14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Hifi-kaiuttimet

Hifi-kauittimet Electronic-Starilla - high fidelity, edullinen hinta

”Korkea todenmukaisuus”, englanniksi ”high fidelity” eli lyhennettynä ”hifi” ei ole vain perusedellytys ja nimitys, vaan myös todellinen etu. Eihän kukaan haluaisi, että lempilaitteen kristallinkirkas ääni menee pilalle huonosti rakennettujen kaiuttimien tai kehnosti viritetyn laitteen takia. Jotta kaikki voisivat nauttia lempimusiikistaan olohuoneissaan täysin siemauksin, Electronic-Star tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin tarkoituksiin sopivia erivärisiä, -muotoisia, -kokoisia ja -tyylisiä kaiuttimia, joiden joukosta jokainen löytää juuri itselleen sopivat hifi-kaiuttimet. Jos tarvitset äänentoistoa suurempiin tiloihin tai tapahtumiin, käy tutustumassa PA-kaiuttimet -kategoriaamme.

Monipuolinen hifi-kaiutin-valikoima

Valikoimastamme löytyy laaja lajitelma korkealaatuisesti suunniteltuja ja edullisia hifi-kaiuttimia. Tarjoamme monipuolisen tuotevalikoiman: tornikaiuttimia täyteläisen äänen takaamiseen kodin leffailloissa, hyllykaiuttimia hienostuneeseen äänentoistoon työhuoneissa ja subwoofereita jykevään bassontoistoon missä vain. Hifi-kaiuttimien lisäksi kaupastamme löytyy myös tietokonekaiuttimia. Joustavuus onkin avainsana. Erityisesti langattomat kaiuttimet ja hyllykaiuttimet ovat usein käytössä kaupoissa, toimistoilla tai ravintoloissa, joissa ne ovat kiinni telineissä. Jos kaiutin ei jo valmiiksi sisällä telinettä, kauppamme kaiutintelinevalikoimasta löytyy sopiva. Kaiutinjalusta-kategoriassamme on lisäksi aimo määrä hyvin edullisia jalustoja, joilla pienet hifi-kaiuttimet saa nostettua korvan tasolle.

Hifi-kaiuttimet ja hifi-laitteisto

Hifi-laitteiden tarkoituksena on toistaa ääntä alkuperäisen kaltaisena. Yleensä hifi-kaiutin saa seurakseen bassokaiuttimen ja vahvistimen, jolla ääntä saa hienosäädettyä. Yleisin kaiutintyyppi on 2-tiekaiutin, joka on helppo saada soimaan miellyttävästi. Kovemmat hifistelijät hankkivat useampia kaiuttimia, jolloin ääni tulee useammasta suunnasta. Toki huoneen akustiikkakin vaikuttaa soundiin. Silti hyvät hifi-kaiuttimet saavat takuulla paremman äänen epäsopivaan tilaan kuin huonot kaiuttimet!

Ylös