14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Elokuvateatteri kotiin – LED-videotykkien & LCD-projektoreiden avulla

Elokuvateatterikokemuksen luominen omaan olohuoneseen on jo pitkään ollut mahdollista. Mutta nyt vasta tekniikka on ajantasalla, eivätkä hinnat enää hio pilviä. Täältä löydät LED beamerit ja LCD projektorit, samoin kuin sopivat kattokannattimet, jotta asennus ja käyttö olisi turvallista ja joustavaa. Beamerit ja projektorit eivät tietystikään ole ainoastaan kotikäyttöä varten. Ne soveltuvat erinomaisesti myös esitelmiin ja muihin yleisiin esityksiin toimistoissa, tai vaikka urheilun näyttämiseen baareissa jne.

LED-minivideotykki

Kuten nimestä jo ilmenee, kyse on pienistä videotykeistä, jotka toimivat yhdessä modernin LED-tekniikan kanssa. Näistä pienistä laitteista puhutaan myös nimillä mini-projektori, pico-beamer ja LED-beamer. Näissä käytetyt LED valaisimet ovat erittäin pitkäikäisiä ja niillä on suuri valaisuvoima, minkä ansiosta katsoja saa osakseen kirkkaan ja terävän kuvan. LED-videotykki toimii myös akulla, joten se soveltuu mainiosti myös mukaan otettavaksi.

LCD-projektorit

LCD-projektorit ovat LED-videotykkien edeltäjiä, ns. isoveljiä. Myös ne tuovat mukanaan voimakkaan valaisuvoiman ja suuren heijastettavan alan. Kolmen metrin suuruinen kuvadiagonaalikaan ei tuota projektorille ongelmia. LDC-projektorissa on tietysti myös HDMI- ja TV-antennisisäänmenot, sekä S-video tai VGA-input.

Ylös