Kylpyhuoneen patterit

Osta kylpyhuoneen patterit edullisesti netistä

Kylpyammeen, suihkun ja lavuaarin lisäksi kylpyhuoneen patteri on monen mielestä yksi kylpyhuoneen tärkeimmistä varusteista. Kylpyhuoneen patterit huolehtivat miellyttävästä lämmöstä. Moderneilla kylpyhuoneen pattereilla on nykyisin muitakin tehtäviä kuin ainoastaan huoneen lämmitys. Pyyheliinalämmittimenä ne huolehtivat siitä, että pyyheliina on kuivattaessa lämmin ja kuivuu taas nopeasti käytön jälkeen. Jos haluaisit ostaa kylpyhuoneen patterin, sinun tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat.

Kylpyhuoneen pattereita on saatavilla eri kokoisia ja näköisiä.

Useimpien asuntojen ja talojen kylpy- ja suihkuhuoneet ovat suhteellisen pieniä. Sen vuoksi seinään kiinnitettävät patterit ovat erityisen suosittuja, sillä ne eivät vie niin paljon tilaa huoneessa. Nämä patterit vievät vain vähän tilaa ja käyttävät olemassa olevan tilan usein optimaalisesti. Moderneja paneeli- ja putkipattereita on saatavilla monessa eri koossa, joten ne sopivat myös erityisen pieniin huoneisiin.

Modernien pattereiden design on usein ajaton ja valittavana on erilaisia värejä, joten ne sopivat täydellisesti ympäristöönsä. Laadukkaasti sisustettu kylpyhuone saa patterista tyylikkään sisustuselementin, joka antaa huoneelle erityisen ilmeen.

Seinäpatterin käyttö kylpyhuoneessa tai suihkussa

Nykypäivän erittäin litteiden kylpyhuonepattereiden ensisijainen tehtävä on lämmittää kylpyhuone tai suihku. Vedellä lämmitettävät patterit voidaan liittää lämminvesipatteriin tai lämminvesi- tai kaukolämpöverkkoon. Mallista ja varustuksesta riippuen putkiliitäntää varten on saatavana keski- ja sivuliitäntä 1/2" liitoksilla. Siten kylpyhuoneen patterin hankkiminen on helppoa myös jälkikäteen. Kylpyhuoneen patteria voi käyttää myös pyyheliinojen esilämmitykseen tai kuivattamiseen. Pyyheliina voidaan ripustaa helposti käytännöllisin etäisyyksin sijaitseville putkille sekä ennen kuivaamista että kuivaamisen jälkeen.

Kylpyhuoneen patterin ostaminen – huomioon otettavat asiat

Ennen kuin valitset patterin valikoimastamme, sinun tulisi tietää, haluatko hankkia kylpyhuoneeseesi modernin paneeli- tai putkipatterin. Monet mallit ovat ajattomia, elegantteja ja sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Kylpyhuoneen patterin mitat ovat myös tärkeitä, ja ne tulisi mukauttaa kylpyhuoneen tai suihkun koon mukaan. Valikoimassamme on eri kokoisia pattereita kylpyhuoneisiin. Jos sinulla on tilaa vain pyyheliinatelineelle tai toivot lämpimiä pyyheliinoja, pyyheliinapatterin ostaminen on ihanteellinen vaihtoehto.

Kylpyhuoneen patterit – usein kysyttyä

Voiko kylpyhuoneen tai suihkutilan patteri olla myös sähkökäyttöinen?

Kylpyhuone- ja pyyheliinapatterit voidaan liittää lämminvesipatteriin tai lämminvesi- tai kaukolämpöverkkoon.

Miten kylpyhuoneen patterit asennetaan ja liitetään?

Paneeli- tai putkipattereissa on keski- ja sivuliitäntä. Liitäntätapa riippuu siitä, ovatko tulo- ja poistoputket seinässä vai lattiassa.

Mihin kylpyhuoneen patterin ilmaustulppa asennetaan?

Ilmaustulppa tulisi asentaa viistosti patteria kohden. Jos lämminvesiliitäntä on oikealla alhaalla, kylpyhuoneen patterin ilmaustulppa tulisi asentaa vasemmalle ylös.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.