Lämpömittarit

Osta sääasema edullisesti verkosta

Sääasema on monipuolinen mittauslaite erilaisilla toiminnoilla. Klassisissa mittauslaitteissa on lämpömittari ulkolämpötilalle, ilmapuntari ilmanpaineen mittaukselle sekä kosteusmittari, joka kertoo ilmankosteuden. Sääasemat ovat pidettyjä yhtä lailla niin ammattilaisten kuin harrastelijameteorologien keskuudessa, koska ne näyttävät likimain tarkkoja sääennusteita. Näihin asioihin sinun pitäisi kiinnittää huomiota, kun haluat ostaa monipuolisen sääaseman.

Sääasemia ulkosensorilla on saatavilla erilaisissa toteutuksissa

Valikoimamme ammattilaissääasemat koostuvat luotettavista sisä- ja ulkoasemista, jotka tuovat laadukkaan ja modernin tekniikan ansiosta täsmällisiä arvoja. Varustukseen kuuluu lämpömittari ilman lämpötilalle, kosteusmittari ilmankosteudelle sekä ilmapuntari ilmanpaineelle tarkkojen sääennusteiden luomiseen.

Lisäksi sääasemissa on anemometri tuulennopeudelle sekä erilaisia sensoreita, jotka mittaavan ilman epäpuhtauksia. Arvojen lukemiseen voit käyttää joko selkeää värinäyttöä tai sovellusta, joka näyttää sinulle kaikki mittaustulokset älypuhelimella tai tabletilla.

Mihin tarkoituksiin yksityinen radiosääasema soveltuu

Sääasemat, jotka on suunniteltu yksityisille käyttötarkoituksille, helpottavat esimerkiksi arjen suunnittelua. Päivän ulkoaktiviteetit voi lyödä jo etukäteen lukkoon. Myös sopivan vaatetuksen valinta helpottuu. Harrastusrintamalla sääasema voi tuoda tärkeää tietoa pyöräilijöille, vaeltajille, kalastajille tai ilmailun harrastajille. Jos olet maanviljelijä tai puutarhuri, voit saada yhtä lailla hyötyä sääasemasta. Sääasemien lukemattomien ominaisuuksien avulla voidaan ennustaa erilaisia tauteja tai tuholaisia. Myös lämpötilat ja sademäärät ovat puutarha- ja maatalousaloilla erittäin tärkeää tietoa.

Mikä on erityisen tärkeää radiosääaseman ostossa

Kun haluat ostaa sääaseman, mallin tulisi pystyä valmistelemaan ja esittelemään säätiedot mutkattomalla tavalla. Olisi hyödyksi, jos sääasema olisi varustettu selkeällä näytöllä. Myös mittaustietojen esittely älypuhelimessa tai tabletilla saisi olla mahdollista. On yhtä lailla tärkeää, että sisä- ja ulkoasemat voi kytkeä ilman suurta vaivannäköä. Mittaustulokset lähetetään ihanteellisessa tapauksessa radio- tai WiFi-yhteydellä.

Ostopäätöstä tehdessäsi sinun pitäisi kiinnittää päähuomio sääaseman ominaisuuksiin. Mitä enemmän mittaustietoja näytöllä tai kuvaruudulla näytetään, sitä epäselvempi siitä tulee. Siksi on tärkeää, että sääasema kokoaa ajankohtaiset tiedot ja esittelee ne värikkäillä symboleilla. Siten tiedät aina tarkasti, miten korkea lämpötila parhaillaan on ja onko odotettavissa vesisadetta, aurinkoa vai lumisadetta.

Sääasemista usein kysytyt kysymykset

Kytketäänkö ulkosensorilla varustettu sääasema talon sähköihin?

Sääaseman ulkoyksikkö toimii paristoilla ja on siksi verkkovirrasta riippumaton. Akkujen käyttöä ei suositella, koska jännite on alhaisempi.

Miten sääasemat voivat näyttää sääennusteita?

On olemassa malleja, jotka on varustettu värinäytöllä. Rekisteröidyt tiedot voi hakea myös älypuhelimeen tai tablettiin.

Mitä mittauksia sääasemalla voi suorittaa?

Valikoimastamme löytyvillä sääasemilla on mahdollista näyttää lämpötila, ilmanpaine, sade, tuuli, UV-säteily ja valo samanaikaisesti.

Miten kauas toisistaan sisä- ja ulkoyksikön voi sijoittaa?

Sääasemien yhteyden maksimietäisyys on 100 metriä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.