Ilmastointilaitteet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 8
142 Osumia "Ilmastointilaitteet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 8
Ilmastointilaitteet

Ilmastointilaitteilla mukavia lämpötiloja kesäksi

Vaikka kesä onkin kaunis, jäähdytyslaite tuo nopean ja tehokkaan avun päivien ollessa todella kuumia ja yötkään eivät ole paljoa sen viileämpiä. Se laskee olohuoneen ja makuuhuoneen lämpötilaa. "Ilmastointi"-ostovaihtoehto on myös ihanteellinen toimistolle.

Electronic star tarjoaa erilaisia malleja - tehokkaasta kodin ilmastointijärjestelmästä kannettavaan ilmastointijärjestelmään, joka on täydellinen matkailuautoon, lomalle, kotiin tai viikonlopuksi mökille. Jos haluaa viilentää huonetta, kannattaa kiinnittää huomiota teknologiaan, mekanismeihin ja energian kulutukseen. Meiltä löytyy erilaisia ilmastointijärjestelmiä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Ilmastointilaite kotiin tai työpaikalle

Ilmastointilaitteet voidaan asentaa pysyvästi - esimerkiksi jaetut ilmastointilaitteet. Saatavilla on myös yksiosaisia laitteita. Lisäksi valikoimassa on ilmastointilaitteita, jotka toimivat sekä huoneen lämmittämiseen että viilentämiseen. Tarjolla on myös kannettavia, pieniä ilmastointilaitteita sekä johdottomia ilmastointilaitteita. Eroja on myös tehokkuudessa ja hinnassa. Tehokkuuden pitäisi aina perustua huoneen kokoon. Näin voidaan säilyttää jäähdytystehokkuuden ja energian kulutuksen tasapaino: mikäli tehokkuus ei riitä, kodin ilmastointilaite ei tuota haluttua tulosta.

Mikä on jaettu ilmastointilaite?

jaettu viilennyslaite sisältää kaksi osaa. Sisällä oleva osa imee sisäänsä huoneilmaa, suodattaa sen ja jäähdyttää sen. Toinen osa sisältää jäähdyttävän kompressorin, ja se asetetaan ulos. Laitteet ovat kiinni toisissaan johdolla. Komponentit ovat kiinteitä ja asiantuntijan tulisi suorittaa asennus.

Jaettujen ilmastointijärjestelmien etuna on erinomainen jäähdytyskyky ja alhainen melutaso. Huoneen lämpötila voidaan siten pitää tasaisena. Jaetut ilmastointilaitteet eivät niinkään sovellu lämmittämiseen, sillä energian kulutus on suhteellisen korkea tässä tapauksessa. Jaetut ilmastointilaitteet ovat saatavilla myös kannettavana, mutta siinä muodossa niitä löytyy harvemmin.

Yksiosaisessa laitteessa jäähdytyskompressori sijaitsee laitteen sisällä. Tällaisessa ilmastointilaitteessa on johto, joka kulkee vinon ikkunan läpi ja poistaa lämmintä huoneilmaa. Johto voi kulkea myös seinän läpi, mikä se on sijainnissa mahdollista. Osa ilmasta jäähdytetään laitteessa ja ohjataan takaisin huoneeseen. Erityiset jäähdytysaineet tuottavat viileämpää sisäilmaa. Johdoton ilmastointilaite ei lämmitä ilmaa suoraan poistoletkulla.

Mikäli ilmastointilaite on kannettava, voit helposti asettaa sen mihin tahansa. Isommat laitteet ovat liikutettavia, ja pienempiä on helppo kantaa. Kannettavia ilmastointijärjestelmiä voi siten käyttää missä tahansa. Tämä on hyvin kätevää, mikäli et haluat asentaa laitteita pysyvästi. Vuokra-asunnossa asennus ei aina ole sallittua, ja sallittunakin se on usein kallista.

Kuinka paljon sähköä keskusilmastointijärjestelmä kuluttaa?

Energian kulutus on vähintään yhtä tärkeää kuin ostohinta, sillä jokaisella käyttökerralla syntyy lisää kuluja. Energian kulutus lasketaan kilowatteina tunnissa. Jaetut laitteet kuluttavat vähemmän energiaa kuin kannettavat ilmastointilaitteet. Se riippuu kuitenkin myös siitä, miten usein ilmastointilaitetta käytetään.

Electronic star tarjoaa oikeat ilmastointilaitteet kaikkiin tarpeisiin - jaetuista laitteista ja kannettavista ilmastointijärjestelmistä ilmanjäähdyttimiin (Air-coolers/) ilman johtoja. Katsele rauhassa, haluatko ostaa ja tilata oman ilmastointilaitteen!

Myös mielenkiintoista

3 vinkkiä ilmastointilaitteen valitsemiseen

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.