Päälliset, pehmusteet & tyynyt

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 4
79 Osumia "Päälliset, pehmusteet & tyynyt"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 4
Päälliset, pehmusteet & tyynyt

Mukavat ja optisesti kauniit: päälliset tuovat lisäarvoa jokaiselle istuinkalusteelle

Puutarhaan, terassille tai parvekkeelle: vasta päällinen tekee puutarhatuolista mukavan. Pehmusteita on saatavilla eri kokoisia, tyylisiä ja mallisia sekä eri materiaaleista valmistettuina. Ne eivät huolehdi ainoastaan erinomaisesta mukavuudesta. Korkealaatuiset päälliset vakuuttavat myös optisesti. Voit ostaa verkkokaupastamme sopivan päällisen lähes jokaiselle istuinkalusteelle.

Puutarhakalusteiden päälliset joka tarkoitukseen

Korkeaselkänojaiset tuolit tarvitsevat päällisen, jossa on pitkä selkäosa. Luonnostaan mukavat tuolit vaativat vain istuintyynyn. Kunkin pehmusteen mitat on sovitettava mahdollisimman tarkasti puutarhan istuinkalusteisiin. Jos valitset liian suuren päällisen, se ei pysy tukevasti tuolilla. Liian pienet päälliset eivät vain näytä siltä, että ne olisivat väärällä paikalla, vaan niitä ei ehkä edes voida asettaa paikoilleen.

Jotkut istuinpäälliset kiinnitetään joustavan kuminauhan tai nöyrien avulla. Toisissa puolestaan on selkäosassa aukko, jonka avulla päällinen pujotetaan tuolin selkänojaan. Tällaiset päälliset on erityisen helppo asettaa ja ottaa pois.

Pehmusteiden paksuus ja niiden jämäkkyys vaikuttavat istumismukavuuteen. Korkealaatuiset vaahtomuovit ovat kuormitettavia ja pitkäikäisiä. Päällisten tulee olla kestäviä, helppohoitoisia ja UV-säteilyn kestäviä. Polyesteri täyttää nämä kriteerit. Erityisen mukavissa, korkeaselkänojaisten tuolien päällisissä on ylimääräinen päätyyny, jonka voi irrottaa, kun sitä ei tarvita.

Puutarhapenkkien ja lavahuonekalujen päälliset täydentävät valikoiman. Piditpä klassisesta tai modernista: valtavan väri- ja kuviovalikoiman ansiosta nojatuolien, tuolien ja penkkien päälliset voidaan sovittaa harmonisesti mihin tahansa ympäristöön.

Päälliset, pehmusteet & tyynyt – mitat oleellisena valintakriteerinä

Sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota päällisen mittoihin valitessasi sopivaa päällistä. Jos se ei sovi, se ei voi täyttää tehtäväänsä tai se täyttää tehtävänsä vain riittämättömästi. Polyesteri on erityisen kestävää ja kosteutta kestävää. Puuvilla on hengittävää ja huolehtii kuumalla kesähelteellä miellyttävästä tunteesta istuessa. Säänkestävyyden ja pitkäikäisyyden suhteen puuvilla jää kuitenkin polyesterin taakse.

Paksut päälliset ja istuintyynyt pitää poistaa, ennen kuin tuolit kasataan. Jos valitset ohuemman vaihtoehdon, tuolit voidaan varastoida tilaa säästävästi myös silloin, kun päälliset jätetään niihin kiinni.

Jos istuinkalusteet ovat jatkuvasti ulkotiloissa, ja vain päälliset viedään kuivaan suojaan, kun niitä ei tarvita, niiden tulisi olla helposti irrotettavat. Jos sinun pitää joka kerta avata solmittuja nyörejä, se vie aikaa ja raastaa hermoja. Joustavat nauhat tai selkänoja-aukot helpottavat työtä.

Päällisten ostaminen – millainen pehmuste on sopiva?

Jos päällisten tulee kestää rankka sadekuuro vaurioitta, päällisen materiaaliksi suositellaan polyesteriä. Polyesteri on ensimmäinen valinta myös silloin, kun kulutus on kovaa. Jos hikoilet kesällä paljon, puuvillapäälliset tai kuitusekoitukset ovat varmasti miellyttävä vaihtoehto.

Paksut pehmusteet huolehtivat paremmasta mukavuudesta. Ohuet päälliset voidaan kuitenkin varastoida tilaa säästävästi. Irrotettavat päälliset mahdollistavat niiden pesun hoito-ohjeiden mukaisesti pesukoneessa.

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kangas sopii puutarhatuolien päällisiin?

Polyesteri on säänkestävää, vettä ja likaa hylkivää sekä valonkestävää. Tahrat voidaan poistaa helposti. Tärkeää allergikoille: siitepöly ei voi tunkeutua materiaaliin.

Voiko puutarhatuolin päälliset pestä pesukoneessa?

Jos päälliset voidaan irrottaa, ne voidaan usein pestä ongelmitta pesukoneessa. Kiinnitä ehdottomasti huomiota valmistajan antamiin hoito-ohjeisiin.

Onko järkevää kyllästää puutarhatuolien päälliset?

Puutarhatuolien päällisten käsittely kyllästyssuihkeella joko uusina tai pesun jälkeen ehkäisee likaantumista.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.