14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kylpyhuonetarvikkeet


– kylpyhuonetarvikkeiden ostaminen

Kylpyhuoneessa kaikki välineet tarvitsevat oman paikkansa. Tärkeää on myös miellyttävä ja moderni ilme, jotta voit tuntea olosi hyväksi kylpyhuoneessa. Kylpyhuonetarvikkeet tuovat säilytystilaa ja pitävät huolen järjestyksestä. Lisäksi ne ovat päivittäisen vartalohygienian perusta – aina käsien pesusta vessassa käyntiin. Kerromme sinulle seuraavassa, mitkä kalusteet kuuluvat kylpyhuoneeseen, mikä niiden tarkoitus on, ja mitä muuta sinun tulisi tietää ostoksia tehdessäsi.

Millaisia kylpyhuonetarvikkeita on olemassa?

Kylpyhuoneen, kuten kaikki muutkin huoneet kodissasi, voi sisustaa lukuisilla eri tavoilla. Jotta voit nauttia jokaisena vuodenaikana miellyttävästä lämpötilasta, kylpyhuoneen patteri kuuluu lavuaarin, WC-istuimen, suihkun tai kylpyammeen ohella kylpyhuoneen perusvarustukseen. Ota huomioon, että on olemassa erilaisia kylpyhuoneen pattereita:

  • Pyyheliinapatteri
  • Paneelipatteri
  • Putkipatteri
  • Paneelilämmitin
  • Infrapunalämmitin

Etenkin seinään kiinnitettävät, litteät kylpyhuoneen patterit ovat tilaa säästäviä ja mahdollistavat käytettävissä olevan tilan optimaalisen käytön. Niitä on saatavilla eri värisiä ja tyylisiä. Ne lämpenevät joko kuumalla vedellä, sähköllä tai molemmilla.

Ja mitä olisikaan kylpyhuone ilman WC-istuinta? Koska WC-istuin on olennainen osa kylpyhuoneen varustusta, on tietenkin suositeltavaa valita muuhun sisustukseen sopiva malli. WC-istuin voidaan asentaa joko lattiaan tai seinään. Designin suhteen sinulla on paljon toteuttamismahdollisuuksia, mikä koskee tietenkin yhtä lailla myös WC-istuimen kantta, joka voi olla joko hillitty ja yksivärinen tai siinä voi olla näyttävä kuva tai kuvio.

Pidätkö enemmän kylpyammeesta vai suihkusta kylpyhuoneessa? Jos kallistut jälkimmäiseen, on tärkeää asentaa suihkuun teleskooppitanko, johon voi ripustaa suihkuverhon roiskesuojaksi.

Likapyykki kuuluu ihannetapauksessa pyykkikoriin kylpyhuoneeseen, jossa sijaitsee myös useimpien kotien pyykinpesukone.

Mihin kylpyhuonetarvikkeita käytetään?

Kylpyhuonetarvikkeita käytetään vartalohygienian hoitamiseen. Monet modernit kylpyhuoneet ovatkin kuin kodikkaita wellness-temppeleitä. Niissä ihmiset kylpevät ja käyvät suihkussa, käyvät vessassa ja rentoutuvat arjen stressistä. Kylpyhuonetarvikkeet ovat useimmiten asukkaan henkilökohtaisen tyylin mukaisia. Voit esimerkiksi hankkia WC-istuimen kannen lempivärissäsi tai sinua miellyttävällä hauskalla kuviolla. Kylpyhuone on usein myös pesuhuone, jossa sijaitsee pyykinpesukone ja pyykkikori.

Mitä pitää ottaa huomioon kylpyhuoneen sisustusta ostaessa?

Jos haluat ostaa uudet kylpyhuonetarvikkeet, valitse tuotteet, joista pidät ja jotka täyttävät kriteerisi. Ne ovat usein kosketuksissa veden, saippuan ja pesuaineiden kanssa, joten kestävät materiaalit, kuten keramiikka, ruostumaton teräs, luonnonkivi ja lasi ovat ehdottomia kylpyhuoneessa.

Usein kysyttyä

Mitä uusi kylpyhuone maksaa?

Tarkkaa hintaa ei voi sanoa, sillä se riippuu yksilöllisistä sisustustoiveistasi ja kylpyhuoneen koosta. Edullisen kylpyhuoneen saa noin 4 000 eurolla.

Kumpi on parempi – suihku vai kylpyamme?

Kylpyammeet kuluttavat usein enemmän vettä kuin suihkut. Lisäksi suihkukaappi vie vähemmän tilaa.

Mistä lavuaarit on tehty?

Useimmat lavuaarit on valmistettu keramiikasta. Olemassa on myös luonnonkivestä ja lasista valmistettuja malleja.
Ylös