14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Painoliivit


Painoliivi - treenin monitoimilaite voiman ja kestävyyden vahvistamiseen

Painoliiveillä voi tukea erilaisia treenimuotoja tehokkaasti. Kuntoa voi parantaa ja - treenitavoitteista riippuen - tukea lihasmassan kasvatusta tai rasvankulutusta ja yleisesti koordinaatiota. Eri koot ja painot mahdollistavat painoliivien yksilöllisen käytön. Valikoimamme sisältää painoliivejä erilaisin toteutuksin ja erilaisissa painoluokissa.

Painoliivien integrointi harjoitteluun

Painoilla varustettu liivi soveltuu esimerkiksi lisätreenilaitteeksi kestävyysharjoitteluun kuten hölkkään tai vaellukseen. Lisäpaino keholla auttaa aktiivisessa rasvanpoltossa ja vahvistaa lihaksistoa. Sen mukaisesti painoliiviä voi käyttää paitsi juostessa, myös normaalissa arkipäivän hyötyliikunnassa. Niinpä sitä voi käyttää esimerkiksi ostoksilla tai pyöräillessä. Myös voimaharjoittelussa se muodostuu arvokkaaksi avuksi. Mikäli harjoittelet mielelläsi kehon omalla painolla, voit suorittaa yksittäisiä harjoitteita ongelmattomasti painoliivin kanssa.

Siten esimerkiksi etunojapunnerruksista tai jalkakyykyistä tulee vaativampi haaste. Samoin painoliiviä voi käyttää crossfitissä eli kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistelmässä. Myös, jos sinulla on jo tiettyjä lempiharjoitteita, treenisi saa painoliivin avulla lisäpotkua. Riippumatta siitä, mitä treenaat - painoliiviä käytettäessä oikeaoppiseen ryhtiin ja puhtaisiin suoritteisiin tulee kiinnittää entistä parempaa huomiota liivistä syntyvän lisäpainon vuoksi. Siksi kannattaa aloittaa ensin pienistä painoista, jotta voi ottaa varman päälle.

Painoliivin käyttö - Miten paljon painoa minun pitäisi käyttää?

Painoliivin käytön kohdalla on luonnollisesti aina kyse sekä yksilöllisestä kehon rakenteesta että harjoittelun tavoitteesta. Kokeneet urheilijat perusteellisella voimaharjoittelukokemuksella voivat esimerkiksi tarttua 30 kg:n painoiseen painoliiviin. Jos taas käyttää painoliiviä ensimmäistä kertaa tai kokee hankaluuksia sopivan painon arvioinnissa, kannattaa valita kevyempi tai vaihtoehtoisesti säädettävä painoliivi. Capital Sportsilla on esimerkiksi malleja, joissa on peruspaino, mutta irrotettavia painoja. Ne ovat ihanteellisia erilaisten painomäärien kokeiluun sekä rasituksen ja intensiteetin vaihteluun tarpeiden mukaan.

Painon lisäksi myös toinen tekijä on luonnollisesti ratkaisevassa merkityksessä - mukavuus. Painoliivien tulee olla sopivan kokoisia ja istua hyvin. Jos niiden pitäminen on taas pikemminkin epämukavaa tai jopa rajoittaa liikkumavapautta, kyseinen malli ei sovi henkilön käyttöön. Myös tässä pätee taas: epävarmuuden kohdalla on parasta valita ensin alhaisempi paino, kuten enintään 10 kg:n painoliivi, ja sitten tarpeen tullen lisätä painoluokkaa. Silloin voi käyttää myös painoliiviä jopa 20 tai 30 kg:n painolla.

Capital Sports -painoliivin ostaminen ja harjoittelun yksilöllinen optimointi

Eletronic Star tarjoaa kattavan valikoiman moderneja, mukavia ja toimivia painoliivejä. Erilaiset toteutukset, kuten muodot, koot, versiot ja painoluokat mahdollistavat suuren valikoiman. Arkeen, voima- tai kestävyysharjoitteluun tai onnistuneeksi yhdistelmäksi - Capital Sports -painoliivejä voi käyttää monipuolisesti. Valikoimaan kuuluu:

  • painoliivi 5 kg
  • painoliivi 10 kg
  • painoliivi 20 kg
  • painoliivi 30 kg

Siten on mahdollista sovittaa paino treenitasoon ja -tavoitteisiin sopivaksi. Mihin malliin valintasi sitten päätyykään, mukaan kuuluu joka tapauksessa maksuton toimitus ja 60 päivän palautusoikeus.

Ylös