DJ-setit

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
32 Osumia "DJ-setit"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
DJ-setit

DJ-setit kaikkien makuun ja tarpeisiin

Kaikilla klubeilla kuuluu olla DJ. Mutta pelkällä DJ:llä ei tehdä vielä paljoa, vaan hänelle tarvitaan myös kaikki asianmukaiset laitteet. DJ-kokoonpanojen kokoaminen voi olla hankalaa ja monimutkaista, joten löydätkin verkkokaupastamme ammattitaidolla kootut ja asennetut DJ-setit. Meiltä löydät erihintaiset DJ-setit kaikentasoisille käyttäjille. Sillä ei ole merkitystä, oletko aloitteleva DJ vai vanha konkari – valikoimastamme löytyy juuri sinulle sopiva DJ-setti. Musiikkilähde sinulta löytyy itseltäsi, mutta mikä se on? Valikoimaamme kuuluu DJ-setit, joilla voidaan soittaa CD- tai vinyylilevyjä tai jopa MP3-tiedostoja tietokoneelta.

Musiikkilähde

CD? Vinyylilevy? MP3? Meiltä löydät DJ-setit kaikille kolmelle musiikkilähteelle. Vinyylilevy on klassinen musiikkilähde, joten lähes kaikissa maailman DJ-seteissä on mikseri ja kaksi levysoitinta. Modernit musiikkilähteet tekevät kuitenkin yhä voimakkaammin tuloaan ja jo vuosien ajan onkin ollut tavallista soittaa musiikkia CD-levyiltä. DJ-CD-soitin on kätevä kuljettaa mukana, sillä CD-soitin painaa vähemmän kuin LP-soitin ja se on myös pienempi. Löydät ne jopa yhteen kasattuna työpöytänä, jolloin DJ-setti koostuu vain yhdestä laitteesta. Jos haluat ottaa koko musiikkikokoelmasi mukaan juhliin, meillä on saatavilla myös järjestelmiä, joiden avulla voit yhdistää koko MP3-kokoelmasi tietokoneeseen ja ohjelmistoon. Sen lisäksi tarvitaan myös perinteinen DJ-setti, sillä DJ-settiä ja tietokonetta yhdistävän osan avulla ohjelmistossa pyöriviä MP3-tiedostoja voidaan ohjata mukana toimitettavilla kontrollivinyyleillä tai -CD-levyillä.

Kaikki samassa setissä

Meiltä löytyy myös kaikenkattavat DJ-setit. Olemme kasanneet kaikenkattavia DJ-settejä, joiden lisäksi et tarvitse enää muuta kuin virtalähteen. DJ-seteissä tulee mukana tarvittavat kaiuttimet, vahvistin ja kuulokkeet. DJ-setit ovat heti valmiita käyttöön. Pyynnöstäsi kokoamme sinulle myös täysin yksilöllisen DJ-setin. Siten asennus ei mene pieleen ja saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn DJ-setin. Settinä tilattuna laitteiden hinta on luonnollisesti edullisempi. Lisäksi PA-settien valikoimasta löytyy parhaat mahdolliset ääniratkaisut kaikille DJ-seteillemme. Mikään ei siis voi mennä enää pieleen ja olet aina hyvin valmistautunut kaikenlaisia tilaisuuksia varten. Electronic-Starin DJ-setit on koottu ammattitaidolla ja kaikkien säännöksien mukaisesti. Oli budjettisi tai omat taitosi minkälaiset tahansa, nämä DJ-setit viihdyttävät takuuvarmasti sinua ja yleisöäsi.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.