Hifi-kuulokkeet

Valitse
Järjestä
13 Osumia "Hifi-kuulokkeet"
Suodatin ja lajitella
Hifi-kuulokkeet

Puhdasta äänentoistoa korvillesi – HiFi-kuulokkeet Electronic-Starilta

Naapurisi eivät varmasti halua tulla häirityksi illan myöhäisillä tunneilla. Haluatko lisäksi ottaa MP3-soittimesi mukaan ulos mentäessä ja nauttia musiikista usein? Täältä löydät monipuolisesti HiFi-kuulokkeita kaikenlaisiin laitteisiin, kaikenlaisissa väreissä ja muotoiluvaihtoehdoissa. Myös DJ:t löytävät sivuiltamme sopivia kuulokkeita, tarvittaessa sopivilla lisäominaisuuksilla varustettuna.

Optimaalinen ääni

Täällä tarjoamamme HiFi-kuulokkeiden moninkertaisesti suljettu rakenne tarjoaa optimaalisen äänenlaadun, joka samalla sulkee pois ulkopuolelta tulevat ympäristön äänet. Kaupastamme saatavat In-Ear-kuulokkeet toimivat samalla tavalla. Bassoäänet kumisevat tarvittavalla paineella samalla kun olet suojattuna ympäristön häiriöääniltä. Täydellistä rauhaa musiikin kuuntelun lomassa.

Muotoile äänesi

Kun katsot ympärillesi, näet suuren määrän eri tavalla muotoiltuja HiFi-kuulokkeita aina yksinkertaisesta tyylistä yltiömäisen rönsyilevään vaihtoehtoon. Jokaiseen makuun löytyy sopiva vaihtoehto, haluatpa kuulokkeesi yksi- tai monivärisenä, pienenä tai isona, pääosion kera tai In-Ear-mallina, sinä päätät juuri itsellesi sopivan mallin. Vapaa-ajan DJ-harrastajille suosittelemme tarttumista tarjoamiimme DJ-kuulokkeisiin, jotka ovat optimoitu juuri DJ-käyttöön. Yksipuolisen kaapelin reitityksen avulla DJ-kuulokkeet pysyvät sotkeentumattomina myös mikseripöydän takana tapahtuvan hektisen liikehdinnän aikana.

Lisäominaisuudet

Niinkuin joka kategoriasta, myös kuulokeosiosta löytyy muutama extraominaisuus. Halutessasi voit hankkia kuulokkeen, jossa on integroitu hands-free laite, tai jonka mukana toimitetaan mikrofoni kaikkien tarpeellisten kaapeleiden kanssa. Samoin voit säästää uuden MP3-soittimen ostossa ja ostaa HiFi-kuulokkeen, jossa MP3-soitin on jo integroitu kuulokkeeseen valmiiksi. Täydellinen tyytyväisyyspaketti.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.