14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Puutarhapöydät

Volos T50 sohvapöytä 50 x 40 x 50 cm marmoria sisälle & ulos mustavalkoinen
Palautukset: -15%
Blumfeldt Tabula pöytä 50 cm lasia polyrottinki alumiini kaksivärinen ruskea
Palautukset: -15%

Puutarhapöydän ostaminen

Puutarhatuolit ovat vihreän paratiisin välttämättömyys, mutta vasta puutarhapöytä, terassipöytä tai parvekepöytä tekee kokonaisuudesta todella viihtyisän. Valikoima on vaikuttava. Etsitpä pientä tai suurta mallia, pyöreää tai kulmikasta puutarhapöytää, jokainen löytää omansa. Haluaisitko kokoontaitettavan puutarhapöydän? Voit ostaa puutarhapöydän, joka miellyttää sinua eniten. Myös erilaisten materiaalien ja värien suhteen.

Puutarhapöytä– pihan välttämätön huonekalu

Moderni pöytä kuuluu jokaiseen puutarhaan ja jokaiselle terassille tai parvekkeelle. Se on usein tilan keskipiste. Se tekee pihasta kodikkaan. Voit aloittaa päivän ulkona mukavalla aamu-palahetkellä tai nauttia illan leppoisista tunneista perheen kanssa. Puutarhapöytä on hyödyllinen koko päivän ajan. Meillä on suuri valikoima erilaisia malleja. Kiinnitä ostaessasi huomiota estetiikkaan, sopivaan kokoon, käytännöllisyyteen ja laatuun.

Puutarhapöydän ostaminen – erilaiset mallit

Jos haluat ostaa puutarha-, parveke- tai terassipöydän, verkkokauppamme ei jätä mitään toivomisen varaa. Muun muassa jatkettavia ja kokoon taitettavia malleja sisältävän valikoiman joukosta myös sinä löydät makuusi ja tarkoitukseesi sopivan vaihtoehdon. Inspiroidu verkkotrendeistämme:

Jatkettava puutarhapöytä

Riippuen siitä, kuinka paljon vieraita sinulla käy tai järjestätkö mielelläsi puutarhajuhlia, jatkettava pöytä voi olla järkevä vaihtoehto. Se on käytännöllinen, sillä se on samalla sekä tilaa säästävä että sen ääreen mahtuu myös paljon vieraita. Kuten nimikin sanoo, voit tehdä pöydästä tarvittaessa suuremman vain muutamalla kädenkäänteellä. Kuuden hengen pöydän tulisi olla vähintään 140 cm pitkä ja 80 cm leveä.

Kokoontaitettava puutarhapöytä tai sivupöytä

Jos puutarhassa, terassilla tai parvekkeella on vain vähän tilaa, pienempien neliönmuotoisten mallien lisäksi erittäin järkevä vaihtoehto on myös kokoontaitettava pöytä, esimerkiksi polyrottinkinen Burgos Round -taittopöytä. Jos istut pienessä seurueessa, pöytä voi olla kompakti ja tilaa säästävä. Kokoon taitettavan pöydän voi varastoida ja kuljettaa helposti esimerkiksi leirintäalueelle tai uimarannalle. Jos etsit pysyvää laskutilaa, mutta sinulla on vain vähän tilaa, pieni sivupöytä, kuten kolmijalkainen, marmorinen Patras Lux -bistropöytä, voi olla hyvä vaihtoehto.

Lounge-huonekalut

Yhä useammat ihmiset valitsevat lounge-huonekalut: matalat, eri materiaaleista valmistetut puutarhapöydät yhdistetään mukaviin istuinkalusteisiin, kuten nojatuoleihin ja tuoleihin. Theia Table -lounge-pöytä on erittäin moderni malli, jossa on polyrottinkinen päällinen ja lasilevy.

Erilaisista materiaaleista valmistetut pöydät

Polyrottinki välittää mukavuuden tunnetta. Helppohoitoiset pöydät kestävät hyvin kylmyyttä ja kosteutta. Suojataksesi niitä UV-säteilyltä, niiden tulee olla pitkällä aikavälillä varjoisassa tai katetussa paikassa. Puiset pöydät huokuvat luonnollisuutta ja lämpöä. Alumiinista ja lasista valmistetut pöydät, kuten Tenerife-pöytä, ovat myös katseenvangitsijoita. Kevyt, ruostumaton ja säänkestävä alumiini on materiaalina ihanteellinen, jos haluat vaihtaa usein sen paikkaa. Metalliset huonekalut vaikuttavat eleganteilta. Ne ovat helppohoitoisia, kestävät erilaisia sääolosuhteita ja voivat talvehtia ulkona, jos niissä on asianmukainen lakkaus, joka huolehtii puutarhapöydän säänkestävyydestä. Ja jotta kaunis kiilto ei menisi hukkaan, sinun tulisi säilyttää se syksyn ja talven ajan kuivassa paikassa.

Puutarhapöytä – tärkeät toiminnot

Minkä puutarhapöydän haluat ostaa, riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on tilaa käytettävissä, mihin tarkoitukseen haluat käyttää pöytää ja miltä puutarhasi, terassisi tai parvekkeesi näyttää. Verkkokauppamme valikoimalle on ominaista kestävyys, vakaus, säänkestävyys ja ajaton muotoilu. Voit myös peittää pöydän suojalla suojataksesi sen sääolosuhteilta. Onko kesä? Tarjolla on myös ylellisiä puutarhapöytiä integroiduilla juomajäähdyttimillä. Lämpöpöytä infrapunalämmitysputkella on puolestaan kylmällä ilmalla erinomainen malli.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä kokoinen pöytä on sopiva?

Neljän tai kuuden hengen pöydän tulee olla vähintään 150 cm pitkä ja 70 cm leveä. Voit asettaa sen pitkille sivuilla kaksi tuolia ja lyhyille sivuille yhden tuolin. Kahdelle hengelle riittää pyöreä pöytä, jonka halkaisija on 50–60 cm. Myös pieni, neliönmuotoinen pöytä on ihanteellinen. Täydellinen korkeus on 70 cm.

Minkä mallinen pöytä on sopiva?

Saisiko olla pyöreä, suorakulmainen vai neliönmuotoinen pöytä? Pyöreän tai ovaalinmuotoisen pöydän äärellä kommunikointi on helpompaa. Kukaan ei ole pöydän päässä ja kaikki tuntevat olevansa yhtä kuuluvia. Kulmikkaissa pöydissä on se etu, että pitkien mallien ääreen mahtuu useampia ihmisiä.

Mitkä ominaisuudet ovat käytännöllisiä?

Jos pöydän pitää olla helposti varastoitavissa, kokoon taitettava pöytä on hyvä valinta. Jos sinulla on usein vieraita, sinun kannattaa valita jatkettava pöytä. Pieni sivupöytä on käytännöllinen lisä esimerkiksi lepotuolin vieressä tai joskus se sopii myös parvekepöydäksi.

Ylös