Sekoittimet & silppurit

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 3
48 Osumia "Sekoittimet & silppurit"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 3
Sekoittimet & silppurit

Kitchen Blender: uskomaton monitaimilaite kaikenlaisiin keittiöihin

Electronic-Starin tehosekoittimella voit valmistaa keittoja, smoothieita, pyreitä ja murskattua jäätä hetkessä. Äärimmäisen terävät terät leikkaavat hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja mausteita uskomattoman nopeasti, joten laitteen avulla voit valmistaa herkullisia juomia tai aterioita! Oli kyse sitten paloittelusta, soseutuksesta tai jauhamisesta, pystyy laitteen nopeasti pyörivä terä mihin vain. Tällä tehosekoittimilla on myös uskomaton määrä erilaisia toimintoja, joiden avulla voit myös kypsentää ainesosia sekoituksen lomassa. Laitteen sisäänrakennetun lämmitysominaisuuden ansiosta pystyy tämä tehosekoitin luomaan herkullisia keittoja ja pyreitä erittäin nopeasti. Luovuudellesi ei enää ole rajoja, joten voit kokeilla rohkeasti erilaisia pestoja ja keittoja. Jos haluat, voit jopa jauhaa viljasta tai auringonkukansiemenistä omat jauhosi.

Ennen tehosekoittimen valintaa kannattaa pohtia laitteiden suorituskykyä ja toiminnallisuutta. Jos haluat valmistaa smoothieita, kannattaa valita laite, jossa on jäänmurskaustoiminto. Tällöin laite soveltuu sekä jääpalojen, että hedelmien murskaamiseen.

On olemassa monia laitteita, jotka täyttävät tarpeesi, oli sitten kyse pähkinöiden pilkkomisesta, moussen tekemisestä tai siististä kastikkeiden valmistamisesta. Laitetta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, täyttääkö se juuri omat tarpeesi. Älä myöskään aliarvioi puhtaanapitoa. Jos aiot käyttää laitetta useasti viikossa, ei kannata hankkia työlästä mallia. Monien tehosekoittimien osat kestävät konepesun, mikä tekee niiden puhtaanapidosta todella helppoa!

Turvallinen, intuitiivinen ja terveystietoinen Electronic-Star-tehosekoitin

Tehosekoittimemme ovat todella turvallisia: niiden sisäänrakennetun turvallisuusmekanismin ansiosta niitä voi käyttää vain kannen ollessa suljettuna. BPA-vapaan muovikuorensa ansiosta niillä voi valmistaa vitamiinipitoista ja terveellistä ruokaa koko perheelle. Esimerkiksi Herakles 3G -tehosekoitin on täydellinen valinta smoothien ystävälle. Ruoka tai jääkuutiot jauhetaan herkullisiksi smoothieiksi hetkessä, ja kahden litran kannulla täyttää useammankin lasillisen. Tärkeä ominaisuus on myös sen sisäänrakennettu lämpösuoja, joka tekee laitteesta turvallisen, vaikka sitä käytettäisiin pidempiäkin aikoja.

Electronic-Starin tuotteissa viehättää myös niiden helppokäyttöisyys. Sen nopeutta ja sekoitusohjelmaa voidaan hallita erikseen kosketuspaneelien ja portaattomien säätöjen avulla. Tyylikäs LED-merkkivalo korostaa Electronic-Star-tehosekoittimen modernia muotoilua. Tällaisen laitteen avulla ruokien valmistus on monin verroin hauskempaa!

Vihreän smoothien viehätys

Vihreä smoothie on ottanut jalansijaa Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa jo vuosien ajan. Terveellisempää ravitsemusta tavoittelevat eivät voi olla huomaamatta vihreää smoothieta. Electronic-Starin huippulaatuisilla turbotehosekoittimilla voit rikkoa hedelmien ja kasvisten solurakenteen ja vapauttaa niiden ravintoaineet. Electronic-Starin Green Smoothie Blender tekee smoothien valmistamisesta helppoa, jotta voit nauttia monipuolisemmasta ja terveellisemmästä ruokavaliosta. Vihreä smoothie on todellinen vitamiinipommi. Se edistää ruuansulatusta, on todella terveellinen ja erittäin herkullinen!

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.