14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kypärät


Kypärän osto – välttämätön suoja monessa eri urheilulajissa

On yhdentekevää, mistä urheilulajista on kyse: urheilun harrastaminen tarkoittaa yleensä myös suurempaa tapaturma- ja loukkaantumisriskiä. Varmasti tärkein väline, joka antaa erittäin hyvän suojan pysyviä vammoja vastaan, on kypärä. Voit ostaa verkkokaupastamme kypärän erilaisiin urheilulajeihin. Lisäksi tarjoamme aikuisten ja lasten kypäriä monissa, viehättävissä tyyleissä. Kerromme tässä, miksi kypärä on niin tärkeä, mitä se tekee ja mitkä kriteerit pitää ottaa huomioon sopivaa kypärää valittaessa.

Pyöräilykypärät ja muut – näin hyvin kiinteät pääsuojukset suojaavat

Asiantuntijat arvioivat, että jopa kaksi kolmasosaa kokonaisenergiasta voidaan eliminoida, kun kypärällä suojattu pää saa iskun onnettomuudessa. Kypärän käytöllä voi torjua ennen kaikkea kallonmurtumaa ja hengenvaarallista aivoverenvuotoa. Siksi mitään urheilulajia, jossa on kallovamman vaara, ei tulisi suorittaa ilman kypärää. Tieliikenteessä kohtalokasta on usein se, kun tehdään virhearviointeja. Ajaako lapsesi pyörällä tasaisella pyörätiellä? Pelkkä törmäys voi aiheuttaa vakavia vaurioita. Sen vuoksi on tärkeää, että aikuiset eivät osta ainoastaan itselleen pyöräilykypärää, vaan laittavat ostoskoriin myös kypärät lapsille.

Pyöräilykypärä, skeittikypärä vai molemmat?

Pyöräilijöiden ja skeittaajien kypärille asetetut lakivaatimukset ovat hyvin samankaltaisia. Näiden kahden version välillä on kuitenkin merkittävä ero. Klassiset skeittikypärät on suunniteltu peittämään suuremman osan pään takaosasta. Se johtuu siitä, että skeitatessa on suurempi riski kaatua takaraivolle. Pyöräillessä tämä riski on pienempi. Valikoimassamme on paljon malleja, joita voi ostaa yhdistetyssä muodossa. Tunnistat ne siitä, että ne ovat muodoltaan pyöreämpiä kuin virtaviivaisemmat pyöräilykypärät.

Kypärät tehokkaista materiaaleista

Meiltä saatavat kypärät on varustettu kiinteällä kuorella. Valitse polykarbonaatista valmistettujen, kevyiden mallien tai EPS-sisäkuorellisten Microshell-versioiden väliltä. Kypärät on suunniteltu niin, että pää saa raikasta ilmaa ja kuumuus ei patoudu kypärän alle. Lisäksi kypärät ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.

Olennainen kriteeri ostaessasi sopivaa kypärää – oikea koko

Kypärä voi toimittaa suojaavaa tehtäväänsä tehokkaasti vain silloin, kun se on oikean kokoinen. Sen vuoksi on ehdottoman tärkeää mitata etukäteen päänympärys ja selvittää sopiva kypäräkoko. Lisäksi voit säätää kypärää sen sisäpuolelta yksilöllisen tarpeen mukaan. Pyörösäädin tekee siitä mahdollista. Olipa kyseessä skeitti- tai pyöräilykypärä aikuiselle tai lasten pyöräilykypärä: voit säätää meiltä saatavia malleja omiin tarpeisiisi sopiviksi.

Kypärät viehättävillä tyyleillä

Päätä itse, haluatko erottua valitsemallasi mallilla vai onko hillitty malli enemmän mieleesi. Valitse suosikkisi ja tilaa nyt!

Ylös