Lepotuolit

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 4
72 Osumia "Lepotuolit"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 4
Lepotuolit

Lepotuolien ostaminen

Oma puutarha on suosittu lepopaikka ja mukava rentoutumispaikka. Sen ehdottomaan varustukseen kuuluu lepotuoli tai parveketuoli, mikäli sinulla on vain parveke. Sopiva aurinkotuoli on täydellinen huonekalu rentoutumiseen. Mutta millaisia erilaisia malleja on olemassa? Mitä pitäisi ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessä, esimerkiksi materiaalin suhteen?

Lepotuoli puutarhaan – rentouttaviin hetkiin

Olipa kyse puutarhasta, parvekkeesta tai rannasta, lepotuoli tarjoaa paikan rentoutumiseen. Auringosta nauttimiseen, lukemiseen, nokosten ottamiseen tai ihan vain rentoutumiseen – se on täydellinen kaikkiin tarkoituksiin. Makuupaikka ja selkänoja on sopeutettu kehon luonnolliseen asentoon, jotta rentoutuminen on mahdollista selkäystävällisellä tavalla. Erityinen puutarhakaluste huolehtii siten aimo annoksesta mukavuutta. Laadukkaiden lepotuolien valikoima on suuri. Elegantin muotoilun ansiosta ne ovat usein puutarhan, terassin tai parvekkeen katseenvangitsijoita.

Lepotuolin ostaminen – erilaiset mallit

Lepotuolin ostamiseen on erilaisia syitä, ja valikoima tarjoaakin jokaiselle sopivan mallin:

tarjolla on aurinkotuoleja käsinojilla ja pyörillä, yksilöllisesti säädettäviä tuoleja ja erityisen miellyttäviä keinulepotuoleja.

Katollinen aurinkotuoli on suosittu. Auringonsuoja on erityisen käytännöllinen, jos haluat nauttia kauniista ilmasta, mutta et halua altistua auringon voimakkaalle porotukselle.

Miten olisi taittotoiminto, jonka ansiosta tuolin voi parilla kädenkäänteellä taittaa kokoon varastoimista tai kuljetusta varten?

Lepotuolien materiaalit

Myös materiaalit ovat monipuolisia. On olemassa esimerkiksi ilmavasta comfort mesh -materiaalista valmistettuja lepotuoleja vankalla alumiinirungolla, jossa on vettä hylkivä jauhemaalaus.

Lisäksi on olemassa lepotuoleja, joissa on jauhemaalatusta teräsputkesta valmistettu runko ja repeytymättömästä polyesteriverkkokudoksesta valmistettu makuupaikka.

Voit valita puutarhaasi myös kaksoislepotuolin kevyestä alumiinista ja eksoottisesta rottingista vettä hylkivällä katoksella, joka suojaa herkkää pää- ja hartiaseutua. Kaksoislepotuoli on erinomainen valinta puutarhaan silloin, jos haluat maata tuolilla kaksin tai nauttia runsaasta tilasta aivan itseksesi.

Miten olisi puinen lepotuoli? Mauritius-keinulepotuolissa on vankka, mäntypuinen runko. Vedenpitävä lasuuri suojaa ulkoisilta vaikutuksilta.

Aurinkotuoli – nauti toiminnoista

Ei ole väliä minkä lepotuolin valitset, voit nauttia rentouttavista hetkistä millä tahansa mallilla. Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota laadukkaisiin materiaaleihin, jotta voit hyötyä huippulaatuisista tuotteista. Korkealaatuiset lepotuolit ovat säänkestäviä, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Lepotuoleille huomattavaa lisäarvoa tuovat erilaiset ominaisuudet, kuten ergonominen muoto, keinutoiminto, tyyny tai korkealaatuiset, vettähylkivät materiaalit.

Millaisen lepotuolin valitsisin? Valinta on sinun

Löydät valikoimastamme laajan kirjon moderneja lepotuoleja erilaisilla toiminnoilla. Tarjolla on esimerkiksi kokoontaitettavia malleja, helposti siirrettäviä pyörillä varustettuja malleja, tai malleja, joiden jalka- tai pääosaa voi säätää. Siten vartalosi pääsee mukavaan asentoon. Ergonomia on tärkeää sekä mukavuuden että terveyden kannalta. Käsinojat tekevät makaamisesta entistä mukavampaa. Ne ovat ihanteellinen tuki esimerkiksi lukiessa. Katollinen lepotuoli suojaa liialliselta UV-säteilyltä.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia erilaisia lepotuoleja on olemassa?

Keinuva lepotuoli ergonomisella makuuasennolla, tilava kaksoislepotuoli auringolta suojaavalla katoksella, kokoontaitettava lepotuoli helppoon kuljetukseen tai käsinojallinen malli – jokainen voi ostaa itselleen sopivan lepotuolin.

Mitkä lepotuoleissa käytetyt materiaalit ovat suosittuja ja laadukkaita?

Lepotuolit eroavat toisistaan muutenkin kuin koon ja toimintojen osalta. Valitse moderni lepotuolisi erilaisista materiaaleista: esimerkiksi puusta, tyylikkäästä ja kestävästä rottingista tai alumiinista valmistettu lepotuoli.

Mitkä lepotuolin lisävarusteet ovat hyödyllisiä?

Olipa kyseessä kokoontaitettava tai kaksoislepotuoli, puinen tai rottinkinen malli, lepotuolin tulee olla mukava. Säädettävyyden ja keinutoiminnon lisäksi mukavuudesta huolehtivat usein lisävarusteet, kuten tyynyt, pehmusteet tai jalkatuki.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.