14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kaikki mitä tarvitset – juhlavalaistussetit Electronic-Star -nettikaupasta

Juhlat ovat valmiiksi suunniteltu, vieraat kutsuttu, kaikki on valmiina. Vain sopiva juhlavalaistus puuttuu. Jotta sinun ei tarvitse rikkoa selkääsi valojen säädössä tai valita tuntemattomien artikkelien väliltä, olemme me valinneet valikoimaamme sopivat juhlavalaistussetit joka tilanteeseen. Juhlavalomme täyttävät erilaiset vaatimukset ja saavat kaikenlaiset juhlat loistamaan värien monipuolisessa kirkkaudessa.

Yksinkertaisesta hienostuneisiin vaihtoehtoihin

Alkaen yksinkertaisesta diskopallon sisältävästä valosetistä aina „Nemesis“ -valosettiimme, joka sisältää valoristikon, kymmenen LED-sädettä sekä erilaisia tarvikkeita, löydät valikoimistamme juuri omiin vaatimuksiisi sopivan valovaihtoehdon. Vaihtoehtoja löytyy niin savukoneen tai strobovalon sisältävistä seteistä aina puhtaita valoja sisältäviin kokonaisuuksiin. Settejä löytyy myös erittäin helppokäyttöisillä ja yksinkertaisilla musiikkiohjauksilla varustettuna, kuin myös ammattimaiseen käyttöön tarkoitetuilla DMX-ohjauksella.

Koolla on väliä

Tilaisuuksien koon mukainen lajitteluOlemme jakaneet juhlavalaistussetti-vaihtoehtomme kolmeen kokokategoriaan. Pienten juhlien valaistus -kategoriasta löydät sopivat setit pieniin perhe- tai ystäväpiirin juhliin. Täältä voit hankkia myös jo olemassa olevaan valosettiisi pieniä lisäosia. Keskikokoisten juhlien valaistus -kategoriasta löydät edulliset vaihtoehdot tapahtumiin, jotka tarvitsevat jo suurempaa valaistusta. Täältä löydät juhlavalaistuksen, joka loistaa vahvasti ja selkeästi myös suuremmissa tiloissa ja tapahtumissa. Myös täältä voit luonnollisesti hankkia lisävarustusta jo olemassa olevaan valosettiisi, ja täten lisätä settisi monipuolisuutta ja kokoa.
Suurten juhlien valaistus -kategoria on oikea vaihtoehto, kun tapahtumissa tai esitystilaisuuksissa on suuri vierailijamäärä, ja tarpeessa on suuren alueen valotekninen valaistus. Täältä löydät erittäin suuret setit, jotka mahdollistavat esitysten korkean optisten nautintojen määrän. Setit täyttävät kaikki toiveesi, sama mitä toivot, sen tulet näistä juhlavalaistusseteistä taatusti löytämään.

Ylös