Clubbell

Voimakeila: trendikäs lisäys käsipainoharjoitteluun

Voimakeilaharjoittelu on viimeisintä huutoa, mitä kuntoiluun tulee, yksityiskohtaisilla konsepteillaan käsi-, hartia-, selkä- ja olkavarsilihasten harjoittelussa. Voimakeilan ostaminen on fiksu ajatus voimaharjoittelua ajatellen, koska sitä leimaa korkea tehokkuus. Mitä tässä kuntoiluvälineessä piilee? Mistä on pääasiallisesti kyse voimakeilan ostamisessa? Capital Sports esittelee voimakeiloja erilaisissa toteutuksissa ja tarjoaa vastauksia näihin kysymyksiin. On aika kurkistaa kerrankin vähän perusteellisemmin yhden nykyajan kysytyimmän kuntoilutrendin kulissien taakse.

Voimakeila & kaikkea muuta kuin käsipaino

Ensinnäkään voimakeiloja ei sovi sekoittaa käsipainoihin, sillä ne tarjoavat täysin erilaisen tavan harjoitella. Ne mahdollistavat toiminnallisen voimaharjoittelun, mikä yhdistyy suureen määrään henkilökohtaisesti asetettuja tavoitteita. Näitä ovat ensisijaisesti voima, vakaus ja koordinaatio - mutta myös tasapainoharjoittelu ja parempi kestävyys. Jossain määrin harjoituksia tällaisella voimakeilalla voi verrata kahvakuulaharjoitteluun.

Voimakeilat on suunniteltu toistuviin käsiliikkeisiin, ja keskipakoisvoimalla on keskeinen asema tässä harjoittelumuodossa. Tämä vaikuttaa käsien ja koko keskivartalon lihaksistoon, mukaan lukien hartiat, selkä ja käsivarret. Tavoitteena on hyödyntää keskipakoisvoimaa lihasten voimistamisessa. Siksi voimakeiloilla harjoittelu koetaan useimmiten miellyttäväksi, mutta silti tehokkaaksi.

Lisäksi voimakeiloja voi käyttää erinomaisesti onnettomuudesta johtuneiden loukkaantumisten jälkeiseen kuntoutukseen. Samanaikaisesti niitä voi käyttää ennaltaehkäisevästi loukkaantumisten välttämiseen jo etukäteen voimistettujen lihasten myötä.

Kenelle voimakeilaharjoittelu sopii oikein erityisesti

Voimakeilat voivat olla osa urheilun ystävien säännöllistä harjoittelua. Erityisen suurta lisäarvoa ne tarjoavat myös sellaisille urheilijoille, jotka käyttävät niitä alkulämmittelyssä. Uimarit, tenniksen pelaajat, mutta myös kamppailulajien harrastajat käyttävät mielellään jo tuhansia vuosia tunnettuja voimistelukeilavälineitä alkulämmittelyssä ennen kuin aloittavat varsinaisen treenin.

Voimakeilan osto: näistä kriteereistä on kyse

Sopivien voimakeilojen valinnassa on tärkeää, että keiloista on hyvä tarttua kädellä kiinni. Sen tulisi pysyä hyvin kädessä, jotta sillä voidaan saavuttaa suuri tehokkuus. Capital Sportsista saatavien voimakeilojen varsi on kevyesti rihloitettu. Siten ne eivät putoa järin helposti (hikisistäkään) käsistä. Voimakeilojen alapuoli on litteä, jotta ne voi asettaa pystyyn tasaiselle alustalle ilman, että ne kierisivät matkoihinsa.

Electronic Starin ensiluokkaisten voimakeilojen osto verkosta

Perinteiset voimistelukeilat uudessa asussa löytyvät Electronic Starilta ylellisessä versiossa. Ne on kokonaan työstetty valuteräksestä, ja ne ovat erittäin massiivisia ja pysyvät siksi erinomaisesti kädessä. Kaksivärinen, sinimusta jauhemaalaus ylevöittää laadukkaita keiloja. Vastatakseen yksilöllisen toiminnallisen harjoittelun asettamiin erilaisiin haasteisiin voimakeiloja on saatavilla erilaisissa painoluokissa verkkokaupastamme. Voimakeila-aloittelijat voivat aloittaa kevyemmistä painoista ja työstää jatkuvasti matkaansa kohti korkeampia painoluokkia. On täysin mahdollista myös yhdistellä eri painoja yhden yksittäisen treenikerran sisällä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.