Puutarhatuolit

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
34 Osumia "Puutarhatuolit"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Puutarhatuolit

Puutarhatuolien ostaminen

Puutarhatuolit ovat ehdoton varuste pihalla, parvekkeella tai terassilla. Sinä päätät, haluatko perinteisen mallin, kokoontaitettavan tuolin vai puutarhanojatuolin. Jokainen voi ostaa itselle sopivat puutarhatuolit.

Puutarhatuolit – pihan välttämättömyys

Tuolit tarjoavat mukavan istumapaikan. Valitse pöytään ja muihin huonekaluihin sopiva malli, jotta voit luoda mukavan ja sopusointuisen ympäristön, jossa voit nauttia hyvällä säällä mukavista hetkistä perheesi ja ystäväsi kanssa.

Erilaiset puutarhatuolit

Tyypistä riippuen puutarha- tai parveketuolit palvelevat eri tarkoituksia:

Jos valitset mukavan nojatuolin, mukavuus on ensisijaisessa roolissa. On olemassa mukavia kahden hengen keinu- tai riipputuoleja, joissa voi rentoutua erinomaisesti.

Myös säädettävällä selkänojalla varustetuissa keinutuoleissa voi viettää mukavia hetkiä. Valitset siten itse, haluatko istua vai maata.

Saatat pitää myös perinteisistä tuoleista, joiden selkänojaa voit halutessasi säätää. Siten voit tarpeen mukaan joko istua tai nojata taakse. Korkeaselkänojaiset tuolit tukevat päätä ja vähentävät niskan kuormitusta. Sinä päätät, haluatko käsinojallisen vai käsinojattoman mallin.

Lounge-kalusteet tuovat pihalle lounge-tunnelmaa ja takaavat rentouttavat hetket.

Taitettavat tuolit ovat ihanteellisia pienissä tiloissa tai parvekkeella: yksinkertaisen taittomekanismin ansiosta voit taittaa tuolin kasaan säilytystä tai kuljetusta varten ja ottaa sen tarvittaessa taas nopeasti käyttöön vieraiden saapuessa.

Puutarhatuoli tai puutarhanojatuoli erilaisilla toiminnoilla

Löydät verkkokaupastamme erilaisia tuoleja ja nojatuoleja. Lepotuolimaiset malli ovat erittäin suosittuja. Niissä voit toiveen mukaan vaihtaa istuma-asennosta rennompaan asentoon. Design, mukavuus ja toiminnallisuus yhdistyvät erinomaisella tavalla. Onko sinulla vain vähän tilaa? Valitse siinä tapauksessa kokoon taitettava tuoli. Kaikki mallit on valmistettu vankoista ja laadukkaista materiaaleista, kuten:

  • polyrottingista
  • metallista
  • puusta

Tuolit ja nojatuolit voivat joko korostaa puutarhasi tyyliä tai lisätä siihen tyylikkäitä vivahteita. Tyylikkäinä katseenvangitsijoina ne eivät ainoastaan tarjoa kodikasta mukavuutta, vaan tuovat myös lisäarvoa puutarhalle. Saatavilla on myös sopivia istuintyynyjä ja päällisiä.

Millaiset tuolit ovat sopivat?

Nojatuolit ovat erityisen mukavia ja ihanteellisia huonekaluja rentoutumiseen. Olipa kyseessä jaloilla seisova tai riippuva malli, rentouttavat hetket on taattu. Pyöristetyt jalakset huolehtivat keinutuolin pehmeästä, keinuvasta liikkeestä. Korkealla selkänojalla varustetuissa tuoleissa voit usein säätää selkänojaa ja tukea pääsi, mikä ehkäisee lihasjumeja. Kokoon taitettavat tuolit vaativat vähemmän tilaa. Ne ovat kompakti istumavaihtoehto. Voit yhdistää puutarhapöytääsi ja tuoleihisi halutessasi myös puutarhapenkin. Verkkokaupastamme löydät tukevaa laatua olevia malleja kestävästä alumiinivalusta. Pozzilli-puutarhatuoli on säänkestävä ja kestää erilaisia sääolosuhteita.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi puutarhatuolit ovat välttämättömät?

On tärkeää ostaa sopivat puutarhatuolit, jotta voit istua mukavasti puutarhapöytäsi ääressä. Sopivilla tuoleilla muunnat pihasi hyvän olon paratiisiksi. Verkkokaupassamme on erilaisista materiaaleista valmistettuja, eri muotoisia, eri värisiä ja eri tarkoituksiin tarkoitettuja tuoleja.

Millaiset tuolit ovat suosittuja?

Lounge- ja korituolit sekä tuolit, joissa voi halutessa ottaa makuuasennon, ovat erityisen mukavia. Ne ovat ihanteellisia rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen. Myös keinuvat tuolit tarjoavat mukavuutta ja todellista rentoutumista.

Mitä materiaaleja on olemassa?

Puusta ja metallista valmistetut tuolit pitää kyllästää asiaankuuluvalla tavalla. Kiinnitä huomiota tuotekuvauksessa ilmoitettuihin tietoihin säänkestävyydestä. Alumiiniset tuolit ovat kevyempiä ja ne eivät ruostu. Teräs on todella kestävää. Puutuolitkin ovat pitkäikäisiä. Tämä pätee myös polyrottinkisiin malleihin.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.