Kaiutinjalustat & -telineet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
30 Osumia "Kaiutinjalustat & -telineet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Kaiutinjalustat & -telineet

Kaiuttimien jalat ja jalustat

Seisovatko uudet kaiuttimet edelleen lattialla? Nyt siihen tulee muutos! Hyödylliset jalat tai jalustat tuovat hifi-laitteille lisäarvoa ja pitävät ne lisäksi suojassa lialta ja kolhuilta. Lattialla olevat pienet likahaituvat saattavat vaikuttaa kaiuttimien herkkään tekniikkaan ja vahingoittaa kaiuttimien ääniominaisuuksiin. Sano ongelmalle hyvästit hankkimalla kaiuttimiisi modernit jalustat.

Minkälaiset kaiutinjalustat?

Hifikaiuttimille on saatavilla paljon erilaisia jalustoja. Jalustimien hankintaan vaikuttaa se, minkälaiset kaiuttimet sinulla on. Useimmat surround-kaiuttimet on helppo ja vaivaton asentaa kapeille jalustoille. Jalustat ovat kapeat ja niihin voi piilottaa näppärästi kaapelin. Jotta jalustat sopivat varmasti kaiuttimiin ja huoneen muuhun tyyliin, niitä on saatavilla erivärisinä.

Suuremmille hifikaiuttimille suosittelemme tyylikkäitä kaiutinjalustoja, joissa on leveä alusta. Kyseiset jalustat on valmistettu niin, että ne kestävät myös raskaampien, jopa 10 kilon painoisia kaiuttimia.

Seinätelineet

Jos et halua asentaa kaiuttimia lattialle, Electronic-Star.fi:stä löytyy kattava valikoima myös seinätelineitä. Kun kaiuttimia kiinnitetään seinälle, tulee silloin ottaa huomioon kaiuttimien paino. Kaiuttimien seinälle kiinnittäminen ei aina onnistu ongelmitta. Siksi kannattaakin aina tarkistaa seinätelineen maksimikuormitus, jotta se sopii varmasti kaiuttimille! Myös seinän laatu tulee tarkistaa etukäteen, jottei asennusvaiheessa tule vastaan ikäviä yllätyksiä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.