14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Metallinpaljastimet

Osta metallinpaljastin edullisesti verkosta

Metallien etsintä on monille rakas harrastus. Se, mikä silloin ei saa puuttua, on metallinpaljastin, jossa on laadukas sondi. Sinun pitäisi ostaa laadukas metallinpaljastin, sillä se tekee aarteenetsinnästä menestyksekästä. Lue tästä, mikä on tunnusomaista laadukkaalle laitteelle, mistä laitteessa on tarkalleen ottaen kyse ja mihin sitä voi käyttää.

Metallinpaljastin - tärkeää tietää

Olet ehkä törmännytkin jo metallinetsijöihin esimerkiksi Itämeren rannoilla, kun he etsivät hautautuneita aarteita metallinpaljastimillaan. Tällä laitteella voit lähteä aarteenetsintään, etsiä metalleja kuten kultaa, rautaa tai pronssia sekä jäljittää kolikoita tai muita kadonneita arvotavaroita, kuten koruja. Sillä voi paikantaa myös johtoja ja putkia. Se tapahtuu siten, että kela lähettää sähkömagneettisia taajuuksia, jotka heijastuvat takaisin metallisista esineistä. Metallinpaljastin kertoo sinulle akustisen tai optisen signaalin avulla, että esine on löytynyt. Käytännöllisiä ovat myös etsintälaitteet kuulokeliitännällä. Siten muut eivät häiriinny merkkiäänestä.

Metallinpaljastin - erilaiset tyypit ja ominaisuudet

Laitteen tulisi olla tarkka ja hyvin paikantava sekä riittävän syvälle asti tehokas. Kun kelan magneettikenttä on laaja, se kattaa suuren etsintäalueen. Erilaiset säätömahdollisuudet ovat yhtä lailla ratkaisevia. Sama pätee painoon. Näihin ostokriteereihin on kiinnitetty huomiota verkkokaupan tuotteissa. Täältä voit ostaa itsellesi metallinpaljastimen ja vältyt siltä, että harrastuksen hauskuus katoaa. Syvyysteho (paikannussyvyys) näyttää, mihin syvyyteen asti esineitä voi löytää. Hyvä metallinpaljastin voi paikantaa metallisia esineitä useiden metrien syvyydestä ja erilaisista paikoista:

 • maan pinnasta
 • seinistä
 • vedestä

Esimerkiksi Angkor-metallinpaljastin on 40 metriin asti vesitiivis ja soveltuu siten etsintään paitsi maalla, myös veden alla.

Metallinpaljastimien huippuominaisuudet - mikä sen pitäisi olla?

 • vesitiiviys
 • ergonominen muotoilu
 • kevyt paino
 • mukava kantaa
 • mukava kantaa
 • säädettävä herkkyys, esimerkiksi metalliesineiden koon ja painon osalta
 • diskriminointi (metallityyppi)
 • herkkä kela
 • täsmällinen paikannus
 • helppo käyttää pyöritettävillä säätimillä
 • korkeussäädettävä käsituki yksilölliseen sovittamiseen
 • pituussäädettävä varsi

Näitä ominaisuuksia sinulle tarjoaa verkkokauppamme metallinpaljastinvalikoima. Päätä, mikä on sinulle sopiva. Digitaalisessa metallinpaljastimessa on LCD-näyttö. Siitä näet, miten syvälle esine on hautautunut ja mistä se koostuu. Mallista riippuen voit lukea näytöstä erilaisia tietoja. Metallinpaljastin on myös ihanteellinen mahdollisuus ihastuttaa lapset luonnossa oleskeluun. Kiinnitä huomiota siihen, että metallinpaljastin on kevyt ja varsi on korkeussäädettävä. Pinpointterin ansiosta voit paikantaa löytöesineen tarkemmin reiästä.

Metallinpaljastimista usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on metallinpaljastin?

Metallinpaljastin tunnistaa jokaisen metallin esimerkiksi maasta, ja vesitiiviiden laitteiden tapauksessa myös veden alta. Kiinnitä hankinnassasi huomiota maksimaaliseen etsintäsyvyyteen. Hyödyllistä on myös se, että voit lukea, mistä metallista on oletettavasti kyse.

Missä voit käyttää metallinpaljastinta?

Laitteen avulla voit etsiä aarteita maalta ja osin myös veden alta. Näistä viimeisessä tapauksessa kelan tulee olla vesitiivis. Eduksi on myös säädettävä pituus, jotta metallinpaljastimen voi sovittaa käyttäjän kokoon sopivaksi.

Mitä tulee ottaa huomioon oston yhteydessä?

Tärkeitä ostokriteereitä ovat muun muassa syvyysteho, pienten esineiden etsintäherkkyys, kelan koko, säätömahdollisuudet ja metallinpaljastimen paino.

Mitä metallinpaljastimella voi löytää?

Metallinpaljastimella voit paikantaa erilaisia metalleja, esimerkiksi kultaa, hopeaa, pronssia, kuparia tai rautaa ja sitä myötä löytää kolikkoja, koruja ja muita esineitä. Integroitu diskriminaattori erottelee raudan ja muun kuin raudan. Se on järkevää silloin, kun et halua laitteen näyttävän esimerkiksi ruuveja ja nauloja.
Ylös