14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tyylikkäitä ja edullisia autokaiuttimia Electronic-Star.fi:stä

Periaatteessa kaikki kaiuttimet toimivat äänentoistossa samalla tavalla: ne muuttavat sähköisen signaaliin ääneksi ja siten myös ihmiskorvalle kuultavaksi. Autokaiuttimien eri mallit eroavat toisistaan kuitenkin suuresti sekä designissä, taajuusalueissa että erityisesti tehoissa. Tehoilla tarkoitetaan sitä, kuinka paljon ja kuinka laadukasta ääntä kaiutin pystyy tuottamaan. Näinollen korkeampi wattimäärä tarkoittaa samalla laadukkaampaa soundia. Monipuolisempi ääni saadaan aikaan Electronic-Star.fi:n autokaiuttimien 2- tai 4-tie-tekniikoiden avulla. Siinä jokainen kaiutin on järjestetty jakamaan kukin tietyn osan ääni-informaatiosta. Tämän haarautetun tekniikan avulla sointi autossa paranee entisestään. Lisäksi autokaiuttimien taajuusalueiden huomioiminen on erittäin tärkeää. Tähän pätee sääntö: mitä laajempi taajuusalue, sitä parempi äänenlaatu.
Periaatteessa autokaiutin voidaan asentaa kaikkiin auton hifi-laitteistoihin. Verkkokaupastamme löydät autokaiuttimien lisäksi myös kaiutinsettejä. Niihin kuuluvat kaikki tarvittavat kaapelit, diskanttikaiutin ja jakosuodatin. Niiden avulla mahdollistat selkeän ja täyteläisen musiikkielämyksen. Jakosuodattimet suodattavat ja jakavat äänen ylä- ja keskialueisiin. Tämän ansiosta ääni pysyy aina puhtaana. Nämä edulliset autokaiutinsetit on helppo asentaa ja niiden ansiosta maallikkokin voi hetkessä uppoutua laadukkaaseen äänielämykseen.

Henkeäsalpaavaa äänentoistoa autokaiuttimilla

Electronic-Star.fi:n auto-hifi -osastolta löydät autokaiuttimien lisäksi tietysti myös autoradioita, autosubwoofereita ja muita edullisia elektroniikkatuotteita.

Ylös