DJ-laitteet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 3
51 Osumia "DJ-laitteet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 3
DJ-laitteet

Electronic-Star.fi:n DJ-laitteet

Jokainenhan on joskus tahtonut olla DJ. Me ymmärrämme sen täysin. Ilman DJ-laitteita ei kuitenkaan synny DJ:tä. Mikseri, pari levysoitinta tai saman verran CD-soittimia sekä kuulokkeet. Ne ovat jokaisen DJ:n välineistön perusta. Uuden liiton läppäri-DJ:t eivät kenties tarvitse levareita tai CD-soitimia, vaan digitaalinen kontrolleri riittää. Vastaukset kysymyksiin mitä, miten, missä ja milloin sekä ennen kaikkea miten paljon, riippuvat käyttäjän taidoista ja tottumuksista. Electronic-Star.fi tarjoaa jokaiselle tasolle oikeat DJ-laitteet. Vasta-alkajat, edistyneet, ammattilaiset ja kaikki muut löytävät täältä etsimänsä – ja enemmänkin.

Kaikki kolme yhdessä

Siltä siis näyttää verkkokauppamme DJ-settitarjonta. Levarit tai CD-soittimet sekä mikseri ja DJ-laitteisto on kasassa. Vain CD:t ja vinyylit joudut hankkimaan muualta. Mikäli aiot itse pyörittää levyjä, löydät DJ-kaupastamme kaikentyyppisiä levysoittimia. Hihnakäyttöiset sopivat erityisesti aloittelijoille ja jos tarvitset enemmän voimaa moottorista, on levysoitin suoralla välityksellä sopivampi. Tai jos levyihin kohdistetaan vielä enemmän voimaa, kannattaa harkita erityisiä suuremman vääntömomentin levysoittimia. Erityisesti ammattimaisessa, battle- ja skrätsäyskäytössä nämä raskaan sarjan laitteet pääsevät ominaisuuksiinsa. DJ-laitteita löytyy kaikkiin tarpeisiin.

Aika pistää pyörimään

Eikö huvita kanniskella vinyyleitä mukana? Ehkäpä DJ-CD-soitin voisi auttaa. Kuuluvathan CD-soittimet nykyisin jokaisen klubin laitteistoon. Kompakti laite mahdollistaa muuntuvan setin. Se tarjoaa mahdollisuuden spektaakkelinomaiseen sisääntuloon. DJ-CD-soittimelta onnistuu Pitching (eli nopeuden tasaaminen toisen CD:n tai levyn kanssa), aivan kuin isoveljeltään, DJ-levysoittimelta. Mutta nuorempikin veli oppii, ja osaa sekä Cue:n (kyseisen kappaleen alku- ja paluukohta) että Loop:in (uudelleen toistuvan silmukan asettamisen kyseiseen kappaleeseen). Näillä käy DJ-laitteen luonteva hallinta.
Eikö huvita polttaa CD:itä? Läppäriltä mielellään soittavat hyötyvät digitaalisesta DJ-kontrollerista. DJ-laitteet eivät koskaan ole olleet kompaktimpeja ja yksinkertaisempia, niin monipuolisia. Läppärin ja kontrollerin yhteispeliä koordinoi DJ-ohjelmisto ja DJ:n kaikki ovet ovat auki.

DJ-laitteet ja kaikki siihen liittyvä

DJ-laitteet eivät ole aina kevyitä ja joudutaan kuljettamaan ja asentamaan uudelleen. DJ-laukut ja räkit tekevät elämästä helpompaa. Laukuissa on DJ-laitteiden kuljettaminen helppoa ja räkit ovat nopeita koota ja purkaa silloin kun aika maksaa rahaa.Joskus on pakko olla mukana kaapeleita ja adaptereita, aivan kuten studiossakin täytyy olla studiolaitteet. Joskus täytyy itse DJ:n ulkonäköön panostaa. Siksi DJ-laitteiden verkkokaupassamme on myös tarjolla DJ-vaatteita!

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.