14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Fitness-tarvikkeet

Fitness-tarvikkeet itsenäiseen harjoitteluun omassa kodissa

Joogaa, pilatesta, voima- tai kestävyysharjoittelua - on olemassa lukemattomia mahdollisuuksia parantaa omaa kuntoa. Säännöllinen urheilu tekee hyvää paitsi keholle, myös mielelle. Jos haluat treenata säännöllisesti, sinun ei välttämättä tarvitse vierailla kuntosalilla. Oikeilla urheiluvälineillä voit suorittaa harjoittelun omassa kodissasi. Siten voit keskittyä täysin urheiluun ja treenata muista riippumatta aivan omien aikataulujesi mukaan.

Suuri valikoima monipuolisia kuntoilutarvikkeita

Fitness-tarvikekaupastamme löydät kattavan valikoiman laadukkaita varusteita. Suuren valikoiman ansiosta löydät juuri ne välineet, jotka vastaavat optimaalisesti omiin tarpeisiisi ja henkilökohtaiseen treenikäyttäytymiseesi.

Valikoimamme kattaa muun muassa:

  • painoliivit
  • fitness- ja joogamatot, joogavyöt, joogatiilet
  • pyöräily- ja lautailukypärät
  • sauvat vaellukselle ja sauvakävelylle
  • urheiluajastimet, sydämen taajuus- ja sykemittarit
  • varusteet hierontaan
  • urheiluteipit, kinesioteipit

Mihin tarkoitukseen mikäkin harjoitteluvaruste soveltuu?

Etsitpä sitten fitness-tarvikkeita naisille tai miehille - fitness-tarvikekaupastamme löydät varmasti etsimäsi.

Jos haluat keskittyä voimaharjoitteluun, painoliivit auttavat sinut nopeasti menestykseen. Jos pidät enemmän rauhallisemmista urheilulajeista, löydät laadukkaat tarvikkeet jooga- ja pilatesharjoitteluuun, muun muassa fitness- ja joogamatot, joogatiilet ja joogavyöt. Urheiluun ulkona raittiissa ilmassa löydät pyöräily- ja lautailukypärät sekä sauvat sauvakävelyyn ja vaellukseen. Jos haluat tarkkailla urheilullista edistymistäsi ja treenisaavutuksiasi tarkemmin, sinulle soveltuvat urheiluajastimemme ja sykemittarimme.

Jotta treenistä voi hyötyä erityisen paljon, on tärkeää rentoutua urheilun jälkeen. Tarjoamme kattavan valikoiman hierontavälineitä - muun muassa ammattimaisia hierontapöytiä, jalkahierontalaitteita, hierontapalloja, akupainantamattoja ja faskiarullia. Niiden lisäksi löydät meiltä urheiluteippejä ja kinesioteippejä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan asettamasi treenitavoitteet mahdollisimman nopeasti.

Ostovinkkejä urheilutarvikkeisiin

Electronic Starilta löydät laadukkaita fitness-tarvikkeita, jotka auttavat sinua nopeasti kohti treenimenestystä. Suuresta valikoimastamme löydät juuri ne välineet, jotka vastaavat tarkasti henkilökohtaisia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Siten sinulla on mahdollisuus sisustaa kotiisi yksityinen kuntostudio ja treenata juuri silloin, kun mielesi tekee. Mikäli vietät mielelläsi aikaa raittiissa ilmassa, löydät urheilutarvikkeita, jotka soveltuvat ulkona suoritettaviin lajeihin. Koska myöskään rentoutuminen ei saa jäädä puuttumaan, löydät lisäksi suuren valikoiman hierontatarvikkeita.

Ei ole väliä, mitkä urheilulajit tuovat sinulle erityisen suurta iloa - meiltä voit ostaa verkossa juuri sopivia fitness-tarvikkeita.

Fitness-tarvikkeet FAQs

Mihin urheilulajeihin voin ostaa fitness-tarvikkeita?

Kaupastamme löydät tarvikkeita joogaan, pilatekseen, voimaharjoitteluun, kestävyysharjoitteluun, ulkourheilulajeihin, kuten pyöräilyyn ja sauvakävelyyn, sekä moneen muuhun.

Mitä tarvikkeita tarvitsen joogaan?

Tärkein varuste joogaharjoittelussa on joogamatto. Sen lisäksi suosittelemme joogatiiltä ja joogavyötä treenin laajentamiseksi.

Mihin fitness-mattoa tarvitaan? 

Fitness-matot suojaavat ensinnäkin lattiaa, ja toisekseen ne vaimentavat iskuja ja tarjoavat pitoa ja vakautta harjoitteluun.

Kenelle tarvikkeet sopivat?

Fitness-tarvikkeet soveltuvat miehille ja naisille kaikista ikäryhmistä. Ne soveltuvat sekä treenin aloittelijoille että kokeneille urheilijoille.
Ylös