Jogurttikoneet

Jogurttikoneet - tee itse maukkaita ja terveellisiä jogurtteja

Jogurttikoneella voit antaa oman luovuutesi laukata vapaana kotisi keittiössä - ja samalla vähentää muovijätettä. Mutkattomalla tee se itse -menetelmällä valmistat aamujogurttisi tai jälkiruokasi juuri siten, miten itse parhaiten tykkäät - vain muutamalla tai toivoessasi monella ainesosalla. Erityisen käytännöllistä: jogurttikonetta voit käyttää myös toiseen tarkoitukseen ja valmistaa sillä jäätelöä, sillä periaate ei eroa mitenkään ennen jäähdytystä.

Nämä erot sinun tulisi tietää, kun haluat ostaa jogurttikoneen

Sähköinen jogurttikone ei sisällä taikuutta. Päinvastoin, sillä tarkalleen ottaen jogurtin valmistus omakätisesti ei ole sen enempää aikaa vievää kuin erityisen mutkikastakaan. Kaikki, mitä siihen tarvitset, ovat kulloisetkin ainesosat ja sopiva laite - jonka voit ostaa meiltä verkosta ja toimituttaa mukavasti omalle kotiovellesi.

Tarjolla on malleja sähköpistokkeella ja ilman. Jos haluat käyttää laitetta vain kodin keittiössä, voit hyvin valita sähköpistokkeella varustetun mallin. Lisäksi erilaiset jogurttikoneet eroavat toisistaan tilavuuden puolesta. Ne voivat olla jaoteltuja joko yksinkertaista täyttöä silmällä pitäen useisiin pieniin annoskuppeihin tai toimia sen sijaan vain yhdellä suurella astialla. Näistä jälkimmäinen edellyttää, että täytät valmiin jogurtin itse muihin astioihin, minkä lisäksi voit toimia maun suhteen hieman joustavammin.

Kun etsit jogurttikonetta: mitä vielä pitäisi huomioida?

Jogurttikone voi tukea sinua aktiivisesti toiminnoillaan ja helpottaa elämääsi. Se koskee jogurtin valmistuksessa ennen kaikkea valmistusaikaa. Normaalisti valmistus kestää ainesten täytöstä valmiiseen jogurttiin suurin piirtein 8 - 12 tuntia. Henkilökohtaisella maullasi on siinä suhteessa merkittävä rooli, sillä valmistusaika määrittelee, onko jogurttisi vähemmän vai enemmän hapan, ja myös lohkeavuuden voi määritellä sen mukaan. Integroitu ajastin tai vaihtoehtoisesti automaattinen sammutus on siinä asiassa suuri etu, koska voit nimittäin antaa jogurttisi tekeytyä yön yli - laite kytkeytyy säädetyn ajan jälkeen itsenäisesti pois päältä, jotta jogurtin koostumus ei kärsi.

Laadukkaalla jogurttikoneella onnistuu itse tehty jogurtti

Huomioi aina ehdottomasti laitevalmistajan ohjeet laitteesi käyttöön. Suurimpaan osaan on painettu asteikot, jotka auttavat sinua ainesosien täytössä ja kypsennysajan kanssa. Näistä viimeisin määräytyy esimerkiksi sen mukaan, käytätkö valmistukseen täysmaitoa vai rasvatonta maitoa. Jos haluat käyttää erityisen paljon ainesosia, sinun pitäisi kiinnittää huomiota lisäksi siihen, että astia on riittävän suuri. Pienet laitteet eivät toisinaan tarjoa riittävästi tilaa useiden ainesosien käyttöön. On parempi, että kahlaat laatulaitteidemme valikoiman läpi saman tien - sitten itse tehdyt jogurtit ja jäätelöt eivät ole enää kovin kaukana!

Usein kysyttyä

Miten jogurttikoneen voi puhdistaa?

Noudata valmistajan ohjeita! Luonnollisesti laite pitää aina irrottaa verkkovirrasta ennen puhdistusta. Suurin osa laitteista on astianpesukoneen kestäviä, joten voit yksinkertaisesti laittaa ne konepesuun.

Minkä kokoinen jogurttikone pitäisi ostaa?

Pieniin talouksiin riittää annospurkit 150 - 200 millilitran koossa. Suurempiin talouksiin voi olla suositeltavampaa hankkia suuri astia 1 - 2 litran tilavuudella - siihen sopii yhdellä kertaa enemmän ainesosia.

Mitä jogurtin valmistukseen tarvitaan?

Laitteen lisäksi tarvitset oikeastaan vain siemenjogurttia ja maitoa. Sen lisäksi luonnollisesti ne ainesosat, joita juuri sinun makusi mukaisessa jogurtissa pitää olla.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.