14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kosketinsoittimet

Electronic Starin kattava ja edullinen kosketinsoitinvalikoima

Kosketinsoittimen valinta on tärkein päätös tulevan virtuoosin elämässä! Erittäin laajasta valikoimastamme löydät edulliset kosketinsoittimet niin aloittelijalle kuin pidempään harrastaneellekin! Verkkokauppamme repertuaari kattaa niin keyboardit, digitaalipianot, sähköpianot kuin oheistarvikkeetkin. Verkkokaupastamme löydät kosketinsoittimet niin lapselle kuin aikuisellekin. Voit selata tuotteita omien mieltymystesi mukaan yläreunan työkalun avulla.

Keyboardit ja syntetisaattorit

Laaja keyboardvalikoimamme käsittää niin keyboard-setit, kotikeyboardit, ammattilaiskeyboardit kuin oheistarvikkeetkin! Syntetisaattoripuolelta taas löydät kaiken samplereista rumpukoneisiin! Verkkokauppamme tarjoaa sinulle alan merkkituotteita halvoin hinnoin. Valikoimastamme löytyy mm. Akain, Alesiksen, Casion ja Korgin huipputuotteita!

Digitaali- ja keikkapianot, sekä sähköurut

Harkitsetko digitaalipianon hankkimista, vai olisiko sähköurut ennemminkin sinun soittimesi? Olet osunut oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löydät sähköpianot, digipianot ja stagepianot joka lähtöön!

Keyboard-vahvistimet ja muut tarvikkeet

Minkä lisälaitteen ikinä soittimeesi tarvitsetkin, löydät sen varmasti tarvikevalikoimastamme! Olipa se sitten kosketinsoitinlaukku, -vahvistin tai vaikkapa nuottiteline. Tuotteistamme löydät niin pedaalit ja jalkakytkimet, suojat ja pussit, kuin pianotelineet ja tuolitkin.Mikäli olet soittamisen lisäksi lahjakas myös laulun saralla, suosittelemme sinua tutustumaan myös kattavaan soitinmikrofonivalikoimaamme!

Ylös