14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Beerpong - pöytä rakastetulle tarkkuuspelille ja rentoon ajanviettoon

Beerpong lukeutuu kysytyimpiin ajanviettomahdollisuuksiin ulkona. Tässä pelissä pitää osua pöytätennispalloilla toisen joukkueen mukeihin. Joukkueelle, jonka mukeihin osutaan, pelistä tulee juomista sisältävä kokemus. Peli ei ole saanut nimeään sattumanvaraisesti, sillä yleensä olutta virtaa runsaasti. Jotta sinun ei tarvitse improvisoida, voit ostaa meiltä Beerpongia varten pöydän tarvittavalla varustuksella ja lisävarusteilla. Hanki seuraavasta yleiskuvasta tietoa siitä, miten erilaiset toteutukset eroavat toisistaan ja mitkä lisävarusteet varmistavat Beerpong-elämyksesi.

Beerpong - suurta tarkkuutta vaativa peli vapaa-aikaan ja turnauksiin

Beerpongin sydän on pöytä, jossa on aukkoja mukeille. Ne varustetaan molemmin puolin mukeilla, jotka on täytetty oluella. Sitten pitää tähdätä pöytätennispalloilla vastapuolella olevan sivun mukeihin. Siinä tehtävässä kysytään täsmällistä tarkkaavaisuutta ja hyvää keskittymiskykyä. Beerpong-peli harjoittaa taitojasi ja kannustaa sinua voittamaan joukkueesi kanssa vastustava joukkue. Mitä useammin vastajoukkue osuu, sitä enemmän olutta virtaa myös sinun kurkkuusi. Luonnollisesti voit muuttaa peliä ja täyttää mukit myös alkoholittomilla juomilla. Alkoholittomana versiona pelistä tulee huippuhauskaa puuhaa myös lapsille.

Beerpong - pallot, mukit, pöytä ynnä muu monipuolisesta valikoimastamme

Meiltä voit ostaa pöydän yhdessä sopivien lisävarusteiden kanssa käytännöllisenä settiratkaisuna. Tässä tapauksessa saat laukun, jossa on erivärisiä Solo Cup -mukeja, pöytätennispalloja ja sääntökirja. Yhdessä pöydän ja mukitelineiden kanssa olet optimaalisesti varustautunut haasteeseesi. Tarjoamme sinulle pöydän houkuttelevasti painatetuilla designeilla. Pinta on helppo puhdistaa, ja se on säänkestävä. Sinunkin makuusi löytyy varmasti sopiva malli. Tilaa säästävää varastointia varten voit taittaa pöydän yksinkertaisesti kasaan seuraavaa matsia odottamaan. Ilman muuta saat meiltä myös yksittäisiä Beerpong-mukeja ja -palloja.

Beerpong-pöydän osto - jokaiseen makuun sopiva malli

Toivotko ulkoalueillesi Beerpong-pöydän, joka integroituu ulkonäkönsä puolesta eleganttiin pihaasi harmonisesti? Siinä tapauksessa suosittelemme sinulle mustaa versiota laadukkaalla melamiinipinnoitteella. Punaiset ja siniset mukit tulevat tässä tapauksessa erinomaisesti oikeuksiinsa. Pöytä puulta näyttävällä pinnoitteella luo erinomaisesti Beerpong-turnaukseen tunnelmaa. Palloista suurin osa on päätynyt naapurin aitaan? Osta niitä vain erikseen lisää yhdessä mukien kanssa.

FAQ

Mitä juomaa juodaan Beerpongissa?

Klassisessa tapauksessa olutta - monet päätyvät kuitenkin enenevissä määrin juomasekoituksiin, kuten oluen ja kolan sekoitukseen. Lapsille soveltuvat hyvin virvoitusjuomat, kuten kola- tai sitrusjuomat.

Miten paljon Beerpongissa pitää juoda?

Jotta olut ei nouse pelaajien päähän, mukit on hyvä täyttää vain noin kolmannekseen asti. Mitään tiettyä sääntöä tähän ei kuitenkaan ole.

Kuka on keksinyt Beerpongin?

Jere Daniell - historian professori Dartmouth Collegesta New Hampshiressa - on kuulemma keksinyt pelin 1950-luvulla.

Miten monen hengen kesken Beerpongia pelataan?

Tämä tarkkuuspeli on tarkoitettu 2 - 10 hengelle per joukkue.

Ylös