Efekti- ja savukoneet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
31 Osumia "Efekti- ja savukoneet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Efekti- ja savukoneet

Lisätunnelmaa Electronic-Star.fi:n efekti- ja savukoneilla

Tunnelmallinen ilmapiiri juuri oikeaan aikaan voi tehdä ihmeitä. Siksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia savu- ja efektikoneita. Savukoneen vaikutus muuttuu erityisen tehokkaaksi yhdessä showlaserin kanssa, sillä laservalo yhdessä savukoneen tuottaman savun kanssa on enemmän kuin osiensa summa. Efektikoneita voivat olla esimerkiksi vaahtokoneet ja saippuakuplakoneet. Savu- ja efektikoneiden avulla voit luoda juhliisi hiukan erityistä tunnelmaa.

Savukone – miten se toimii?

Jotta savukone saadaan käyntiin, tarvitaan virran lisäksi savunestettä. Löydät myös savu- ja efektikoneisiin tarvittavan savunesteen täältä meidän kaupastamme. Kun savukoneen tankki on täytetty savunesteellä se pumppautuu lämmityselementtiin. Paineen avulla laite työntää savun suuttimesta ulos ja luo tilaan uudenlaisen valon. Efektikoneet toimivat samalla periaatteella. Saippuakuplakoneeseen lisätään vain hiukan saippuavettä ja vaahtokoneeseen vaahtonestettä.

Savukoneet – mitä watit tuovat?

Mitä enemmän watteja, sitä enemmän tehoa. Saman periaatteen mukaan savukone, jolla on korkea watti-luku, lämpeää muita nopeammin. Lisäksi tehokkaampi savukone tuottaa enemmän ja tiheämpää savua. Kaupastamme löytyy savukoneita, joiden tehot vaihtelevat 400W ja 1800W välillä.

Asennus ja muuta tietoa

Efekti- ja savukoneiden asennus on lapsellisen helppoa. Monissa laitteissa on mukana asennusteline, jonka avulla savu- tai efektikone voidaan asentaa seinään tai kattoon. Savu- ja efektikoneiden käyttö on myöskin helppoa. Pitkän langallisen kaukosäätimen tai langattoman kaukosäätimen avulla laitetta voi säätää ongelmitta. Pieni lisä savukoneissamme on saatavilla olevat tuoksut, jotka leviävät savukoneen savun mukana ilmaan.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.