lisäksi tarjoamme lisälaitteita kuten savukoneita ja LED-näyttöjä, joiden avulla toteutat kokonaisen yökerhon valaistuskonseptin yhdistäen valo- ja äänimaailmat saumattomasti ja tapahtuman vaatimalla tavalla.

 

Valitsetpa minkä tahansa valotehosteen, valo-ohjaimen tai LED-näytön, tulet vakuuttumaan valotekniikkavalikoimamme erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Suuri osa DJ-valaistustuotteistamme perustuu LED-tekniikkaan. LED-valotehosteiden ja LED-strobovalojen erityisen pitkä käyttöikä parantaa ennestään vastinetta, jonka saat rahallesi asiakkaanamme. Edullisen diskovalovalikoimamme perustan muodostavat tavalliset DJ-valotehosteet ja LED-valotehosteet joita voit ohjata DMX-ohjaimella, asettaa musiikkiohjaukselle tai kytkeä automaattitilaan jolloin ne valaisevat DJ-ohjelmasi täysin itsenäisesti. DMX-ohjatut valotehosteet ovat tarkoitettu erityisesti valoammattilaisille, jotka toteuttavat monimutkaisia valaistussuunnitelmia käyttäen valo-ohjaimia ja DMX-ohjelmistoa. Tälle käyttäjäryhmälle tarjoamme DMX-ohjattuja laitteita kuten kohdevalaisimia (PAR64, PAR56), monikanavaisia lasereita, moving head –valaisimia, himmentimiä sekä tietenkin DMX-ohjaimia. DMX-valaistusohjauksessa on kasvava merkitys USB-DMX -sovelluksilla.

 

Näyttävän valoshow:n perusrakennuspalikka ovat strobovalot, joissa LED-pohjainen tekniikka on parhaillaan syrjäyttämässä markkinoilta perinteiset halogeenilaitteet. LED-laitteiden edullisuus korostuu eritoten strobovaloissa jotka käyttötavastaan johtuen palavat loppuun ja joudutaan uusimaan muita valotehosteita huomattavasti useammin. Diskovalaistustekniikan tärkeitä täydentäjiä ovat savukoneet ja muut efektilaitteet, joita yhdistelemällä saat valosta ja äänestä aikaan vielä vaikuttavampia kokonaisuuksia. Valikoimamme sisältää savukoneita useissa eri hintaluokissa, joten sopiva laite löytyy varmasti täydentämään niin harrastelijan kuin tosiammattilaisenkin valojärjestelmää. LED-ohjainten ja valotehosteiden valikoimaamme täydentävät LED-näytöt ja -tekstitaulut käytettäväksi esimerkiksi yökerhon sisäänkäynnillä. Monet näistä LED-laitteista sisältävät sisäänrakennetun ohjaimen, jonka käyttö onnistuu tietokoneen avulla.

Mitä tuotetta etsit kategoriasta [Category]?

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.