14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Virkisty ja estä ongelmia hierontarullan avulla

Jännitykset, kipeät lihakset ja jumittuneet lihaskalvot tuottavat kipua. Hierontarulla auttaa estämään ja lievittämään ongelmia.

Liikuitpa liikaa tai liian vähän, vietät istuvaa elämäntapaa tai saat yksipuolista kuormitusta työssä, kaikki tämä vaikuttaa negatiivisesti tuki- ja liikuntaelimiin. Seurauksia ovat lihas- ja selkäongelmia, verenkierto-ongelmia ja pienten lihaskalvojen yhteen kiinnittymistä. Säännölliset rullaharjoitukset auttavat estämään näitä ongelmia. Ongelmia voidaan vähentää nopeasti kohdennetulla liikuntavälineillä ja harjoituksella.

Kuinka hierontarulla toimii?

Menetelmä on yksinkertainen: jäykkä vaahtorulla toimii kuin hieroja. Lihakset pehmitetään hitaalla kohdennetulla hoidolla niillä alueilla joissa tuntuu kipua, tai joissa tiedetään ongelmia olevan. Pehmeä paine stimuloi verenkiertoa. Eri pinnat ja erilaiset kovuusasteet parantavat edelleen rullan vaikutusta ja varmistavat yksilöllisesti parhaan mahdollisen tuloksen. Voit säätää paineen tarkkaa määrää siten, että se on havaittavissa, mutta ei tunnu kuitenkaan epämiellyttävältä.

Mikä rulla mihinkin tarkoitukseen?

Jos hankit hierontarullan ensimmäistä kertaa, käytä yleismallia. Sen leveys sopii selän, jalkojen ja käsivarsien harjoitteluun. Kapeammat rullat, joiden halkaisija on pienempi, ovat hyviä kun halutaan hoitaa niskajännitystä. Yksittäisille kehonosille on omat mallinsa. Jalkojen hierontarulla voi olla hiukan kovempi kuin kasvojen hierontarulla. Kahvoilla varustettu hierontarulla sopii hyvin reisille, ja monissa malleissa kahva voidaan poistaa.

Hierontarullat - oikea materiaali

Puiset hierontarullat ovat kauniisti muotoiltuja ja sopivat niille, jotka arvostavat luonnonmateriaalin miellyttävää pintaa. Monet käyttäjät pitävät erityisesti kovista vaahtomuovirullista. Niitä on saatavana eri kovuusasteilla, joten herkimmätkin ihmiset voivat käyttää rullia säännöllisesti ja nauttia siitä. Laadukas kova vaahtomuovi kestää vanhenemista ja säilyttää siten muotonsa pitkään. Selälle tarkoitetuttuja hierontarullia on saatavilla muodikkaissa väreissä. Voit valita suosikkivärisi tai tilata tämän kätevän laitteen urheiluvaatteittesi kanssa yhteen sopivana.

Faskiarullat ja niiden menestys

Tämä hierontarullan nimi kertoo paljon sen ominaisuuksista. Kun rullien havaittiin avaavan tukkeutuneita lihaskalvoja, niistä tuli myyntimenestys jokunen vuosi sitten. Faskia on kuituista tukikudosta, jota on kaikkialla kehossa. Liian vähän liikunnalla, iällä ja joskus epäterveellisellä ruokavaliollakin on kielteinen vaikutus faskiaan. Tuloksena on kipua, joka voi vaihdella tylsästä terävään kipeillä alueilla. Faskiarullat avaavat jumiutumisia varovasti ja stimuloivat verenkiertoa. Tämä vähentää kipua luonnollisella tavalla.

Vapauta jännitteet ja tukkeumat hierontarullalla

Rullaa voidaan käyttää lisäksi myös pienien ja suurempien lihasten hoitoon. Tässä selkärulla osoittaa kaksinkertaisen vaikutuksensa: se venyttää lihaksia ja stimuloi verenkiertoa. Tässä syntyvä syvä lämpö siirretään sitten lihaksiin, ja positiivisen vaikutuksen kehä alkaa. Harjoitukset kestävät vain muutaman minuutti, varsinainen vaikutus syntyy säännöllisellä käytöllä.

Hyödy nyt tästä kätevästä laitteesta. Jos ostat hierontarullan, voit itse vakuuttua menetelmän eduista. Ohjevideot näyttävät sinulle tien mukavampaan elämään ilman lihas- ja selkävaivoja.

Ylös