14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

PA-vahvistin joka tilanteeseen. Luonnollisesti Electronic-Starilta.

PA-vahvistin on jokaisen PA-setin keskeisin laite, sillä ilman sitä kaikki kaiuttimet olisivat mykkiä. Lyhenne PA tulee sanoista ”public address” ja juuri sitä vahvistimemme tarjoavat. Äänentoistoa suurelle yleisölle. Täysin riippumatta siitä, mitä ja miten aiot järjestää, Electronic-Starin PA-vahvistimet eivät koskaan jätä pulaan. Jos suunnittelet pienehköä tapahtumaa, PA-vahvistimet, joiden teho on 480W tai alle ,riittävät ongelmitta. Mikäli yleisöä on hiukan enemmän, suosittelemme tutkimaan PA-vahvistimia, joiden teho voi nousta jopa 2000 wattiin. Jos kyseessä on todella suuri tapahtuma, löydät PA-vahvistimien raskaan sarjan yli 2000W kategoriasta.

Säätäminen

Säätäminen on toimenpide, joka on ehdottomasti tehtävä, jotta soundista voi saada tasapainoisen. Kaiuttimet voidaan, tai ennemminkin pitää, säätää yhteen PA-vahvistimen kanssa äänenvoimakkuuden osalta. Kuulostaa ehkä hankalalta, mutta on helppoa. Säädä ensin PA-vahvistimesta kaiuttimien äänenvoimakkuutta, ja huomioi samalla, että kaiuttimien äänikentässä joka puolelta tulee tasainen äänenvoimakkuus. Samalla tavalla voit säätää PA-vahvistimesta ylä-, keski- ja alaäänien voimakkuudet. Musiikkityylistä riippuen tai mahdollisen puheen toistamisen tapauksessa pitää taajuusalueet säätää PA-vahvistimesta sopiviksi. Arvostatko optista säätöä? Niin mekin. Siksi meidän valikoimastamme löytyvät ja White Star PA-vahvistimet. Sinisten ja valkoisten LED:ien kanssa nämä PA-vahvistimet tuovat oman lisänsä jokaiseen tapahtumaan.

Muita mahdollisuuksia

Kaikki PA-vahvistimet käyttävät liitäntänä speakon-liitäntää. Sen etuja ovat korkea kuormituskyky, kestävyys ja varma lukitus. Ne ovat optimaalisia ammattimaiseen tapahtuman äänentoistoon, sillä ne mahdollistavat yhdellä kaapelilla subwooferin, monitoreiden ja kaiuttimien liittämisen PA-vahvistimeen. Usein kaiuttimet myös liitetään PA-vahvistimeen perinteisellä XLR-kaapelilla. Joihinkin PA-vahvistimiin voi suoraan kiinnittää USB-tikun tai SD-muistinkortin, mutta täydellisen vapauden tarjoaa kuitenkin vasta linja/AUX-liitäntä, jonka avulla moniin PA-vahvistimiin voi liittää kaikki kannettavat audiolähteet, kuten iPodin, MP3-soittimen tai iPhonen. Jos halutaan toistaa puhetta, myös silloin vahvistimesta voi olla apua. Mikrofoniliitäntöjä voi olla vahvistimissa jopa kolme. Kaikki vahvistimemme sopivat räkkiin ja ne ovat näinollen käteviä sekä tien päällä että studiossa. Räkit ovat hyllykön kaltasia telineitä PA-vahvistimille ja muille laitteille. Meidän PA-vahvistimien Rack Star -sarja on myynnissä vain meillä ja se on suunniteltu helposti liikuteltavaksi. Setissä on mikseri ja vahvistin, jotka sopivat pyörillä varustettuun räkkiin. Jotta ääni saadaan vielä laitteista ulos, settiin kuuluvat myös sopivat kaiuttimet.

Ylös